header

Собствено Търсене

Четвъртък, 22 Февруари 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Когато имаме връзка, обикновено искаме да знаем, че сме приоритет в живота на нашия партньор. Всеки търси такъв човек до себе си, който да показва и доказва любовта си, но някои хора отдават огромно значение на връзката, която имат, или пък страдат много тежко, когато нямат партньор до себе си. Вижте кои са те според зодиакалния знак:

1. Лъв

Лъвовете просто не могат да живеят, ако не участват в някаква любовта авантюра. За тях любовта е като въздуха – те имат нужда от внимание ежедневно, защото иначе стават мрачни и отчаяни.
Огненият знак много трудно слага край на една връзка, защото не може да си представи да изгуби тръпката от нея.
Когато отношенията с някой не вървят гладко, Лъвът ги слага на заден план, но не ги прекратява – той никога не си затваря вратичките, защото така рискува да остане сам дори за кратко. Този знак се влюбва много лесно и силно, но и бързо разлюбва, впечатлен от нова тръпка.
2. Везни
Везните са много социални, те не могат да живеят без своите приятели и близки, които държат винаги близо до себе си, в това число и партньора.
Въздушният знак не може да понесе самотата, той винаги трябва да има връзка, да има човек, с който споделя своите тревоги и радости.
Везните много трудно прекратяват една връзка, те са склонни да правят големи компромиси в името на това да я запазят, но ако се случи да останат сами, не могат да чакат и ден преди да се затичат в търсене на следващата любов.

3. Риби
Рибите никак не обичат да си седят у дома и понякога не отделят достатъчно внимание на партньора, но той трябва винаги да е на линия и да ги чака смирено вкъщи.
Въпреки че водният знак се прави на голям непукист, истината е, че не може да си представи да изгуби своя партньор.
Рибите ненавиждат празната къща, където няма кой да ги посрещне след дългия работен ден (те са работохолици). Въпреки че имат избухлив характер, те също са склонни на много компромиси в името на това да запазят своята голяма...

Може да имаме връзка с представител на всяка зодия, но сами усещаме, че с някои си пасваме повече, а с други не чак толкова. Има двойки, които се сработват по-бързо и по-добре от останалите. Това е така, защото връзката между зодиакалните им знаци е по-силна.
Вижте кои са най-успешните зодиакални двойки и каква е тайната на тяхната стабилност:
Овен и Козирог - най-работливата двойка.
Телец и Риби - най-чувствената двойка.
Близнаци и Стрелец - най-авантюристичната двойка.
Рак и Скорпион - най-вярната двойка.
Лъв и Водолей - най-романтичната двойка.
Дева и Везни - най-интелектуалната двойка.
Везни и Телец - най-хармоничната двойка.
Скорпион и Лъв - най-страстната двойка.
Стрелец и Овен - най-забавната двойка.
Козирог и Рак -...

Всички си мечтаем да сме богати или поне да сме достатъчно финансово обезпечени, че да не се тревожим за бъдещето си. През годините хората, които изповядват различни вярвания, дори са изградили ритуали, които да привличат богатството. Ето някои от най-популярните:
Ритуал за пари със свещ

Предварително ароматизирайте стаята с помощта на пръчици с ухание, което ви допада. Трябва ви една по-дебела зелена свещ, на която да изпишете името си и да изрисувате придобивката, за която мечтаете (най-често дом, кола). Свещта се намазва със зехтин, като се пази фитилът, и се овалва в сух босилек. След това се запалва и се оставя да гори поне 5мин., като през това време човекът си мисли за своите желания. Накрая пламъкът се загася с пръсти или похлупак, но никога не се духа.

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info