header

Собствено Търсене

Неделя, 22 Октомври 2017    - КОНТАКТИ -    


Скандален репортаж

Ани Цолова потъна вдън земя след уволнението си от сутрешния блок на Нова тв “Здравей, България”. Водещата повече от седмица е в неизвестност и не отговаря на телефонните повиквания и съобщенията на колегите си.
“Ретро” разузна, че тя се е махнала от София малко след падането є от ефир, тъй като изпаднала в жестока депресия. Едва преди два дни се завърна от Плевен след двуседмично отсъствие, водейки със себе си и майка си, която є помага в отглеждането на малкия є син Калоян.
Тя била съсипана не толкова от решението на ръководството, колкото от реакцията на колегите, тъй като никой от тях не я защитил. Най-обидно й било държанието на партньора є Виктор Николаев, с когото смята за много близък приятел. Той обаче по никакъв начин не издава, че му липсва, и дори не отрони дума около задкулисието при премахването є.
Това била и причината на свой ред да го зареже и да не отиде да подкрепи своя колега и на импровизирания протест пред Министерския съвет миналата седмица покрай екшъна с Антон Тодоров.
Цолова избягала и за да не се налага да отговаря на неудобни въпроси на колеги и близки в София, които, както и зрителите, били силно озадачени след уволнението є от сутрешния блок.
Темата за Цолова не се коментирала много в Нова телевизия, тъй като дори колегите є не знаят какво се случва с нея. Тези, които предполагат къде се крие истината, предпочитат да си мълчат, тъй като им е неприятно.
Официално от медията обявиха, че Цолова не напуска телевизията, а ще води лайфстайл предаване. Оказва се обаче, че такова не е планирано в програмата и по него не се работи.
Ако не сте забелязали, дори я махнаха от шапките, които така усърдно се направиха за новия сезон, лицето є не присъства никъде, само и само ако може хората да...

Участията на Сузанита се увеличават все повече и повече, с което расте и самочувствието й, узна HotArena.

Палавата Сузанита тази седмица изви глас и снаха в хитова дискотека в Студентски град. Заради скандалния си имидж, 14-годишната ученичка получава все повече покани за клубни изяви. А причината е не в "хитовете й", а защото хората искат да й зяпат резила. Както и някои природни дадености...
За поредната си изява Сузи заложи на бял потник с надпис "Bad Bitch" (Лоша кучка). А опитите й да го играе наистина лоша и фатална изглеждаха по-скоро плачевни!
Единственото, което успя да постигне със завиден успех, е всички погледи да са вперени в задните в части. Сузанита бе обула ултракъси дънкови панталонки. С тях половината й дупе бе на показ, за...

Добрата новина
Най-скъпата сватба на Балканите

Нишкият бизнесмен с доста спорна репутация Бранислав Брано Мичунович ще прави на 4 ноември сватба на сина си Георге, която според сръбски и македонски медии ще е...

Лошата новина
Циганското лято свършва

Времето ще остане слънчево, топло и приятно за сезона, но само до неделя. От понеделник, още следобед, ще се влоши. Ще се формира средиземноморски циклон, който ще...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info