header

Собствено Търсене

Петък, 22 Ноември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


мишена

Коко Каменаров беснее по булевардите на София с чисто нов джип мерцедес GLE 350 coupe diesel за 200 000 лева. Джигитското поведение на бившия шеф на БНТ разкри очевидец.
„Видях някакъв тип в задръстването до мен да си мята фаса през прозореца и побеснях. Свалих страничния прозорец и таман да вдигна див скандал, гледам, че отсреща се пули Коко Каменаров. Тъкмо да му направя забележка с малко по-цивилизован тон и опашката тръгна. Като истински джигит Коко потегли със свистене на гуми, аз обаче се амбицирах и тръгнах след него”, обрисува ситуацията нашият читател.
„Любопитният столичанин продължил няколко километра в софийския трафик плътно зад мъжа на Радина Червенова. „През това време повярвалият си, че е състезател от Формула 1 журналист на няколко пъти направи супер рисковани маневри, като засичаше останалите участници в движението и минаваше на тъмно жълто”, ядосва се свидетелят на каскадите.
„За съжаление, Коко се показа като безотговорен шофьор точно в самото сърце на София, където движението е прекалено натоварено за такива изпълнения. За щастие магариите му се разминаха без инциденти”, призна източникът ни.
Проверка показа, че новият джип на екс началника на националната телевизия струва 80 000 евро без екстрите при официалния дилър на марката. С добавянето на няколко глезотии „расовият германец” надминава 200 000 лева.
Ако се намери втора ръка от страни като Германия или Швейцария, където грижите за автомобилите са пословични, колата може да се купи за двойно по-малка сума – около 100 хиляди лева....

от улицата
Бракът ви е в криза? Ами накарайте го да се влюби отново!


В семейния живот има няколко етапа, когато жената трябва да прояви активност. Всички те са свързани не с брачните кризи, а с кризите в идентичността на мъжа – към 20, 30 ‒ 35, 40 ‒ 45 и 50 ‒ 55-годишната му възраст.
И така... Ето шест начина как да накарате мъжа си да се влюби:

1. Малко повече еротика.
За мъжа е важен неговият сексуален статус и нивото на постиженията му. Но сексуалният е на първо място. Така че не разчитайте той да се интересува кой знае колко от моралния облик на жена си, от нейните качества на домакиня и на добра и почтена жена. Напротив, откровената еротика, инициативата и активността, дори агресивността ще задържат мъжа ви до вас и в най-неудържимия му период.
2. Малко повече комплименти.
Друг сигурен начин да „понапомпате“ мъжкото самочувствие...

балончета
12 съвета за здраве, на които е трудно да се повярва


Списание “Health” публикува информация, която опровергава стереотипите по отношение на здравето. Лекари от различни специалности са направили списък с традиционно “лоши съвети”, които всъщност се оказват полезни.
1. Пийте кафе преди лягане
В Япония провели такова проучване: на едната група хора са дали да изпият по 1-2 чаши кафе (200 мг кофеин) и веднага са ги изпратили да поспят 20 минути. Оказало се, че след като се събудят, те са били по-бодри, по-концентрирани и по-добре са се справили с компютърните тестове от тези, които не са пили кафе преди лягане.
Защо това работи? Кофеинът започва да действа след 20 минути, “пречиствайки“ мозъка от молекулата на аденозина, която стимулира съня и потиска енергията. Така, че кафето преди кратък сън дава...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info