header

Собствено Търсене

Вторник, 14 Август 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


феномени
Архив

Овен
Ден на фатално привличане, на срещи и запознанства, които може да ви разведат или оженят. Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Везните. Не сърдете Темида с неравностойни и незаконни връзки, не нарушавайте дадените обети и обещания. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради избора, който ще направите. Най-добре ще е днес да не правите никакъв избор именно в емоционалната област. Предизвикателствата са на всяка крачка, а родителсата опека не действа или изобщо я няма.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
Телец
Днес е противопоказно да се работи в екип и да се поверява работата в ръцете на лаици. Каквото е важно за вас свършете си го сами. Ограничете контактите, не позволявайте на любопитните погледи да надникват в дома, в работата и в леглото ви. Не правете никакъв избор, независимо предложенията, които получавате. Както и да постъпите може да си навредите, защото не ви е представен третият изгоден и печеливш вариант. Стимулирайте околните към признания, но не говорете много и не признавайте нищо свое.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 5
Близнаци
Родените в първата декада трудно ще устоят на изкушенията, ще направят прибързан избор и дано се окажат прави в намеренията и предпочитанията си. Ще оказвате силно въздействие върху избора на околните, затова бъдете внимателни кого за какво съветвате и към какви инициативи подтиквате. Където се появи третият двама ще страдат и ще си затруднят живота. Добре е да се водят разговори на четири очи. Точно днес не разширявайте бизнеса и екипа си с нови дейности и членове. В живота на много хора ще се вмъкне Троянски кон.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 6
o Късмет 5
o Здраве 5
Рак
Родените в първата декада ще бъдат подложени на атака в чувствата. В хороскопа ви се борят стимулираши и обезсърчаващи аспекти. Не допускайте въздействия, не приемайте и не давайте съвети, особено в любовта. Срещите от този ден ще се окажет фатални за брака и досегашните ви партньорски връзки. И най-добрите ви намерения ще донесат вреда, затова десет пъти помислете преди да предприемете каквато и да било крачка. Появата на нови хора в живота ви точно днес ще изиграе негативна роля за бъдещето.
o Работа 4
o Пари 4
o Любов 4
o Късмет 4
o Здраве 4
Лъв

Когато мъжете изричат фразата "скъпа моя", преди всичко имат предвид чувствата, които изпитват към една жена. Но понякога се случва думичката"скъпа" да се използва точно във финансовия й смисъл.
Някои жени са скромни и не изискват много от партньора си. Но има и такива, които са в състояние да го разорят с прищевките си. Ето какво иска представителките на всяка една зодия:
12 място — Стрелец
Звучи подозрително, но е факт: дамите от тази зодия ненавиждат скъперниците и не очакват нищо особено от един мъж. И не искат. Те не желаят диамантен пръстен, нито почивка на Малдивите. Виж, едно пътешествие до Еверест... Какво? Това май е по-скъпо от Малдивите? Вече казахме, че жената Стрелец ненавижда скъперниците!
11 място — Водолей
На жената...

Месец август е най-топлият в годината. Той е и най-слънчев. В повечето случай, освен ако климатът не ни изненада, август е горещ, сух и много светъл месец, подходящ за почивки, пътешествия, забавления.
Бебетата, родени през този прекрасен месец порастват като невероятни хора. Техните личностни черти се отличават от тези на останалите.

1. Те са самоуверени, силни и много организирани.
Малчуганите, родени през този прекрасен месец, порастват като личности с изявен силен характер. Те имат високо самочувствие и не се страхуват да го демонстрират. Родените през август са добре организирани. Те знаят много добре как да разпределят времето и ресурсите си, за да постигнат целите си и да приключат с ангажиментите си навреме и качествено.
2. Те са добра компания.
Хората,...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info