Новина от категория Къщата
Архив на публикациите

Съветите на Меган Маркъл за перфектен декор във всекидневната

Видяна: 84000 пъти

Преди да стане член на британското кралско семейство, Мегън Маркъл бе не само актриса, но и блогър. Звездата поддържа блог на име The Tig, но в края на лято 2017, той е закрит. Въпреки това в интернет архивите могатда се открият какви ли не съкровища.
Такова е и материалът, който сме ви подготвили. Вижте декораторските трикове на Мегън с помощта, на които можете да превърнете всекидневната в истинско интериорно бижу:
Наслагване на килими
Този съвет е страхотен, ако разполагате с ограничен бюджет и същевременно добавя много текстура в стаята. Килимите могат да бъдат ужасно скъпи, а това е един чудесен начин да си спестите хвърлянето на сума пари. Купете си по-малък, скъп килим и го поставете върху по –голям размер, бюджетен вариант.
Мегън споделя, че една любимите й комбнации е смесването на килим от естествени влакна и кожа. Така се постига хармоничност в декора, като същевременно се усеща препратка към бохемския стил.
Добавете акцент върху масата
Дистанционните за телевизора не са декор. Вземете си интересна кутия, в която да ги скриете, а нея поставете до интересна малка скулптура върху холната маса. Както правилно отбелязва Мегън, не бива да прекалявате, поставяйки много елементи.
Никога няма да сбъркате, ако заложите на малък куп книги, върху който сте поставили малка декоративен предмет, като свещ или фигурка.
Използвайте черно-бялата комбинация
Това е абсолютна класика що се онася до цветовите комбинации. Лесно се вписва в много декоративни стилове и добавя контраст. Черно-бели геометрични одеяла, бял диван с черни кадифени възглавнички или черно-бяла картина на стената – всичко е позволено. Има толкова много начини да включите тази цветова комбинация в интериора, а резултатът несъмнено ще ви впечатли.
Подберете декоративните възглавници
Възглавничките са чудесен начин да се постигне хармония в декора. Изберете възглавници в цветове, които вече са използвани в стаята или се възползвайте от възможността да поставите цветови акцент чрез тях.
Поставете растение
В дома ви е хубаво да има растенията не само за да се увеличи притокът на кислород, но и защото те правят стаята да се чувства по-небрежна и изпълнена с живот. Когато избирате растение, не забравяйте първо да проверите от каква светлина се нуждае и можете ли да му я осигурите. Поставете цветето в красива саксия и вече сте на половината път към постигането на великолепна всекидневна. розали

Публикувана на
20 Ноември 2018 година