header

Собствено Търсене

Неделя, 22 Октомври 2017    - КОНТАКТИ -    


феномени
Архив

Овен 21 март – 20 април
Не позволявайте да ви увещават да постъпите по един или друг начин. Днес е противопоказно да се действа и мисли екипно. Взимайте самостоятелни решения. Не си позволявайте да влияете на чуждия избор, за да не ви обвиняват утре за грешките си. Старайте се да не взимате прибързани решения. Помислете още веднъж преди утрешния старт на нови инициативи. Ако сте сънували нещо объркано и нещата от живота ви може да се объркат. Почивайте в тесен семеен кръг, не канете гости и не гостувайте. Изключете телефоните.
Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Ззраве-5


Телец 21 април – 20 май
Поне до обед ограничете контактите особено с непознати. Неблагоприятен ден за обвързване и брак. Бъдете сигурни, че другият ще ви управлява и настъпи. Не поемайте отговорност за чужди хора, особено за деца. Търсете уловката във всяко предложение и покани. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор, поради начинанията, които стартираме прибързано и поради личното ни невнимание. Не взимайте и не давайте заеми. Не сърдете авторитетите в живота си. От утре Слънцето ще ви гледа в опозиция.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Ззраве-5


Близнаци 21 май – 21 юни
Днес стъпвате на несигурна почва, особно ако се съобразявате с околните, ако следвате чужда политика и боравите с чужди средства. Десет пъти помислете преди да направите нов избор. До обед още имате свобода на действие, но следобед ще се почувствате ограничени поне в една посока. Не позволявайте на странични хора да ви настройват срещу близките ви. Може да попаднете на фатално влияние, на лоши съветници и нелоялна конкуренция. Ако сте сънували родителите си, това е знак, че е време да решавате проблемите.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Ззраве-4


Рак 22 юни – 21 юли
Родените в третата декада ще постигнат максималнто и ще имат придобивки, ако си вършат своята работа и не се намесвате в чуждата. Ограничете контактите с непознати. Движете се в своя среда, прекарайте времето си с близките и семейството. Не канете гости и не гостувайте. Проблемите ви ще дойдат от странични хора, от прекалено предоверяване и желание да доминирате в непозната среда. Не правете никакъв избор, особено под въздействие на съветници, които и друг път са ви...

Всеки от нас поне веднъж в живота си е мечтал да лети, да има криле. Ето какви биха били те според това под кой зодиакален знак сте се родили...
Овен
Огнени криле с пламтящи пера, които да подчертават ярката, уверена и силната ви натура.
Телец
Криле на водно конче, които да подсказват за вашата уверена личност, която често е в разрез със стереотипите.
Близнаци
Криле на пеперуда, които ще подчертаят вашата многоликост, която ви прави интересни и необикновени хора.
Рак
Водни, които да символизират дълбочината на вашите мисли и характер.
Лъв
Криле на дракон, изразяващи силата на волята ви, вашата увереност и мощ.
Дева
Бели криле, чиито пера символизират чистотата и вътрешната ви невинност.
Везни
Механични...

Есента ще ни донесе много любовни трепети. Още с първия си месец, октомври, зодиите ще се събудят за любовта, ще получат едни от най-изненадващите си новини и страхотни емоции. Ето какво чака всяка от 12-те зодии през октомври 2017 г.
Овен
Очаква ви много любопитен месец, който ще ви накара да осъзнаете кой е човекът за вас и причината за това винаги е била пред очите ви. Очаквайте твърдо доказателство за чувствата и намеренията на някого, не ги пренебрегвайте и отворете сърцето си. Да обичаш е трудно, да позволиш да бъдеш обичан - още повече.
Телец
Колебанията приключват, сърцето ви най-накрая ще реши какво иска само. От вас се иска само да запазите спокойствието и равновесието, което сте постигнали и да не се страхувате от любовта. Когато обичате се...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info