header

Собствено Търсене

Събота, 21 Април 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Пловдивски новини

Църквата е място, което усилва на енергийно ниво не само положителните, но и негативните влияния. Може би затова тя е посещавана и от магове и вещици, които под облика на обикновени миряни отиват в храма, за да се изчистят от негатива и уроките, които са поели от други хора. За да не станете тяхна жертва, трябва да спазват определени правила.

Когато поставяте свещта си, не я запалвайте от стоящите редом с нея. Смята се, че по този начин вие привличате проблемите на непознатите, запалили своите свещи, в живота си.
Запалвайте свещта си от кандилото, което стои над свещника. Не позволявайте и на никого да си пали свещта от вашата, за да не ви бъдат отнети щастието и благополучието. Когато сте поставили свещ за здраве и успех, изчакайте тя да догори до половината. След това я угасете. Ако нямате достатъчно време, угасете свещта си, преди да си тръгнете.
Свещта се гаси с пръсти.
Не разрешавайте на никого да премества вашата свещ. Смята се, че това внася объркване в живота и така можете да бъдете отклонени от пътя към собственото ви щастие. Влизайте в храма с благи намерения, но бъдете внимателни, защото не са ви известни...

Над 200 танцьори от цялата страна се събраха на второто фолклорно шествие, организирано от Национален танцов клуб "Чанове". "Имаме хора от Бургас, Варна, Русе, Стара Загора и къде ли още не. Сега те са на Главната, за да танцуват български хора", каза организаторът Борислав Герговски.
"Тук сме се събрали от всякакви професии, които обичат народните танци. Имаме лекари, банкери, работници, магазинери", обясни Атанас, който по занятие е мелничар.
Целта на тазгодишния фолкорен събор пред Военния клуб бе да се съберат пари за нов ехограф в Неонанотологичното отделение на Окръжна билница. Парите се събираха в специални каси до стълбите на клуба.
Всички бяха облекли жълти тениски, препасани с черни колани. Знаменосецът на "Чанове" развя байряка и поведе танцьорите от Джумаята. Те се хванаха за ръце и започнаха да играя право хоро. Обиколиха два пъти Римския стадион.
Шествието продължи надолу. На всяко ключово място, като стълбите на Каменица и площад "Стефан Стамболов", то спираше и правеше обиколка.
Пред часовника на Пощата акордеонистът, тъпанджията и гайдарят подхванаха "Бяла роза". Парчето...

Репортер
Парк „Надежда” в „Северен” неузнаваем

Облагородяване на парк „Надежда” и детската площадка в него се извърши днес по инициатива на фирма „Либхер-Хаусгерете Марица”, съобщи кметът на район „Северен” инж.Ральо Ралев. В акцията участваха Герхард...

Доброволци обновиха парка в квартал „Прослав“

Мащабна акция по облагородяването на парка в центъра на квартал „Прослав“ предприеха доброволци. В акцията, организирана от водеща фирма за хладилна техника, се включиха стотина доброволци, както и...

Уволниха шефът на Басейнова дирекция

Директорът на "Басейнова дирекция Източно беломорски район - Пловдив" инж. Георги Семерджиев е бил освободен вчера.Той е бил привикан в Министерството на околната среда и водите, където му е била връчена...

Димитър Колев награди участници в пленер

Кметът на район "Западен" Димитър Колев награди участниците в пленера "Традиция, екология, творчество". Той се организира за 18-та поредна година от СУ "Свети Свети Кирил и Методий". Тази година се проведе в четири...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info