Новина от категория Феномени
Архив на публикациите

Какво ще ни се случи този четвъртък

Видяна: 25600 пъти

Овен
Нищо няма да ви се дава и отдава с лекота и от първия път. На пътя ви ще има низ от прегради. Очертават се битки за по-добро място, за по-изгодни проекти, договори и поръчки. Родените в първата декада да не бързат със старта на новата си работа и бизнес проект и с откриването на новото си заведение. Със сигурност някой ще яхне ентусиазма ви и ще се ползва от труда ви. Ден за размисъл. Доверете се на първото си усещане, с което сте се събудили. И ако нещо ви е неприятно не го правете и не отивайте в тази посока.
Телец
Ден за планиране на задачите и за натрупване на сили за тяхното изпълнение. Препоръчват се командировки и разговори директно с производители и бизнес партньори. Всеки опипва почвата, оглежда предлаганите услуги и продукти и търси най-изгодното. Доверете се на личните си усещания и наблюдения, а не на съветите на друг. Сетивата са изострени. Тръгнете в поската, която ви привлича. Яжте това, което ви се дояде, идете там, където вече е отишло сърцето. Направете освещаване, рекламирайте новото си заведение.
Близнаци
Ще се случват събития, които ще покажат по кой път да тръгнете. Ако сте имали колебания те ще се разнесат. Пътя ви ще е като бягане с препятствия, но вечерта ще се похвалите с победа. Всеки може да напипа интуитивно посоката която трябва да следва. Оставете интуицията да води интелекта и ще си спестите някои грешки. Опитайте да проявите щедрост, да помогнете на приятел или колега да излезе от блатото. Днес се печелят приятелства и конкурси, дава се шанс на съвместната партньорска инициатива и се задвижват съвместни проекти.
o Рак
Луната навлиза в Рак и среща Меркурий. Чудесен аспект за стартиране или подновяване на търговска дейност и бизнес инициатива. Сега е момента да рекламирате новото си заведние или офис, да направите промоция и освещаване, да привлечете съюзници и сътрудници. Някой ще преотстъпи правата си на децата и ще се оттегли в заслужен отдих. Още със ставането ще получите особено усещане как да се постъпи в дадена ситуация и какъв път да се избере. Ден на устата. Не се лакомете, яжте само това, което ви се дояде.
Лъв
И докато другите обмислят начинанията си вие може да ги изпреварите като отворите и осветите днес новия си търговски обект. Павете това, към което нещо неустоимо ви привлича. Днес печелят хората настроени първосигнално, тези които ще се доверят на вътрешните си усещания и стимули и ще разгърнат потенциала си. Ще направите впечатление където и да отидете. Избирайте не само връзките, но и храната си по усещанията и чувствата, които възникват, а не по ползите, които очаквате. Днес полезно е това, което ви харесва.
Дева
До обед очаквайте проблеми и провокации, неприятни посещения и подсещания. Може да се връщате за нещо забравено, а и забравени хора от миналото ви ще изплуват и ще ви припомнят някои обещания. Опитайте да проявите щедрост. Правете това, за което някой ви помоли. Обърнете специално внимание на храната. Яжте само това, което ви се дояде, дори и да не е част от диетата ви. Чувствата няма да ви измамят и в любовта. Бъдете с тези, към които усещате неустоимо привличане. Нищо друго няма значение.
Везни
Важното свършете по най-бързия начин. Не е ден за старт на важни начинания, а по-скоро за обмисляне, претегляне и проверка на всичко, което е било и ще бъде важно за вас. Търсете разервни варианти, ако усетите, че някои амбициозни проекти нямат шанс да се случат и задвижат. Раздайте ненужни вещи. Направеното за другите ще се върне многократно. Избягвайте конфликтите и бурните емоции. До два дни ще преживеете събития, които ще променят и личния ви живот. Не допускайте връзките поместоработа да пречат на семейните.
Скорпион
Родените в първата декада ще намерят нещо търсено отдавна. Днес и утре може да заемете важна пазарна ниша с отварянето на свой офис, магазин, ателие или друг търговски обект. Имате шанс да се заземите и установите в нова среда, да се рекламирате успешно и да привлечете стабилна клиентела. Направете промоции. Денят се свързва се с рога на изобилието, което ще потече към вас и близките ви. Имате реални шансове да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате. Доверете се на интуицията и няма да сбъркате.
Стрелец
Ще видим Луната тази вечер като отворена уста. Този ден ще мине под флага на лакомията. Трудно ще се придържате към диетата си. Ще се събудят неустоими апетити и желания на различни нива, но може би най-трудно ще устоите в любовта. Препоръчва се размисил, обмисляне на планове и намерания. Отложете старта на важните начинания за утрешния ден. В момента трябва да направите важен избор, а не да се захващате с всичко накуп. Не яжте каквото не ви се яде, ограничете контактите с хора, които не са ви на сърце.
Козирог
Родените в първата декада ще се противопоставят открито на решенията или амбицията на близките. Разходите ви ще се увеличат. Ще се наложи все пак да финансирате проектите на наследниците си или да започнете битка за наследство. Очертават се претенции от ваша страна и от страна на другите към вас. Днес и утре е от особено значение да контролирате емоциите и да не взимате прибързани решения. Оставете усещанията да ви водят и ако изпитвате афинитет към някого и нещо опитайте да се сближите с него или да заемете тази позиция.
Водолей
Родените в третата декада може да се окажат подкрепени и спонсорирани по неочакван начин от неочаквано място. В този ден не може да излъжеш сетивата и душата. Ще усетите съвсем ясно и точно кои са вашите хора и кои трябва да държите на дистанция. Ако нещо ви се дояде наблегнете на този продукт до другото новолуние. Сега е момента да направите равносметка на отношенията и да изключите всичко вредно от живота си. Следобед е добре за страт на нов бизнес в ново помещение. Поканете приятели, рекламирайте дейноста си.
Риби
За родените в третата декада денят ще започне с негативни емоции и притискане от страна на близки и колеги. Но към обед съдбата ще намери начин да издигне вашата кандидатура, дори и в местата, където сте аутсайдер. За родените в първата декада екстрите ще са повече. Интуицията ще ви даде сигнали, на които е добре да реагирате, за да не направите грешен ход. Яжте само това, което ви се дояде, бъдете с тези хора, към които изпитвате неустоимо привличане и приятелски чувства. Всяко прекаляване ще ви вкарва в капани.монитор

Публикувана на
14 Юни 2018 година