Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Как ще я караме до другата събота

Видяна: 34480 пъти

Овен 21 март – 20 април
В събота получавате вести, които ще ви насърчат да направите отдавна планираните промени. Вечерта е за песни и танци, но във всичко да си има мярка. В неделя срещате неразбиране, всеки си защитава позицията и интереса и не е склонен да отстъпва. Ако в миналото не сте приели нечия оферта, сега и вашата няма да се приеме. 25-и е опасен и рисков ден. Не вярвайте в реклами, проверявайте всичко, което ви казват и Бъдете подозрителни към всичко, което се продава с големи отстъпки. Не сключвайте нови договори, особено в сивата икономика. Но във вторник с лекота се отхвърлят съмненията и се постигат важни за бъдещето ви цели. Това ще бъде успешен и творчески ден, в който поне в една посока на живота ви нещата ще се отпушат, а като тръгне веднъж, няма да има спирка. Вечерта в живота ви може да се появи неочакван покровител, а на 27-и може да спечелите дело и да уредите важен документ. Законът ще ви покровителства. В четвъртък, преди да вземете каквото и да било решение, проучете въпроса, търсете допълнителна информация и не вярвайте на лаици. Вечерта се очертават неприятни моменти. Не си тръгвайте по-рано от работа, но и у дома се приберете навреме. 29-и ще дойде с проблеми, с конфликти и натиск от страна на близки и познати. Оплитате се в лъжи, вредите и на здравето си. Не ходете по митинги.
Телец 21 април - 20 май
23-ти е дълбоко емоционален за вас ден. Лесно може да загубите чувството си за мярка в ситуация, в която се радвате или скърбите прекалено за някого и нещо. Алкохолът не е добър съветник, стимулантите също. Не е време за участия в екстремни състезания. В неделя предстои преобразяване. До този ден едно сте мислили и правили, а след това към друго ще се устремите. В понеделник е Благовещение и дано за вас има благи и стимулиращи вести. Проблемът е, че на всички нива ще се използва човешката доверчивост и добронамереност. Очертават се нелоялни търговски практики и отношения, целящи зарибяване и поставяне в зависимости. 26-и ще бъде успешен и печеливш ден. Венера навлиза в знака на хармоничните ви Риби и в любовта нещата се отпушват. Но може би най-големите ви успехи ще дойдат на 27-и, когато може да ви предложат много добри оферти от няколко места. От 28-и Меркурий тръгва в директна посока и задвижва бизнес инициативите. Отделете повече време за проучване на различни информации и търговски оферти. На 29-и всеки се стреми да захапе кокала. Не очаквайте да ви направят компромиси, а и вие няма да отстъпите. Денят се свързва с насилието и с желанието за коренна реформа. Престават да действат закони и разпоредби, които пречат на личната ни инициатива.
Близнаци 21 май – 21 юни
Очертава се приятен съботен ден с покани и визити, даващи възможност да се срещнете с нужните ви хора и да прекарате приятно в емоционална или делова и творческа среда. 24-ти е ден, свързан с кражбата на идеи. Родените във втората декада да не се хвалят много с намеренията и нововъведенията си. Не приемайте на доверие нещата, които прочетете или ви кажат на ушенце. Контролирайте емоциите. Внимавайте с употребата на храни и напитки, към които имате някаква вродена алергия и непоносимост. 25-и е денят на благата вест, но за вас вестите съвсем няма да са такива. Очакват ви неприятни съобщения и опити за навлизане в личното ви и професионално пространство. Не бързайте да давате обяснения, чака се само една ваша дума или жест, за да ви атакуват и изкарат виновни за чужда вина. Плетат се мрежи, създават се интриги. На 26-и преградите ще са на всяка крачка, но вие ще се изхитрите да ги прескочите. Може да се срещнете с някого като врагове и конкуренти, а да си тръгнете като партньори. На 27-и до обед оставете другите да направят първите си крачки. До вечерта излезте със своя позиция и от 28-и стартирайте нова дейност. Меркурий тръгва в директна посока. Дава се старт на важни делови и творчески инициативи. В петък се активизират конфликтите. Може да ви въвлекат в скандални спорове. Ограничете контактите.
Рак 22 юни – 21 юли
Съботният ден ви дава предимства и възможност да изпреварите действията на конкуренцията. Разкрепостете се, не се ограничавайте в контакти и лични изяви и се опитайте да блеснете в местата, където отивате. Вечерта увеличете самоконтрола и ще си прекарате добре. Ако във всеки момент сте адекватни и държите ситуацията под контрол, ще извоювате някои допълнителни екстри. В неделя се получава по заслуги, връщат се дългове на внимание и обич. Някой ще се уреди с наследство и ще получи родителската благословия за стъпките си в една нова посока и житейско поприще. В този ден маските падат, вижда се кой наистина ще ти помогне и за кого вече сте бита карта. Хората на изкуството ще се събудят с вдъхновяващи хрумвания и дано личната ви муза не си отиде бързо. 25-и се свързва с нравствената чистота, но и с желанието да използваш и да се промъкнеш на забранени до момента места и територии на влияние. От 26-и Венера ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рибите. Осъществете важните делови контакти, преговаряйте за бъдещите инициативи. На 27-и пътувайте, уточнете на място новите оферти. От 28-и Меркурий тръгва в директна посока и дава нов старт на деловите връзки. Не бива да се мисли и действа комплексарски. На 29-и ще бъдете обект на конкурентна атака. Апетитите са огромни, не очаквайте да ви правят отстъпки.
Лъв 22 юли – 22 август
Предстои ви болезнен уикенд с желание да се изхвърлите и надскочите себе си. В съботния ден чувството за марка не бива да ви напуска. Внимавайте с алкохола и стимулантите, контролирайте емоциите и внимавайте в признанията. В неделя маските падат, виждате себе си и още някой в истинската му светлина и дано си направите изводите за бъдещето на връзката ви. С лекота се рушат старите окови, може да ви дойдат нови идеи, които е добре да реализирате в следващите дни. В понеделник на Благовещение ограничете контактите и бъдете с най-близките си хора. Не предприемайте нищо ново и значимо на работното място. Очертават се опити за зарибяване, обвързване с нови предложения и идеи, които едва ли ще служат лично на вас. На 26-и може да получите информация от първоизточника. Ще преодолеете всяка преграда, ще спечелите състезания и конкурси. Вечерта си уредете среща със спонсор. На 27-и пътувайте, осъществете нови връзки, споразумейте се за старта на нови дейности и инициативи в следващите дни, когато планетата на бизнеса Меркурий вече ще върви в директна посока. На 28-и няма тайни за вас, лесно ще се доберете до поверителни информации и източници на сила. Включете се в нова група по интереси. 29-и е ден, свързан с реформите и насилието, някъде може да избухнат конфликти.
Дева 23 август – 22 септември
За вас се очертава чудесен уикенд с приятелски и роднински срещи, с уреждане на лични и сватбени тържества. Съботният ден е най-благоприятният за брак ден в този месец. Висшата любов ще покровителства връзките ви. В неделя ще видите обратната страна на медала. Някой ще ви отговори с взаимност, а друг ще прояви ледено отношение. В този ден получаваме всичко по заслуги и съобразно действията ни в миналото. Стореното не се забравя. На 25-и още продължавате да се надявате на някаква промяна, но е вероятно да получите откази и потвърждение за съмненията си. Не се доверявайте на реклами, проверявайте всяко съобщение. Не реагирайте на покани от непознати. В деня на Благовещението бъдете сред доверени колеги и близки. Не допускайте нови хора в средата си. На 26-и ще се наложи да преодолявате не една преграда по пътя си. Нужен ви е спонсор и покровител, конкуренцията вече се е уредила с такава защита. На 27-и преговаряйте с посредници и мениджъри. Втората половина на деня ще бъде по-активна, успешна и продуктивна. От 28-и Меркурий тръгва в директна посока, стимулира и възобновява търговската инициатива. Замрели производства се активизират, може да получите покани за странична дейност и участия. На 29-и ще се блъскаме с лакти и зъби за по-добро място. Не се предавайте, действайте, заслужавате повишението си.
Везни 23 септември – 22 октомври
23-ти носи тенденция към разкрепостяване. Задръжките падат. Желанието за веселие и мигове на интимност взима връх над здравия разум. Не отивайте в крайности. Добре е да поседите край огън и да прочистите мислите си. В неделя опитайте да се видите отстрани и да помислите обективно за всичко, което се случва. Емоциите не са добър съветник. Творците в областта на музиката и изкуството може да създадат своя шедьовър. Не си губете времето в празни срещи и приказки. В понеделник е време за равносметка, за отказ от илюзиите, от лъжата и гордостта. Концентрирайте се над преките си задачи. Бъдете скромни. Не се изхвърляйте, не правете големи поръчки и покупки. 26-и изисква концентрация над най-важната цел. Не се разпилявайте. Когато постигнете едно, тогава се заемете с друго. Вечерта си поръчайте сън прогноза, в който да получите съвет за бъдещето. Не се съмнявайте, че ще преодолеете всяко препятствие. Станете рано на 27-и, водете преговори, уредете важни делови и лични срещи до обед и се споразумейте за важните инициативи в следващите дни. На 28-и Меркурий тръгва в директна посока. Време е да се стартират нови дейности и производства, да се предприеме крачка в посоката, която планирате. Вечерта сте на прага на тежка равносметка, а в петък конкуренцията ще е убийствена. Избягвайте рискови хора и места.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
23-ти е най-добрият ден за годежи и брак в този месец. Не се колебайте да се съберете и да продължите заедно напред. Конфликтите се изглаждат. Пътувайте. През уикенда Луната е във вашия знак. Неделният ден сваля маските и грима, дано се харесате, като се видите неглиже. Бъдете сигурни, че всичко, което получите в този ден, сте си го заслужили с действията и изказванията си в миналото. На 25-и битката е за личната ни самостоятелност. Лесно се прилепва към чуждите мисли и амбиции. Може да бъдете подведени от реклами, от нелоялни търговци и партньори. Нищо важно да не се предприема. Не се обвързвайте с никого и не планирайте нови запознанства. Бъдете с най-близките и любими хора на Благовещение. 26-и ви дава стимул и подкрепа за постигане на важни цели. До вечерта ще преодолеете трудности и прегради и ще съгласувате действията си в посока на съвместните инициативи. Венера вече ви гледа в брилянтен аспект от знака на Рибите. Любовта чука на вратата ви. На 27-и подредете приоритетите. Препоръчват се срещи с покровители и мениджъри, с треньори и последователи. Излезте на пазара, рекламирайте се. От 28-и Меркурий ще тръгне в директна посока и ще стимулира бизнеса. В петък всеки ще отвори голямата уста и ще покаже завиден апетит. Няма да ви отстъпват предимства, всичко трябва да си заслужиш или вземеш сам.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
На 23-ти може да дойдат предложения и вести, за които ще почерпите. Денят е благоприятен за обвързване, за подновяване на лични и делови контакти. Важното е да не се отива в крайности и във всеки момент да знаете какво правите. Неделният ден е свързан с подражанието и с желанието да се харесаш. Може да споделите хрумвания и идеи, от които другият ще спечели. Не позволявайте да ви омайват с приказки и обещания. На 25-и Луната навлиза в Стрелец. Уредете си пътувания и командировки, посетете близки и роднини. Денят дава полет на творческата ви фантазия. Излизате от зациклянето. Съветът е сами да реализирате идеите си и да представите за обсъждане в следващите дни готовия вече продукт. 26-27-и ще са най-силните ви дни за периода. Във вторник всяка цел е достижима независимо пред какви прегради ще бъдете изправени. Вечерта ще донесе късмет на родените около 15 декември. Луна и Юпитер са в съвпад с вашето Слънце. В живота ви ще се появи спонсор и някаква благоприятна случайност. Ще спечелите дело и може да ви повишат. В сряда водете преговори, разберете се за цени на стоки и услуги и в следващите дни стартирайте нови дейности и производства. Меркурий тръгва директно на 28-и и деловата ни активност се събужда. В петък всеки е тръгнал с голямата кошница и не е склонен на компромиси. Очертават се тежки битки и удари под кръста. Стойте далече от разгневената тълпа.
Козирог 22 декември – 20 януари
В събота може да се постигне много, ако успеете да контролирате нещата. Чакайте обаждания и предложения. Ще се радвате на взаимност и разбиране, стига да не прекалите с алкохола и стимулантите. Благоприятен ден за годежи и брак. В неделя е време да се отървете от поредната илюзия. Не може да се действа по инстинкт. Нужна е обективна оценка на отношенията и прекратяване на такива, които ви вредят. На 25-и е Благовещение. Концентрирайте действията си в тесен професионален и семеен кръг. Очертават се опити за намеса в избора ни. Не приемайте предложения и не обръщайте внимание на рекламите. В този ден тече зарибяваща програма, използват се добрите ни мисли и намерения с цел печалба на всяка цена. На 26-и не се разпилявайте с много задачи и ангажименти. Концентрирайте се над най-важното и като го свършите, започнете друго. Не напрягайте очите. Вечерта са вероятни ползотворни срещи. Поръчайте си сън, който да ви даде нужната насока. Обадете се на спонсори, може да бъдете включени в престижни програми. На 27-и Луната навлиза във вашия знак и образува конфликтен аспект със Слънцето. Внимавайте, не засягайте шефове и авторитети на болното им място. 28-и е комплексарски ден, още се лутате в избора си. В петък вече знаете какво искате и сте склонни да го постигнете на всяка цена.
Водолей 21 януари – 19 февруари
За вас се очертава тежък уикенд с промени в плана и намеренията. Съдбата ще ви среща с хората, с които не ви се иска да бъдете. Да не се разискват имотни отношения. Добре е в съботната вечер да поседите край огън и да подредите мислите си. В неделя е денят на кривите огледала. Нищо не е такова каквото изглежда. Нужна е обективна преценка, отказ да се следват илюзиите и чуждите съвети. Колкото по-малко контакти имате, толкова по-добре. В понеделник чакайте гости и гостувайте, насочете усилията си към работа на свой терен. Не се захващайте с чуждите проблеми и не позволявайте да ви убеждават да постъпите по един или друг начин. Всяко решение, което вземете, нека да е лично ваше, а не взето под натиск или диктовка. 26-и дава възможност да постигнете много независимо бариерите по пътя. Венера напуска вашия знак, а това ще позволи да изтрезнеете от едно любовно опиянение и да си дадете сметка за истинската стойност на връзката ви. На 27-и пътувайте, поемете умерени рискове, търсете нови партньори и обсъждайте новите дейности, които ще започнете в следващите дни. От 28-и планетата на търговската инициатива Меркурий тръгва директно. Още на 29-и ще се активизират големи фирми и потенциали. Който не захапе, ще го захапят. Не очаквайте да ви направят компромиси. Тълпата е неуправляема.
Риби 20 февруари – 20 март
В събота прекарвате приятни мигове с приятели в песни, танци и веселие. Ще се радвате на разбиране и желана компания, но и сами може да си прекарате чудесно. Вероятно е да получите предложение, което ще ви помогне да намерите по-добра и доходна работа. В събота ограничете двойнствените връзки, не си позволявайте лъжи, завоалирани действия и подражание на някого. Бъдете себе си и ще се радвате на успех. На 25-и важното е да се свърши до обед. След това навлизате в неблагоприятен и рисков период. До вечерта може да станете обект на изнудване или да направите неизгодно вложение и покупка. Лесно се влиза в мрежи за наивници. На 26-и проблемите ще са повече за родените във втората декада. Груповата инициатива ще зацикли, ще се появи някой, който ще насочва общите интереси в изгодна нему посока. Венера навлиза във вашия знак. Чувствата започват да влияят на разумната ви преценка. В живота ви може да се появи изкусител с много и примамливи обещания. Не подписвайте нищо и не давайте пълномощно в ръцете на непроверени хора. В момента сте генератор на идеи, които може да донесат пари и слава на този, който ги реализира. Не търсете съюзници и съдружници. От 28-и стартирайте нова дейност и бизнес проект. На 29-и старото се руши, започват реформи. Не може да се продължава по старому. Вероятни са остри сблъсъци на интереси.монитор

Публикувана на
23 Март 2019 година