Новина от категория Локо
Архив на публикациите

Босът на Локо уражда лагер в ОАЕ

Видяна: 156680 пъти

Собственикът на Локо Христо Крушарски проведе преди Нова година важна среща с евентуални инвеститори от ОАЕ. На нея обсъждали дали черно-белите ще проведат подготвителен лагер в арабската страна. Това зависи от уредените контроли.

Засега тя е само една. Ако не бъдат осигурени още няколко съперника, Локомотив ще удължи с 9 дни лагера си в турския курорт Анталия.

Освен за подготовката босът ще разговаря с чужденците и за евентуални техни намерения да инвестират в клуба. Както е известно, Крушарски има мащабни проекти, които освен строителството на нова база включват през 2016 година поставянето на козирка на трибуна "Спортклуб" на "Лаута" и вдигането на трибуна "Бесика". Той разкри, че вече са уредени първите две нови попълнения на тима. "Това са Мартин Кавдански и Веселин Марчев. Всичко с тях е уточнено, само трябва да сложим подписи. Очаква се през януари да дойдат още трима-четирима нови.
Веселин Марчев разтрогна договора си с кипърския Неа Саламина. През есента той записа 5 шампионатни мача за този тим. Преди това бе част от Агия Напа. Роден е на 7 февруари 1990 година. Той е юноша на Локомотив Пловдив, носил е и екипите на Септември Симитли, Брестник, Сливен, Черно море, Пирин Гоце Делчев и Славия./ДБ

Публикувана на
01 Януари 2016 година