header

Собствено Търсене

Петък, 14 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Кой е вашият рожден месец? Днес споделяме кратка прогноза за това какво ще ви донесе 2019 година, според месеца, в който сте родени.
Ако сте родени през януари
Ако това е вашият рожден месец, то вие имате перфектен баланс между ин и ян. Вие сте оригинални мислители и винаги се отличавате от останалите. Новата 2019-а ще бъде година на големи постижения и поводи за празнуване за вас, в областта на кариерното развитие, романтиката, както и семейните дела. Добре е да помислите върху вашите цели и изготвянето на план за действие. Определянето на приоритетите ще ви помогне да се движите напред през новата година. Също така, вашата целеустременост няма да позволи на когото и да е да ви дърпа назад.
Ако сте родени през февруари
За вас може да се каже, че сте емоционални, творчески настроени, с голямо въображение. Новата 2019-а ще бъде годината, в която ще се възползвате от всички посети семена на упоритата ви работа през 2018-а. Преследвайте и най-смелите си мечти и ги превърнете в реалност. Възможно е през 2019-а да смените работата си, за да се възползвате максимално от таланта и ресурсите си. В семеен план също ще се покажете като лидери.
Какво трябва да знаем за знака на Свинята от китайския зодиак
Ако сте родени през март
Родените през март са истински лидери. Вие притежавате голяма енергия, жизненост и сила. Новата 2019-а ще бъде годината на изобилие и просперитет за вас. Ще се насладите на плодовете на упоритата ви работа през изминалите години. Тъй като вие харесвате свободата и спонтанността, през 2019-а ще имате достатъчно възможности за приключения и разширяване на хоризонтите ви.
Ако сте родени през април
Родените през този пролетен месец се отличават с редица добродетели, сред които лоялност, търпение, стабилност и хармонично разположение. За тях е важно да са заобиколени от комфорт и да имат материална лекота и богатство. Новата 2019-а ще бъде годината на любов и привързаност. Може да срещнете човека, когото сте чакали от дълго време. Също така ще бъдете мотивирани да подобрите нещата по отношение на работата и кариерата си. Поемете рискове и излезте от зоната си на комфорт. Така ще откриете нови пътища пред себе си.
Ако сте родени през май
Ако сте родени през месец май, то вие сте добри комуникатори, проявявате гъвкавост в трудни ситуации,...

Родените през декември са лоялни към всички свои близки, независимо дали говорим за приятели, или семейството. Обожават да прекарват време с тях и никога не поставят работата през близките си.
Те са щедри към хората, които обичат и не пестят средства, време или емоции, за да го покажат. Макар да не са много по демонстрирането на привързаност, винаги намират онзи скромен, но красив и индивидуално подбран жест, за да изразят чувствата си.
Родените през месец декември са много забавни. Харесва им да са душата на компанията и винаги се радват на вниманието. Чувстват се добре дори в нова среда, пълна с непознати. Лесно се отпускат и намират общ език с всеки.
Родените през декември са честни приятели, на които винаги може да се разчита. В същото време...

Ноември е, ето защо е време да разгледаме и характеристиките на хората родени през този месец, според астрологията, управлявани от Плутон. Както всички останали, така и те имат своите положителни и отрицателни черти. С какво са толкова интересни, вижте в следващите редове.
Те са потайни
Родените през ноември винаги представляват загадка за хората около тях. Трудно се доверяват и разкриват. Когато са изправени пред трудности, предпочитат сами да разрешат проблемите си. Възможно е да крият истината от вас, поради някакви техни съображения. От тази гледна точка, понякога комуникацията им с половинката бива затруднена.
Грижовни
Една от отличителните и положителни черти на родените през ноември е, че са грижовни. Наистина знаят как да проявят нежност, емпатия...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info