Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

За кои петък ще е тежък ден

Видяна: 28640 пъти

Овен
Денят преди затъмнението на Слънцето в знака на Лъва се управлява от тъмните сили. Пряко не сте застрашени, но неприятности може да дойдат от проблемите на близките ви хора, на колегите и тези, с които имате работа за вършене и сметки за уреждане. Не предприемайте нищо съществено, не се обвързвайте с непознати, а и проблемите на познатите дръжте далече от личното си пространство. Неприятностите в момента са повече за силните на деня и за тези, които отговарят за семейството, групата или държавите като цяло.
Телец
Днес проблемите са повече за родените в първата декада. Очертават се намеси и опити да ви се въздейства от страна на тези, от които зависите. И от ваша страна ще има неприятни изпълнения, които може да се отразят негативно на семейните и делови връзки. Не предприемайте нищо отговорно, движете се по линията на най-малкото съпротивление и отлагайте за понеделник важните инициативи. Предстоящото новолуние със слънчево затъмнение ще засегне неприятно хората на шефски позиции. Намалете натиска и очакванията.
Близнаци
Този ден ще сложи край на фалшивите връзки, на фалша в отношенията и професионалните ви връзки. Животът ще ни постави своите ултиматуми, с които трябва да се съобразим. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, не позволявайте да ви оказват натиск и не вдигайте телефона на натрапниците. Колкото по-малко контакти имате, толкова по-добре. Бъдете максимално отговорни, не обещавайте нищо, което не зависи само от вас. Поетите днес ангажименти може да ви отровят живота в бъдеще.
Рак
Предприетото днес ще се движи в неконтролируема посока, ще ви донесе проблеми, непредвидени разходи и неприятности. Останете където сте, не започвайте нищо важно и отговорно и не водете преговори независимо кой и как ви притиска с искания. Направете общо прочистване на организма, разчистете и терена на личните връзки. Сега е момента да се разделите с всичко, което ви вреди. Сложете край на отношения, които ви ограбват. Съдбата ще ви покаже фалшивото и вредното. Намерете сили да се отървете от него.
Лъв
Ден с тежки предупредителни знаци особено за родените в тези дни. Утре към обед е точното новолуние в Лъв придружено със слънчево затъмнение. Енергията е на кота нула. Не се препоръчват планирани раждания до утре вечер. Не се месете в кармата на децата си. Това, което само си дойде, значи така е избрало. В момента може да бъдете обект на активни мероприятия от страна на тъмните сили и на хора с подмолно и негативно отношение към вас. Каквато и работа да стартирате днес ще зацикли. Пазете си трона и здравето.
Дева
И за вас това ще е най-тежкият ден в сатурновата ви дупка. Случващото се днес ще ви покаже и подскаже, кое и какво може да излезе от контрол, да ви донесе болки и разочарования. Тъмните сили се активизират и подкопават интересите, връзките и здравето на хора на високи позиции, които в момента може да се нуждаят от вашите услуги. До утре спазвайте диета, ограничете вредни връзки и тези, които са ви неприятни. Ако в главата ви се върти натрапчива мелодия или мисъл кажете молитва, за да я пропъдите. Окадете дома.
Везни
Предстоят елиминации, които може и да ви отворят пътя, но по болезнен и проблемен за някого начин. Не вредете, не предприемайте действия в ущърб на нечии интереси, за да не увредите и своите. По никакъв начин не се обвързвайте с обещания и нови дейности, особено с хора, които и друг път са ви подвеждали. Започнатото днес ще обслужва интересите на тъмните сили и на хора стоящи зад кадър. Всички ще бъдем излъгани. Не носете изделия от кости и рога. И най-добрите намерения ще тръгнат накриво и няма да бъдат разбрани.
Скорпион
Родените в първата декада може да станат обект на атаки от страна на конкуренцията. Бъдете особено внимателни и спрямо близките. Не оставайте нищо и никого без контрол. Дистанцирайте се от хора, които знаете, че ви вредят. Тенденцията е да приемаме наркотика като необходимото лекарство. Ден на опасни и разболяващи връзки, на инициативи, които ще ви ограбят и поставят в нежелани зависимости от хора, които в последствие може да носите на гърба си. Не сключвайте нови договори, не се женете, не планирайте секцио.
Стрелец
Бъдете внимателни, днес мечката играе у съседа, но може да дойде и при вас. Не предприемайте нищо важно, не започвайте нова работа, стойте настрана от всичко вредно и разболяващо. Този ден ще ви откаже поне от едно вредно за вас присъствие или от вреден и разболяващ навик. Време е за диета на всички нива. Прочистете тялото и душата, спазвайте диета в храненето и връзките. Печелят тези, които слагат край, а не тези, които тръгват от стартова позиция. Утре до обед никой няма да ви се меси, но и никой няма да ви защитава.
Козирог
Денят ще е тежък за хората, които стоят и гледат от високо, които не искат и да чуят за проблемите на плебеите. Но в този ден съдбата ще направи някои корекции, с които ще ви даде възможност да получите може би още в понеделник това, което заслужавате и което ви е било отнето неправомерно. Не предприемайте нищо съществено. Оставете нещата просто да се случват и бъдете сигурни, че случайността ще работи за личните ви интереси. Утре ще имате възможност да подадете някому ръка или да разрушите мостовете.
o Водолей
Родените в опозиция на днешния ден около 1-10 февруари ще срещнат тежко противопоставяне и атака от страна на конкуренцията. Слънце, Луна и Меркурий ви гледат в опозиция от знака на Лъва. Предстои слънчево затъмнение утре към обед. В тези дни може да се лишите от важно покровителство или да изпаднете от голямата игра, ако направите грешен ход. Не участвайте в преговори и събрания. Дайте си сметка кого трябва да защитавате, за да ви е защитен гърба. Бъдете лоялни към шефовете си. Не си сменяйте работата.
o Риби
Тежък ден за лъвовете в живота ви, не само като зодия, но и като шефска позиция. Подкрепете тези, от които зависите, ако искате и вашата позиция да е стабилна. Ще си проличи с кого връзката ви е стабилна и кого само търпите като присъствие. Край с един маскарад. Този ден ще помогне да премахнем фалшивите връзки, да се измъкнем от неравностойни положения и игри. Тези, които са ви помагали сега имат нужда от подкрепа. Дайте си сметка докъде може да стигнете. Не обещавайте нищо и не предприемайте нови инициативи.монитор
o

Публикувана на
10 Август 2018 година