header

Собствено Търсене

Неделя, 22 Септември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Скандален репортаж

Овен 21 март – 20 април
В събота започвате с реформи и реорганизации, които никак няма да се харесат на някого и в следващите два дни ще срещате прикрито и открито противопоставяне. Очертават се проблеми при пътувания и обрати в отношенията на 22-23-и. На 24-25-и с успех ще приключите работа и проекти, за които ще получите награди и поощрения. Всичко предприето на 26-27-и ще ви донесе късмет.
Телец 21 април – 20 май
Пътувайте в събота. За неделя не планирайте важни срещи и съвместни дейности. Ще се изпокарате за дреболии. В понеделник излезте с нови предложения и инициативи, за да изпреварите конкуренцията. На 24-25-и всичко ще става трудно. Предстоят битки за утвърждаване на работното място и допълнително натоварване у дома. Чак от 26-и следобед ще видите светлина в тунела.
Близнаци 21 май – 21 юни
В събота ще проникнете с лекота в чуждите тайни и ще получите данни позволяващи да изиграете силните си козове. В неделя се отварят огромни апетити, поставят се ултиматуми. От 23-и започнете с промените, които ще създадат повече удобства в работата и спокойствие у дома. На 24-и получавате признание и завладявате важна позиция. Всичко насрочено за 26-и ще донесе придобивки и пари.
Рак 22 юни – 21 юли
Отделете време в съботния ден за самоподготовка, особено ако в следващите два дни ви предстоят важни публични и лични изяви. До 24-и вървите по тънък лед от неуредени отношения и недовършена работа. Семейството ви притиска от една страна, шефовете от друга. В хороскопа ви ще действа кармичен кръст. Насроченото за 26-27-и ще ви донесе късмет, придобивки и успешно преместване.
Лъв 22 юли – 22 август
Периодът ще започне с разногласия и проблеми в партньорските вързки. Ще се наложи в понеделник да взимате еднолично решение, без...

Тригодишна условна присъда получи бащата на Борис Дали. Родителят на фолк певецът бе обвинен и признат за виновен в тогава, че при пенсионирането си е представил документ, че е работил в „Мини Бобов дол”, но при проверка е установено, че книжата са фалшиви, дочу HotArena.

„Аз съм уважаван човек, не раздухвайте нещата, да разберат всички в Бобов дол. Нещата ще излязат наяве. Няма измама. Така се представят нещата”, казва Делибалтов пред „Струма”.
Спред разследващите обаче, бащата на Борис Дали е получил неправомерно по-висока пенсия, от тази, която му се полага. И я взимал в продължение на 5 години. С действията си той е ощетил НОИ с 16 207 лв разкриват от прокуратурата, пише „България днес”.
Предстои да бъде уточнено под каква...

Добрата новина
Райна Кабаиванска на разходка из Стария град

[b]Пловдивчани и гости на града изпълниха уличките на Стария град. Топлото слънце, почивните дни и панаира на занаятите в комбинация - няма как атмосферата да не е...

Лошата новина
Домашно куче уби улично коте

Куче уби бездомно коте на улицата пред очите на коравосърдечната си стопанка. Бруталната жестокост се е е разиграла в Крумовград.
Видео, запечатало...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info