header

Собствено Търсене

Петък, 14 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


мишена

Скандални билбордове с гей пропаганда разгневиха в последните дни жители на няколко големи града у нас. Прегърнали се еднополови двойки са заснети в гръб на фона на ключови сгради - Народното събрание, Народния театър "Иван Вазов", НДК.
А посланието е: "Няма страшно. Това е просто любов". В долния край е мотото на ЛГБТИ общността "Различни хора, равни права" и знакът на ЕК.
Във Facebook билбордове предизвикаха разгорещени дискусии "За" и "Против".
Повечето потребители са недоволни, защото провокативната "реклама" е поставена на ключови места.
Във Варна е на булевард "Васил Левски", близо до Майчин дом, и на бул. "8-ми Приморски полк".
В Бургас - три билборда са поставени на булевардите "Ст. Стамболов" и "Индустриална", в непосредствена близост до Технополис, Второ РУ на МВР и Мол Бургас Плаза, разбираме от мрежата.
Заради вълната от обществено недоволство от Община Варна съобщиха, че започват акция по премахването им. Но варненци явно са изпреварили общинарите и тази нощ скандалните послания са намазани със спрей.
Ето и малка част от коментарите в мрежата: "Във Варна проблемът го решихме с голяямо количество боя...."
Бургас: "Тъй като не смятам за уместно ЛГБТИ посланията да се натрапват по този начин на ДЕЦАТА НИ, още по-малко в месеца на Рождество Христово, писах жалба до Общината на адрес: obshtina@burgas.bg. Ако попаднете и на други такива билбордове в града - моля, споделете снимки и местоположение, за да препратим и тях. Изразете и своята лична гражданска позиция до институциите!"
София: "Преди да ме обвините в расизъм или там, каквото се сетите, споделям този билборд, защото не съм съгласна с него! Всеки е свободен да има каквато...

от улицата
10 рецепти за прекрасен ден


Често сами си разваляме настроението и така си проваляме целия ден. А всичко зависи „само" от това какво се опитваме да направим през деня. Вижте нашите 10 рецепти за един прекрасен ден:
1. СЪБУДЕТЕ СЕ 30 МИНУТИ ПО-РАНО
Навийте часовника така, че да имате достатъчно време за сутрешните ритуали - миене на зъби, къпане, обличане, гримиране. Открийте биоритъма, който ви подхожда най-много - някой става с лекота в пет сутринта, а в шест му е по-трудно, но пък в седем пак става лесно. Ако има начин, посветете някоя и друга минута за ласки с партньора. В никакъв случай не става дума за секс. Множество изследвания доказват, че искреното и сърдечно докосване ни зарежда с положителна енергия за много часове напред.
2. ЗАКУСЕТЕ
Сутрин невинаги имате апетит, особено ако ви измъчват мисли,...

балончета
20 признака на здравата връзка


Сигурно всеки си е задавал въпроса какво прави двойките щастливи? Те понякога се карат, прекарват време разделени, предпочитат различни ястия, но са необичайно близки и силно се ценят. Какво е специалното за връзката им?

Изводи за щастието между двама души могат да се направят, като се види как общуват, какви възгледи споделят и какво казват помежду си, твърдят психолози. Някои взаимоотношения могат да се нарекат здрави и щастливи, върху други трябва сериозно да се работи. Каква е разликата? Ето един списък, който ако съвпада с отношенията във вашата двойка, вие сте наистина щастливи.
1. Вие се държите непринудено, можете да си позволите глупости и не играете роли.
2. Мислите си един за друг, дори от разстояние.
3. От момента на вашето...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info