header

Собствено Търсене

Сряда, 11 Декември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comВсеки има в живота си наивен и добър човек, който винаги вярва в доброто и никога не обръща внимание на негативните моменти. Това са хората, които носят най-чистите души – като на деца. Понякога си патят заради наивността и добротата си, но точно те правят света едно по-добро място. Оказва се, че зодиакалният знак също има значение. Ето зодиите, които са известни с най-чистите си души:

Телец
Те са изключително мъдри и умни, винаги разсъждават и премислят добре ситуацията, преди да действат. Но за сметка на това, носят душа на малко невинно детенце. Имат много голямо сърце и винаги са готови да помогнат на някого, независимо какво ще им коства това. Често дори биха пренебрегнали собствените си нужди и желания, ако става въпрос за важен за тях човек. Не са способни да наранят или предадат някого, това дълго би им тежало. Представителите на този зодиакален знак се плашат лесно, затова ако ги видите напрегнати, просто поговорете с тях, те ще оценят това. Те помнят само добрите неща, които някой е направи за тях. Обичат хармонията и спокойствието.
Рак
Те само много емоционални и лесно раними. Носят наивна и мила душа, като на малко дете. Представителите на този зодиакален знак обикновено са много чувствителни и могат изключително лесно да бъдат наскърбени. Трябва да сте много внимателни, когато общувате с тях, защото може да ги засегне дори най-незначителното нещо. Те са готови на всичко за близките си, действат без да мислят, когато става въпрос за любим човек. Дават всичко от себе си и точно заради това се чувстват предадени, когато същият този човек не им отвръща със същото.
Дева
Те са изключително добри и никога не мислят злото на никого. Доста хора ги определят като трудни характери, с който никой не може да се справи, но това не е съвсем така. След като ги опознаете, можете да видите колко доброта се крие в тях. Те носят много чисти и искрени души. Винаги са готови да подадат ръка в труден момент, без да искат нещо в замяна.
Скорпион
На пръв поглед те изглеждат доста студени – замислени и вечно мълчаливи, но това е само една маска, която умело прикрива истинската им същност. Те са много добри и чувствителни хора. Понякога са раздразнителни и емоционални, което създава представата, че са злобни хора. Това всъщност изобщо не е...

Не може да разчитате напълно на тези зодии, в един момент от връзката те ще ви предадат и разочароват. Правят го, дори да ви обичат. Невинаги искат нарочно да ви наранят, просто не са внимателни и не знаят как да се държат в сериозна и дълга връзка. Ето кои са те.
Водолей
Те са много щедри, работливи, амбицирани са и искат да постигнат много. Затова често поставят кариерата си пред половинката и са прекалено фокусирани над свои идеи и проекти. Игнорират проблемите във връзката, подценяват времето, прекарвано с партньора и така го разочароват. Дори да обичат силно, не обичат публичните прояви на любов и не го показват съвсем ясно. Често жертват своето щастие и това на половинката, заради някаква работа или каузи.
Овен
Овните са много страстни и...

Почти всеки от нас би искал да погледне в бъдещето. Изберете един от шестте хербарии, показани на снимката и разберете какво ви очаква тази есен:
Хербарий № 1
Ако сте избрали първият хербарий, тази есен ще се сблъскате с промени в работата. Има вероятност да бъдете повишен, да получите бонус или да смените изцяло работата си, като се преместите на по-престижна позиция. Във всеки случай промените в кариерата са точно зад ъгъла. Пригответе се за тях!
Хербарий № 2
Ако вашият избор падна върху хербарий номер две, личният ви живот скоро ще се промени драстично.
Ако сте неженен, тогава ще се запознаете с вашата сродна душа. Ако вече имате любим човек, това означава, че ви чака приятна промяна в отношенията. Възможно е статусът ви да се промени съвсем скоро.

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info