header

Собствено Търсене

Вторник, 14 Август 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


интимно
Архив

Сексът за една вечер имаше своите славни времена, но изглежда вече е заменен от ново явление – секс за половин вечер (анг.: half-night stands ). за мнозина това едва ли е новина, но сексолозите и експертите по връзки едва сега започнаха да го отчитат като феномен, пише The Huffington Post
Какво представлява това?
Самото име е красноречиво – вместо двама души, които не са заедно да правят секс и да останат гушнати до сутринта, обикновено единият си взима якето и изчезва веднага след консумацията на страстта. На практика това е модерната версия на „секс за една вечер“.
„Ако не искаш нищо повече от секс, какъв е смисълът да оставаш с този човек цяла нощ. Далеч по-практично и удобно е да се прибереш и да си легнеш в твоето легло, отколкото да делиш постелята с непознат“, обяснява явлението секс терапевтът Беа Ареа пред медията.
Колежката ѝ и автор на книгата „The New Monogamy“ Тами Нелсън има и друго обяснение. Според нея това е голям напредък за дамите, които с подобна постъпка се чувстват по-независими, равнопоставени на мъжете (за които е нормално да разглеждат жените просто като сексуален обект) и дори по-силни и самоуверени.
„Жените решават какво става. Те избират дали да спят с някой мъж и кога да си тръгнат. Това е нова ера на сексуалната свобода на нежния пол“, категорична е експертът.
Разбира се, ползите са доста големи и за мъжете, които също може да си тръгнат след секса. Това е улеснение за тях, тъй като не се налага да водят излишни разговори на сутринта и да създават фалшиви надежди.
За съжаление този модерен сексуален подход е поредният пирон в „ковчега“ на човешките отношения, тъй като той дистанцира хората и превръща секса просто в един акт, лишавайки го от интимност.
Объркването...
Сексът за половин вечер, досущ като предшественика си „секс за една вечер“ може да доведе до объркване. Например въпросът да пишеш ли на съответния мъж/жена на...

Мъжете са пълни с изненади и това не е изключение и в спалнята. Мъжкото поведение няма как да бъде обяснено напълно, но пък можете да научите няколко от техните секс тайни.


1. Той се притеснява, че няма да ви задоволи
Колкото и самоуверен и нахакан да изглежда, всеки мъж се страхува да не се представи зле в леглото. Дори вие да нямате големи изисквания или да сте готова да си тръгнете без оргазъм, той няма да си го прости. Предупреждение: Ако половинката ви има проблем с изпълнението, може да обвини вас за това, за да запази егото си. Бъдете готови да се справите с подобно развитие на нещата. Какво да направите: Не го приемайте лично, не го обиждайте. И в никакъв случай не му се смейте! Престорете се, че нищо не е станало.
2. Той се нуждае от похвала
Сексът е източник на сила от векове, както и е знак за мъжественост. Ако той е желан и задоволява жената под него, това го кара да се чувства като истински супергерой. А за да се почувства така, трябва да го похвалите. Не пестете комплиментите си. Предупреждение: Похвалата не трябва да бъде с насмешка или хумор, трябва да звучи искрено. Какво да направите: Не се преструвайте. Ако не се справя в момента, просто деликатно го насочете кое как да направи.
3. Мъжете не обичат да чакат дълго
Дори да ви желае много, ако се дърпате дълго, интересът му като нищо ще изчезне. Вероятността да остане с вас и да задълбочи отношенията ви е по-голяма, ако му позволите да ви опознае интимно. Предупреждение: Ако мъжът се направи на интересен, когато инициирате секс, отървете се от него. Какво да направите: не му се хвърляйте веднага гола на врата. Нека все пак малко се постарае. Но ако ви привлича сексуално, изчакайте няколко срещи да се почувствате комфортно и подайте недвусмислен сигнал.
4. Той също има комплекси
Както жените, така и мъжете понякога не се чувстват уверени във...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info