header

Собствено Търсене

Събота, 16 Февруари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Овен 21 март 20 април
През уикенда за вас е в сила рефренът „аз търся теб, ти търсиш друг. Затрупайте се с работа и с тренировки и ще излезете от емоционалните кризи. В тези дни работа и семейни дела са противопоставени. Може да заминете в командировка и така да излезете извън законите на системата, която ви действа негативно. Търсете свободата си и я дайте на тези, които също като вас имат нужда от отдих. В неделя съдбата завърта своето колело и в понеделник вече сте в много по-благоприятна и доминираща позиция. Планирайте за 18-и делови и партньорски срещи и съвместни участия. Свикайте колектива, проведете събрание или се явете на такова с необходимите идеи и предложения. Слънцето навлиза в Риби тази вечер, а вие навлизате в сатурнова дупка. Още на 19-и ще почувствате промяната, ще се сблъскате с недоброжелатели и хора решили да получат своето на всяка цена и с всички средства. Ден на огромните апетити и безкомпромисната политика. Бъдете внимателни и си защитете интереса. Пълнолунието може да напълни и вашата потребителска кошница. На 20-и природата се стреми да запази равновесието, а това е знак, че не бива да се взема страна в спор и по възможност всичко да се дели по равно. На 21-и чакайте покана и вест, за които ще почерпите, а на 22-и ще разберете кой и доколко държи на вас.
Телец 21 април - 20 май
За събота до обед планирайте срещи и посещения на роднини, на близки и приятели, които имат нужда от вашата помощ и защита. Следобед е време да се поглезите. Посетете център за разкрасяване, променете прическа и визия. За неделя до обед продължете с тази тактика, доставете си радост за сетивата, релаксирайте на приятни места с още по приятни и ненатоварващи ви хора. 18-и ще бъде преломен за личните ви връзки и инициативи. Слънцето ще навлезе в знака на хармоничните ви Риби, а Венера ще попадне в прегръдките на Сатурн в знака на Козирога. Тези аспекти ще помогнат да получите подкрепа от хора с власт и положение и да изиграете силните си козове в работата, която участвате. Очертават се неравностойни връзки, но с голяма полза и за двете страни. Разбира се, че ще се наложат и някои компромиси. Бъдете особено внимателни във вторник, когато атаката срещу вас и личния ви интерес ще бъде повсеместна. Може да се очакват хипертонични кризи за хората в напреднала възраст. Намалете темпото. На...

Жена Водолей

Съветът към семейните дами е да избягват рутината, да експериментират, да правят приятни изненади на любимия. Родените под този знак дами през следващата година ги очакват искрени и трайни отношения. Експлозия от страст се очаква в края на годината. През този период любовните приключения са гарантирани както на свободните, така и на омъжените жени.
Първата половина на годината ще доведе до проблеми с ръководството и колегите на работното място. Важно е да бъдете спокойни, да взимате трезви решения и да не се водите от емоциите. През есента ще се отворят привлекателни перспективи, възможно е да започнете нова работа.
Тъй като жената Водолей е емоционална, трябва да следи изкъсо здравето си, особено нервната система. Август...

Жена Риби

Родените под този знак ще имат един отличителен стремеж през следващата година – да постигнат лично щастие. Най-доброто време за запознанства е есента. През останалите сезони евентуалните връзки ще бъдат изложени на големи предизвикателства с много кавги.
Бизнес дамите трябва да поемат повече рискове и да не пропускат важни бизнес предложения. Ако трябва да смените работата, по-добре е да го направите през зимата и пролетта. Материална стабилност се очаква към края на 2019 г. Възможно е отношенията с бизнес партньорите и колегите да се влошат.
В началото на годината са възможни болежки, като най-уязвима ще бъде нервната система. Обърнете внимание и на стомаха. Препоръчва се да водите активен начин на живот, да релаксирате, за да си осигурявате...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info