Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

За кого вторник е рисков ден

Видяна: 26920 пъти

Овен
Внимателно оценявайте знаците, които получавате сутринта. Ден с експлозивна и агресивна енергия. Не отговаряйте на провокации, не се намесвайте в чуждите разговори и спорове и не давайте непоискани съвети. Не водете преговори. Простете на някой, който ви е обидил. Родените във втората декада са в по-неблагоприятна позиция. Денят не е благоприятен за участия в екстремни спортове и технически изпитания. Ако от доста време трупате негативна енергия тя днес може да избухне по незначителни поводи. Контролирайте се.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Телец
Денят е зареден с експлозивна агресия. Някой може да си представи събитията от деня като фойерверки в негова чест, но случващото се в момента ще ви засегне доста неприятно. Проблемите ще са повече за родените до 1 май поради експлозивните аспекти на Уран от вашия знак и Марс от Водолей. Стари приятели ще се обърнат във врагове, старата техника ще ви подведе, а и новата няма да издържи изпитанията. Ограничете контактите, рисковите начинания и пътувания. Спазвайте изискванията за безопасност.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве3
Близнаци
Този ден активизира бури в тялото и в душата, предизвиква конфликти, които ще се разрастват в бъдеще и провокира агресивната ни реакция към всички и всичко. В такъв момент трябва да си много внимателен, да дозираш приказките си и да не започваш пръв скандали. Ако се чувствате неподготвени не участвайте в екстремни начинания, спортове и изпитания. Натрупаният негативизъм във времето ще избухне по незначителни поводи. Един от дните, в които количествените натрупвания ще доведат до качествени изменения.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Рак
Не предприемайте рискови начинания, пътувайте предимно с наземен транспорт, проверете техниката и уредите, с които ще работите. Вероятни са инциденти. Работа и семейни задължения са противопоставени. Отсъствието от едното място ще предизвика нещо неприятно на другото. Не оставайте нищо важно в ръцете на лаици. Контролирайте децата и дейността на тези, които зависят от вас. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Поне до обед се движете по линията на най-малкото съпротивление.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Лъв
Около вас ври и кипи. Проблемите на околните може да ви засегнат неприятно. Родените в първата декада да отложат участия в екстремни спортове или технически изпитания. Около вас припламват искри. В такъв момент трябва да си решен да гасиш пожари, а не да ги подпалваш, да се държиш предизвикателно и да подклаждаш конфликти. В хороскопа ви се заформя кармичен кръст. Случващото се днес ще даде своите рикошети на 20-и, когато и Луната ще ви гледа в опозиция. Съветът е да се смирите и снишите.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Дева
За вас случващото се в момента може да се окаже само буря в чаша с вода. Все пак не посягайте към забранения плод, не се намесвайте в разправиите на околните и спазвайте всички дадени инструкции при работа с техника и транспорт. В този ден ще има мълниеносни обрати, ще прескачат искри в отношенията и толерантността ще бъде забравена. Поне такива са тенденциите и дано конфликтите на звездите не засегнат живота на хората, но е казано, че „каквото е горе, това е и долу”. Забравените уроци ще се повтарят докато не ги научим.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Везни
Ако днес някъде удари гръм, ехото няма да заглъхне и последствията за околните ще се разрастват. Съветът е да не поемате излишни рискове, да не тръгвате с голямата кошница към работното място и да не се включвате в конфликти. За някой в този ден ще паднат старите окови и от 20-и ще дойде нещо ново в живота. Но каквото и да се случва ще бъде внезапно и експлозивно. Каквото се развали до обед трудно ще се оправи. Отлагайте по възможност важни преговори. Може да ви бъде оказван натиск в работата и у дома.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Скорпион
При вас конфликтите и проблемите ще са повече в посока на секса, емоциите и любовта. Родените до 1 ноември да не взимат точно днес решение дали да се разделят и разведат, с кого да се съберат или да се оженят. Не изневерявайте. Ще ви хванат на тясно в неподходящ момент. Венера от вашия знак сключва кармични и рискови аспекти с Марс и Уран. Натрупванията в миналото ще доведат до експлозивна реакция и опасни рикошети и на 20-и, от което ще страдат невинните. Туширайте в зародиш изблиците на агресия и амбиция.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
• Стрелец 23 Ное - 21 Дек
Днес може да се измъкнете сухи от вълната на протести и недоволство, да останете зад кадър или да не вземете участие в споровите и войната на другите. Но не можеш да останеш дълго сух, когато навън е мокро, а ти се налага да излизаш, да пътуваш, да общуваш и просто да съществуваш в този объркан свят. Ако се движите по линията на най-малкото съпротивление ще си спестите доста грижи и неприятности. Бъдете внимателни във всичко и поне до обед не се занимавайте с нищо важно. Избягвайте бурните прояви на емоция.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
o Козирог
Случващото се днес ще се оправи или окончателно ще се развали на 20-и. Ще има връзка между събитията у дома и на работното ви място. Ще се скъса дигата на натрупаните страсти и амбиции. Заобиколете се с доверени хора, а у дома намерете кой да контролира децата. Ще се наложи да играете роля на арбитър в избора и в живота на другите. Нека чувството ви за отговорност да не ви напуска. Помогнете на съседа, ако мечката играе при него, за да не дойде и у вас. Може да получите достъп до таен източник на сила и ресурси.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Водолей
Конфликтен и рисков ден, особено за родените до 1 февруари. Избягвайте бурните чувства и страсти, туширайте скандалите в зародиш и по възможност не участвайте в каскадьорски изпълнения. Във въздуха витае някаква агресия. Марс от вашия знак сключва пречупващ аспект с Уран от Телец. Може да се очакват и тежки финансови удари, които ще засегнат много хора. Пътувайте с наземен транспорт и поне до обед не взимайте окончателни решения по важни за вас и семейството ви въпроси. Не се намесвайте в чуждите разправии.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Риби
Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. В мрака проблясват мълнии, които може да осветят неща държани дълго време скрити от вас и от всички нас. Ще се разкрият тайни източници на сила и доходи за някого, а това ще бъде повод за агресивната реакция на ощетените. Трудно ще се овладее недоволството у дома и на работното място. Точно днес не делете имоти и наследства. Насочете всички сили за укрепване на семейните връзки. Този ден е свързан с традициите. Включва се каналът на кармичната родова памет.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е двойка. Погрижете са за партньорите си в работата и в живота. В тази година е добре да сте двама в люлката на задълженията и отговорностите и да направите място за третия, който идва. Разходите ще се увеличават, ще ви е нужна допълнителна сила, подкрепа и защита. За 2019 г. се очертава преход в нова среда и на по-добро място.
Родените днес ще са тясно свързани с кармата на страната, ще са юначаги с експлизивна и непредвидима реакция, ще са родени биткаджии и състезатели, които ще се насочват винаги към нещо екстремно и възпламеняващо страстите. Няма да ви е леко с тях, но пък никога няма да скучаете.
Неблагоприятно за зачеване до обед. Тъмни сили ще владеят тези души. Заченатите следобед и вечерта ще са покровителствани от душите на предците ни и ще имат важна мисия.монитор

Публикувана на
18 Септември 2018 година