header

Собствено Търсене

Понеделник, 14 Октомври 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comОвен
Ситуацията се нормализира. Днес може да разделите неделимото. Получавате изгодни оферти. Сключените договори, особено към края на деня ще са равностойни и перспективни. Не влизайте в конфликти. Днес крясъците разболяват. Решете спорните въпроси мирно и тихо. Утре много неща ще се променят. Ще се наложи да вземете бързи решения. Обмислете днес всички варианти.
Работа 4
Пари 5
Любов 5
Късмет 5
Здраве 4
Телец
Водете балансирана политика и успехът непременно ще дойде. Денят е благоприятен за сключване на равностойни договори. Вечерта може да се похвалите с голяма придобивка. Луната навлиза в Телец, преминавайки през градусите на финансова екзалтация. В такъв момент може да осъществите или да ви хрумнат успешни идеи в търговската инициатива. Напипвате златна жила.
Работа 5
Пари 4
Любов 4
Късмет 5
Здраве 5
Близнаци
Има финна разлика между примирието и помирението. Дано я намерите и усетите в този ден, който се свързва с душите ни човешките. Опитайте да разберете чуждата гледна точка и да направите нужните компромиси. Сега е момента да се раздели на пръв поглед неделимото, да се влезе в честни, равностойни и творчески преговори, да се изгладят и уточнят взаимните искания и претенции.
Работа 5
Пари 5
Любов 5
Късмет 4
Здраве 4
Рак
И независимо какво се случва в този ден е важно да запазиш самообладание, да не отиваш в крайности, да разпределяш работата и екстрите справедливо между всички участващи в играта. Не давайте никому излишни и незаслужени предимства. Ден на честната политика, дори и за политика. Не се опитвайте да постигнете нещо с връзки. Не си пропилявайте козовете и в любовта.
Работа 4
Пари 5
Любов 5
Късмет 5
Здраве 4
Лъв
Денят ще тръгне добре за вас, особено ако се стремите към достатъчното, а не към максималното. Водете двустранни преговори и се разберете по спорните въпроси. До обед изглаждате поне един проблем, но в края на работното време нещо неочаквано може да се обърка. Тази вечер е вероятно да ви хванат в капана на компромата. Не рискувайте с изневери.
Работа 5
Пари 4
Любов 4
Късмет 4
Здраве 4
Дева
Ден на примирие,...

Не може да разчитате напълно на тези зодии, в един момент от връзката те ще ви предадат и разочароват. Правят го, дори да ви обичат. Невинаги искат нарочно да ви наранят, просто не са внимателни и не знаят как да се държат в сериозна и дълга връзка. Ето кои са те.
Водолей
Те са много щедри, работливи, амбицирани са и искат да постигнат много. Затова често поставят кариерата си пред половинката и са прекалено фокусирани над свои идеи и проекти. Игнорират проблемите във връзката, подценяват времето, прекарвано с партньора и така го разочароват. Дори да обичат силно, не обичат публичните прояви на любов и не го показват съвсем ясно. Често жертват своето щастие и това на половинката, заради някаква работа или каузи.
Овен
Овните са много страстни и...

Почти всеки от нас би искал да погледне в бъдещето. Изберете един от шестте хербарии, показани на снимката и разберете какво ви очаква тази есен:
Хербарий № 1
Ако сте избрали първият хербарий, тази есен ще се сблъскате с промени в работата. Има вероятност да бъдете повишен, да получите бонус или да смените изцяло работата си, като се преместите на по-престижна позиция. Във всеки случай промените в кариерата са точно зад ъгъла. Пригответе се за тях!
Хербарий № 2
Ако вашият избор падна върху хербарий номер две, личният ви живот скоро ще се промени драстично.
Ако сте неженен, тогава ще се запознаете с вашата сродна душа. Ако вече имате любим човек, това означава, че ви чака приятна промяна в отношенията. Възможно е статусът ви да се промени съвсем скоро.

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info