Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Рапър окраде Джена

Видяна: 28548 пъти

Варненският рапър Димчо окраде припев от песента на фолкпевицата Джена „Яко ми е“ и го приложи в своята - „Триумф“ , узна HotArena.

Или поне така твърдят феновете на пайнерката. В част от текста на Димчо се чува същото, което и в песента на Джена „Яко ми е“, която излезе преди около месец. В нея изпълнителката пее „И охраната не ни тараши, като влезем, вдигат ни чаши всичките хора! Що? Щот‘ и те са наши“, а в неговото се чува „Охраната няма да ги тараши! Що? Щот‘ и те са наши“, писа „ТелеграФ“.

Песента „Триумф“ на варненския рапър излезе преди дни, а точно преди пускането й той пусна лайв видео във Фейсбук и Инстаграм, в което обяснява, че си е чул част от текста в песента на Джена, видя HotArena. И дума не можело да става за кражба от страна на Димчо, тъй като текстът и песента му са от 2016 година в демо вариант, но чак сега е решил да я реализира официално.

Рапърът обясни, че или става въпрос за някакво странно съвпадение, или демо записът му е изтекъл и е попаднал в ръцете на текстописците на „Пайнер“.

Публикувана на
11 Януари 2019 година