header

Собствено Търсене

Вторник, 16 Октомври 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Овен
Важното свършете по най-бързия начин или отложете за утре следобед. Ще се действа от позиция на силата, ще се притискат длъжниците. Може да попаднете под кръстосания огън на семейните и колегиални претенции. Не очаквайте и шефовете да ви разберат и да простят пропуските ви. Всяко ваше провинение и грешка ще се преувеличава, така че бъдете внимателни и не излизайте от установения коловоз на лични и професионални отношения. По възможност не подписвайте нови договори, ако усещате нередност.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Телец 21 Апр - 21 Май
Всеки жест ще е от значение и ще се запомни. Връзка загубена назад във времето може отново ще се поднови и да ви донесе щастие и облаги. С напредването на деня увеличавате натиска върху околните. Някой ще се опита да се измъкне. Ще разменяте остри реплики с деца и родители. Не оставайте нерешен проблем, защото утре ситуацията ще ви се изплъзне от контрол и конфликтите ще се задълбочат.
o Работа6
o Пари4
o Любов4
o Късмет5
o Здраве5
Близнаци
Тенденцията е тези, които по някакъв начин са се разминали отново да се срещнат и съберат за обща работа и живот. Сега е момента да стопите ледовете, да поискате прошка и да дадете такава. Забравете обидите, дайте си още един шанс. Следобед вратите се затварят, получавате неприятни знаци и напомняне и може да съжалите, че не сте били достатъчно активни в контактите и предложенията. Не планирайте за утре сутрин важни начинания, ако не сте получили уверение, че ще ви подкрепят и съдействат другите в играта.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве5
Рак
Днес имате избор да се дистанцирате окончателно или да се сближите с тези, с които до момента сте имали търкания. В организма ни се включват фините енергии. Ще си влезем един на друг в положението и ще подновим стари връзки. Може да се намерят и лекарства за тежка болест. От обед до утре на обед следете знаците на съдбата. Вероятно е да попаднете в неприятни и рискови положения. Нищо ново да не се започва, особено ако не се знае кой ще пие и кой ще плаща. Не позволявайте на чувствата да ръководят разумната ви преценка.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве5
Лъв
До обед може да си върнете загубени в миналото позиции, да привлечете стари съмишленици и приятели,...

Октомври вече дойде, а с него и златната есен. Времето застудя, слънчевите лъчи намаляват и тялото ни се подготвя за промяна. Тя ще е както физическа, така и на емоционално ниво. В момента Луната е в зодия Рак, като в следващите няколко дни ще се премести в Лъв, Дева и Везни. От 5 октомври до 16 ноември Венера попада в своята ретроградна фаза, което ще обърка плановете на някои хора. Очаква се планетата да направи обратно движение в Скорпион, затова периодът ще бъде много важен за този знак. Трудности и неудържими страсти ще споходят някои зодии.
На по-голямата част от представителите на зодиака ще им върви до края на октомври, но истината е, че най-много късмет ще имат Близнаци, Везни и Водолей. Ето какво ги очаква:
Близнаци
Слънцето ще...

Бебетата, родени през октомври, порастват като възхитителни и интересни личности. Те са надарени с много разностранни таланти, заради които се изявяват успешно в почти всяка област, в която работят или творят.
С какво се отличават като личности родените през този обагрен в есенни цветове месец?

Те са най-атлетичните бебета
Бебетата, които са родени през октомври, са изключително енергични, атлетични и успешни в спортовете. Родените през октомври бебета са поели възможно най-големи дози витамин D по време на бременността на майките си, протекла през летните месеци, заради което имат здрави кости, стави, мускули.
Те са романтични
Родените през октомври бебета порастват като чувствителни и романтични личности. Те са чаровни и привличащи...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info