header

Собствено Търсене

Понеделник, 18 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

През тази седмица ще се чувстваме по-объркани по отношение на любовта и за това ще допринесе ретроградният Нептун. За много представители на зодията ще настъпи момент на прояснение, ново усещане за любовта. От друга страна, Марс и Венера ще ни разгорещят в спалнята. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен
За Овните няма да липсват любовни искри, но те ще са съпроводени и с някои разочарования. Без значение до каква степен се опитвате да се свържете с любимия човек, изглежда, че един от вас има планове, в които не влиза другият. Друга възможност е, че въпреки желанието ви за интимни ласки, може и в спалнята да се разминавате.
Ако сте необвързани и срещнете нова личност, може да се почувствате така, сякаш липсва химията помежду ви, което може да бъде доста разочароващо.
Телец
Тази седмица ще можете да използвате своите умения по най-добрия начин, за да получите това, което желаете в любовта. Разговорите с половинката ще вървят гладко и може би ще споделите, че се нуждаете от повече свобода. Свободата да изразявате своята индивидуалност, повече пространство във връзката. Хубавото е, че с партньора ще постигнете съгласие.

Близнаци
Ако смятате, че партньорът ви не ви оценява, нищо няма да ви накара да си замълчите. Той или тя дори може да ви накара да се почувствате така, сякаш има други приоритети, отколкото това да се чувствате обичани. Друга възможност е ако имате деца да не постигнете съгласие по отношение на тяхното възпитание.

Рак
Дали не сте били манипулирани в любовта, уважаеми Раци? Може би половинката ви се е съгласявала с много неща, за да запази мира във връзката ви. Когато осъзнаете това, може да се създаде климат за нови спорове помежду ви. Не пренебрегвайте червените флагчета и се опитайте да разрешите проблемите с добра комуникация.
Лъв
Въпреки че чувствате любовта на партньора си, дребните аргументи може да попречат на пълното ви щастие. Венера вече е във вашия знак и ще ви донесе увереност, правейки ви много по-привлекателни за другите. Но в четвъртък, планетата на любовта ще се противопостави на Марс, който сега е във вашия партньорски сектор. Това може да затрудни постигането на консенсус помежду ви. В крайна сметка, настроението в спалнята ще помогне да хармонизирате връзката си.

Когато мъжете изричат фразата "скъпа моя", преди всичко имат предвид чувствата, които изпитват към една жена. Но понякога се случва думичката"скъпа" да се използва точно във финансовия й смисъл.
Някои жени са скромни и не изискват много от партньора си. Но има и такива, които са в състояние да го разорят с прищевките си. Ето какво иска представителките на всяка една зодия:
12 място — Стрелец
Звучи подозрително, но е факт: дамите от тази зодия ненавиждат скъперниците и не очакват нищо особено от един мъж. И не искат. Те не желаят диамантен пръстен, нито почивка на Малдивите. Виж, едно пътешествие до Еверест... Какво? Това май е по-скъпо от Малдивите? Вече казахме, че жената Стрелец ненавижда скъперниците!
11 място — Водолей
На жената...

Юни идва с много нови възможности и късмет за три зодии. Освен с хубавото време, морето и приятните емоции, то този път няколко зодии ще го асоциират и с огромния късмет, който ще ги споходи. През този месец ще има много радост.
Чудите ли се дали през юни късметът ще е на ваша страна? Дали любовта, работата или пък семейният ви живот ще са в подем? Звездите вече са решили, прочетете в следващите редове за какво става въпрос.
Лъв
Всички представители на този знак ще имат много късмет в любовта. Ако нямате връзка, то ще срещнете човек, с когото ще имате бурни, романтични и страстни отношения. Любовта е изцяло на ваша страна през този месец.
Везни
Ще растете и в личен и в работен план. С лекота ще постигнете мечтите си. Сега е моментът да се съберете и да се фокусирате...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info