header

Собствено Търсене

Сряда, 12 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Светът

Дейвид Бекъм призна, че редовно крадял кремовете на жена си Виктория.
Той каза, че е разбирал, че трябва винаги да се грижи добре за кожата си, защото прекарва доста време навън, но пък не е знаел как да избере правилните лосиони и кремове, затова просто използвал тези на съпругата си.
"Винаги съм знаел как искам да изглежда кожата ми и такива неща, но професията ми беше такава, че бях почти винаги навън, и когато живеех в Манчестър, и в Мадрид, и в Ел Ей... различни места с различен климат. Затова трябваше да се грижа за кожата си. Но начинът, по който се грижих беше като крадях козметика от жена си, защото знаех, че тя е най-добрата", разказа бившият футболист пред "Into the Gloss". Сега той има повече време и полага повече грижи за себе си. Сподели, че е научил по-големите си синове, Бруклин и Ромео, да се...

Във Великобритания започва търсенето на човек, който да бъде нает като пазач на малкия остров Лиху, който се намира в Ламанша. Мъжът, който е заемал тази длъжност е напуснал неотдавна и се е преселил във Франция, след като е работил на острова цели 14 години.

На пазача се предоставя и къща - единствената на острова. Територията му е резерват на Великобритания, затова и сред задълженията на новия сътрудник ще влизат грижите за дивата природа. Също така той е длъжен да посреща туристите и да ги съпровожда по време на екскурзиите им.
Освен от къщата, в пазачът ще може се възползва от природен басейн, ще има и трактор. На острова има селскостопански постройки, гараж, кладенец с чиста вода, основното захранване е на слънчеви батерии.
Властите на Великобритания се надяват, че новият пазач ще може да даде идеи за развитието на Лиху.
Островът има много богата история. Първите, които се заселват на Лиху са монаси. През 12-ти век те построяват там манастир. Сега той е разрушен, но руините му все още си стоят....

Репортер
Четирима убити при стрелба в болница в Чикаго

Четирима души станаха жертва на стрелба в болница в източната част на Чикаго, предадоха световните агенции.По информация на CNN жертвите са полицейски служител, доктор и асистент-фармацевт. Стрелецът, който бил в интимни отношения с една от жертвите, също е мъртъв, като не е ясно дали е бил неутрализиран от полицията, или се е самоубил.
Според очевидци...

Път се срути в Португалия, погреба двама

Част от път се срути в португалския регион Алту-Алентежу в южната част на страната, съобщава агенция ЕФЕ.Шосето е съединявало населените места Борба и Вила-Висоза. На мястото на инцидента работят спасители, пожарникари и въздушна техника. Под отломките най-вероятно са затрупани четирима или петима души.
Вестник „Журнал де нотисиаш“ съобщава, че в...

Гърция разреши отглеждането на канабис

В понеделник Гърция издаде първите лицензи на частни компании за отглеждане в страната на канабис за медицински цели, съобщават местни медии. Това е част от правителствената инициатива страната да се възползва от процъфтяващ пазар на стойност милиарди евро. Първите лекарствени продукти на базата на канабиса се очаква да се появят на пазара до 12-18...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info