header

Собствено Търсене

Неделя, 22 Октомври 2017    - КОНТАКТИ -    


мишена

Американският посланик Рубин наскоро ни похвали: срещал бил толкова много талантливи, очарователни българи, постигнали много успехи. Ние си знаем, какви са българите. Обаче са и най-бедните в ЕС. Хубаво би било, Рубин да вникне в корените на тази бедност. Да научи причините, които я породиха и които я отглеждат. Какво мисли за хората, които оскотиха значителна част от българския народ – вероятно познава някои от тях?
Кеворк КЕВОРКЯН

Какво мисли за Големия Грабеж, наречен „приватизация“? Другото е приятно за ухото, някак светски звучи – обаче да си останем лъчезарни бедняци не е особено добра съдба. Между другото, предишният американски посланик го изпратиха с цигански оркестър. Той смяташе, че е истински българин, понеже харесвал шопската салата и кебапчетата. И редеше пана от смилянски боб. И навсякъде срещаше – и той би го казал – лъчезарни и умни хора. Обаче Рубин – и без да яде кебапчета, да реди боб и да си тананика с цигански оркестър, ще бъде харесан, ако ни казва – поне от време на време - защо сме толкова зле, защо не можем да се справим. Защо? Ако го прави – тогава спокойно може да ни каже, че също е българин Иначе ще си остане в светската саламура – където ще общува с некадърни политици и бизнесмени, повечето от които са направо за затвора. В тази среда е тихо-блатно – и вероятно за един посланик е трудно да се ориентира в Истината. *** Ей, хибридчици сладки, и какво стана сега? Руските пари стигнали чак до Хилари Клинтън - тия дни се появиха нови доказателства. Вие, идиоти славни, търсите тук рублите - а пък ги лапали в Святата Земя. Хайде да чуем Нашия Врабец, който все плещеше за хибридна война – обаче му се загуби сега гласчето...

от улицата
Животът не се гради върху трябва и не трябва, а върху ЩЕ и НЯМА


Лари Уингeт е професионален мотивационен лектор и автор. Той презентира себе си като запазена търговска марка - „Питбула на личностното развитие” и „Единственият в света дразнещ лектор”. Той не смекчава думите нито по време на своите лекции, нито в книгите си. Лари показва студената грозна истина по предизвикателен и забавен начин. И вярва, че хората наистина искат да чуят истината.

А вие?
1. Мнозина вярват, че това, което имат, просто е „тяхната съдба“. Те си мислят: „Това са картите, които са ми раздадени, и трябва да играя с тях.“ Не, не трябва. Хубавото на живота е, че винаги можеш да откажеш да изиграеш ръката, която имаш, и да поискаш нови карти. А най-хубавото е, че ти си този, който раздава. Може просто да си дадеш цяло ново тесте.
[b]2. Дали чашата е наполовина пълна...

балончета
Какво ни предричат звездите за седмицата -16-22 октомври


Овен
Седмицата започва изключително енергично за представителите на знака Овен. Няма да имате оправдание за бездействие. Помислете, че всичко, което първите го правите заради себе си. Понеделник ви дава шанс да се включите в кръг от хора, благодарение на които много по-лесно ще осъществявате идеите си, заради тяхната подкрепа. В личен план внимавайте да не се престараете. Имате много намерения, но половинката ви е човек, а не робот и има своите лимити. Рискувате да предявите прекалено много претенции, които самите вие няма да може изпълните, ако бяха предназначени за вас. Използвайте хубавото време, за да прекарате повече часове навън и на слънце.
Телец
Тази седмица ви очакват много признания. За целта обаче ще трябва да положите не малко...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info