header

Собствено Търсене

Вторник, 12 Декември 2017    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Овен 21 март – 20 април
Не се опитвайте в днешния ден да запазвате статуквото, особено ако близки, приятели и колеги се опитват да го променят във взаимно изгодна посока. Не стопирайте инициативата на тези, които в момента вършат и вашата работа. До утре на обед сте в трудна позиция. Здравето е нестабилно, връзките ви също. Може би едното зависи от другото и го провокира. Опитайте да намерите пътя към всяко сърце, към което не сте безразлични. Ще се случват събития, които ще стимулират и възраждат любовните ви и сексуални отношения.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Телец 21 април – 20 май
Ден на революционни промени в отношенията и в начина ви на живот. Не се опитвайте да спирате близките да тръгнат по своя път. Ако обстоятелствата позволяват изберете и вие нов път и посока. Не отклонявайте предложения и покани. Пътувайте, съчетайте работата с удоволствията. До утре на обед организирайте срещите, от които очаквате финансова и морална подкрепа. В този ден сами си избираме съюзниците, а след два дни нуждата и проблемите ще ви срещнат с новите ви съюзници, бъдещи приятели и любими.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-5
Здраве-4


Близнаци 21 май – 21 юни
Ден на мечката. Огромна преобразуваща сила се движи в посока на личните ви амбиции и интереси. Очаквайте и мечешки услуги и проблеми с хората които не знаят по какъв начин да изразят чувствата си. Приятели и колеги ще ви затрудняват в желанието да ви облекчат. Ще има опити да ви изземват функции, които трябва лично да държите под контрол. Добре си изяснете отношенията и това кой до къде може и трябва да стигне. Ден на промени в любовния ви живот. Стари връзки може да се възродят независимо новите, които напират.
Работа-5
Пари-4
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4


Рак 22 юни – 21 юли
Бъдете внимателни. Може да си развалите отношенията с колеги и близки поради промените, които предприемате в днешния ден. С действията си вазимно си пречите и вредите. Отношенията излизат от рамките на добрия тон, всеки е склонен да атакува другия. Дайте се точна сметка какво може да постигнете и кое би навредило на имиджа и положението ви в обществото. Не планирайте важни делови разговори. Приключвайте работата, за която сте поели ангажимент. Не влизайте в преговори за нещо ново....

Снежинките са едно от най-необичайните и мистериозни природни явления. Формата на всяка от тях е уникална и никога не се повтаря. По правило снежинките се свързват с две неща - със зимата и с коледно-новогодишните празници. Но те могат да имат по-дълбоко значение - различните им форми подсказват нещо ново за характера на всеки!
Именно затова, днес решихме да ви предизвикаме да си изберете една от тези 10 рисунки на снежинки, а след това да прочетете какво разкрива изборът за личността ви...
1. Масивна снежинка Ако ви харесва голямата и по-едра снежинка, то за вас може да се каже, че сте по-скоро простодушен човек, който трудно би могъл да бъде хванат да клюкарства или да се притеснява за нещо, с което повечето хора се занимават. За хората около вас, вие...

Какво ни очаква в любовта през месец декември? Кои зодиакални знаци ще срещнат любовта и кои ще предприемат важна крачка за бъдещето на връзката им?
Овен
През месец декември Овните ще бъдат на романтична вълна. Положителната ви настройка ще ви пречи да се концентрирате. Необвързани: Възможно е да срещнете следващата си тръпка на работното място. Не забравяйте, че около вас има доста недоброжелатели, които ще се опитат да ви попречат. Разберете дали самите вие искате това увлечение да се превърне в тръпка. Обвързани: Ще ви бъде трудно да правите компромиси във връзката. Покажете на партньора си, че цените неговото мнение, но държите вашият глас също да има значение.
Телец
Ще имате усещането, че през месец декември нищо не се получава по начина, по който...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info