header

Собствено Търсене

Понеделник, 14 Октомври 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


мишена

Управителят на банка Бъркли уби жена си с такер, след като тя нарече дъщеря им "дебела курва". Обезобразеното тяло на жената е било намерено в конюшня недалече от дома им в графство Чешир. Полицията била извикана от самия съпруг, който подал сигнал, че жена му е убита, съобщава Daily Mail.

51-годишният Дейвид Помфрет нанесъл на 49-годишната си съпруга над 30 удара по главата, пробивайки й дупка в черепа. В деня на убийството съпругът на Ан-Мари Помфрет, която страдала от редица психически заболявания и преминавала през лечение от рак, отказал да си ляга, защото искал да се заеме с домашни дела.
Между двамата възникнал скандал, в който Ан-Мари нарекла мъжа си безполезен, а тяхната 18-годишна дъщеря Меган "дебела курва". Последните думи изкарали нервите тихия и спокойния, според показанията на приятелите му, мъж. Той взел такера, убил жена си и се избавил от тялото. Оръжието на убийството било намерено по-късно в езеро недалече от дома на злощастната двойка. Междувременно убиецът написал на жена си няколко съобщения, в които я питал къде се намира и кога ще се върне, макар и в този момент тя да била вече мъртва. После позвънил в полицията и подал сигнал, че е открил тялото на жена си в конюшнята. Помфрет признал за изършеното от него, но заявил, че не го смята за убийство....

от улицата
Бракът ви е в криза? Ами накарайте го да се влюби отново!


В семейния живот има няколко етапа, когато жената трябва да прояви активност. Всички те са свързани не с брачните кризи, а с кризите в идентичността на мъжа – към 20, 30 ‒ 35, 40 ‒ 45 и 50 ‒ 55-годишната му възраст.
И така... Ето шест начина как да накарате мъжа си да се влюби:

1. Малко повече еротика.
За мъжа е важен неговият сексуален статус и нивото на постиженията му. Но сексуалният е на първо място. Така че не разчитайте той да се интересува кой знае колко от моралния облик на жена си, от нейните качества на домакиня и на добра и почтена жена. Напротив, откровената еротика, инициативата и активността, дори агресивността ще задържат мъжа ви до вас и в най-неудържимия му период.
2. Малко повече комплименти.
Друг сигурен начин да „понапомпате“ мъжкото самочувствие...

балончета
12 съвета за здраве, на които е трудно да се повярва


Списание “Health” публикува информация, която опровергава стереотипите по отношение на здравето. Лекари от различни специалности са направили списък с традиционно “лоши съвети”, които всъщност се оказват полезни.
1. Пийте кафе преди лягане
В Япония провели такова проучване: на едната група хора са дали да изпият по 1-2 чаши кафе (200 мг кофеин) и веднага са ги изпратили да поспят 20 минути. Оказало се, че след като се събудят, те са били по-бодри, по-концентрирани и по-добре са се справили с компютърните тестове от тези, които не са пили кафе преди лягане.
Защо това работи? Кофеинът започва да действа след 20 минути, “пречиствайки“ мозъка от молекулата на аденозина, която стимулира съня и потиска енергията. Така, че кафето преди кратък сън дава...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info