Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Благо в сериала „Елементарно, Уотсън“

Видяна: 58000 пъти

Името на бившия ни национал Благой Георгиев се мярва като татуировка върху шията на бандит от чеченски произход в седмия епизод на крими поредицата, видя HotArena.
Той има участие в прочутия по цял свят американски сериал „Елементарно, Уотстън”. Бившият ни футболен национал не присъства с лицето си в хитовата кримка, но името му се появява в един от епизодите. В седмата серия от първия сезон на поредицата сред отрицателните герои е чеченският бандит Виктор Нардин. Той е татуиран от главата до петите, а ченгетата и д-р Джоан Уотсън се чудят какво ли значат надписите по тялото му. Гениалният сътрудник на полицията Шерлок обаче бързо разрешава загадката.
„Това са надписи на кирилица. По шията са изписани имената на всички футболисти от отбора на „Терек” (Грозни)”, разяснява топдетективът.
Епизодът е излъчен на 15 ноември 2012 г., а заснет по-рано същата есен – през септември. По това време и нашият Джизъс играеше в „Терек” и дори беше капитан на отбора и любимец на президента на Чечня Рамзан Кадиров. Благой се подвизаваше в Грозни от 2009-а до самия край на 2012-а и е напълно логично неговото име да е било изписано върху кожата на гангстера Нардин.

Публикувана на
24 Март 2019 година