Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

След мижавата присъда Анита Мейзер-Айше купонясва с любовник

Видяна: 34360 пъти

Скандалната носителка на приза „Мисис България“ Анита Мейзер вече е свободен гражданин, след като напусна Сливенския затвор, където изкара последните 2 години от живота си с кратки прекъсвания. Преди дни 53-годишната ромка, която уби при неизяснени и до момента обстоятелства мъжа си – културиста Николай Димов, е била предсрочно освободена от тюрмата в Сливен, тъй като наложената й смехотворна присъда за SEX екзекуцията на мъжа й изтече.

Заповедта за освобождението на Анита Мейзер е издадена от Главна дирекция „Изпълнения на наказанията“ (ГДИН) още на 20 март, а на следващия ден, с настъпването на астрономическата пролет, мургавата силиконка е напуснала завинаги затвора в Сливен. Мейзер е била освободена 3 седмици по-рано от предвиденото, тъй като демонстрирала добро поведение зад решетките и помагала в почистването на женското крило към затвора.
Черната вдовица, която е погребала трима свои съпрузи, вече бе заснета да се радва на свободата си. В понеделник посетители на конната база в село Житница засякоха предрешената с очила и шапка тип „идиотка“ Мейзер да гуляе в ресторанта към комплекса в компанията на мускулест мъж. Според думите на очевидци, Анита изпила 2 бутилки червено вино с кавалера си, празнувайки свободата си.
Случаят „Анита Мейзер“ е показателен за нивото на родното правосъдие и нуждата от радикална реформа на съдебната система. Силиконовата мургавелка бе осъдена само на 2 години за убийство, макар и по непредпазливост, както и за системните й опити да подкупи разследващ полицай, който да потули престъпението. Криминалната сага с еротичен дъх стартира на 14 август 2016 г. Тогава Анита Мейзер звъни на телефон 112 в 3,20 след полунощ и съобщава, че е открила мъртъв мъжа си Николай Димов. След като разследващия полицай Веселин Радев изразява съмнения във версията на Анита, тя
на 3 пъти опитва да го подкупи.
Първо му предлага 10 000 лева, после 20 000 евро, а накрая – 30 000 евро. След третата оферта за рушвет, белезниците са поставени и тя е отведена в полицията. Там Мейзер сменя още два пъти версиите си, като накрая твърди, че Николай е загинал при сексуален експеримент. Трябвало да бъде заснето видео с уменията му, което да му послужи за намирането му на работа като културист в Америка.
Роднините на загиналия мъж обаче твърдят, че той е бил вързан с опашки отзад, като е лежал по корем на масажната маса и следователно е нямало как да прави каквито и да е било експерименти, ако иска да бъде записан на видео. Според тях Анита Мейзер тайно е пуснала убийците в жилището, които са ударили Николай в тила и след това са го удушили, докато той е бил завързан на масажната маса, симулирайки секс инцидент. Тези съмнения се подхранват и от счупения нос на Николай – той е бил
притискан с груба сила,
докато загуби съзнание и издъхне. В полза на съмненията на роднините на фитнес инструктура е следствения експеримент, проведен в дома на Анита Мейзер, на лобното място на Николай. По време на експеримента Мейзер не успява да повдигне 90-килограмов манекен и да го премести на тересата, както твърди, че е направила с безжизненото тяло на съпруга си. Освен това Мейзер не даде адекватно обяснение защо е изчистила с току-що закупени от денонощен супермаркет препарати цялото жилище минути след смъртта на Николай Димов.
Въпреки това съдът прие, че силиконовата сексбомба наистина е убила при злополука своя съпруг и през 2017 г. тя получи 3 години затвор. Още тогава мнозина възроптаха, че само за опита си да подкупи разследващия полицай, Анита Мейзер трябва да бъде осъдена на 4 години затвор, както е според Наказателния кодекс.
В началото на февруари 2019 г. ВКС още повече облекчи положението на ромката с рождено име Айше Желязкова, намалявайки присъдата й от 3 на 2 години. И за да бъде цинизмът пълен – Анита Мейзер прекара повече от 4 месеца в болница и под домашен арест, които й се водеха като излежани в затвора, заради...интимни болести. Миналата есен тя напусна пандиза в Сливен, за да лекува вагинална инфекция.

Публикувана на
14 Април 2019 година