header

Собствено Търсене

Вторник, 14 Август 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Пловдивски новини

Най-видната мома на град Раковски Мегз е била обрана този уикенд в Слънчев бряг. Красавицата е била на българското черноморие, за да прибере наградата за “Най-добър дизайнер”, с която е била удостоена за пореден път на лайфстайл награди, който се проведоха този уикенд в Слънчев бряг.
Там се забавлявала, в компанията на актьора и режисьор Ники Илиев и бившата си съквартирантка Джулиана Гани, които също били удостоени с награди. По-късно Мегз решила да продължи да празнува. Тя качи редица сторита, на които купонясва с приятели и с други красавици от проекта “Ангелите на Мегз” във ВИП зоната на най-популярния нощен клуб на морето.
Докато се е забавлявала, не е обърнала никакво внимание на личните си вещи. Когато се прибрала в луксозния хотел с изненада установила, че портмонето ѝ липсва.
Силно се притеснила и започнала да звъни на полицията и управата на клуба. Освен пари в портмонето били кредитните карти и личните й документи.
За съжаление полицията не успяла да открие портмонето. А на камерите от клуба заради голямата суматоха и липсата на светлина също не било възможно да се открие извършителя. А и красавицата...

Строителството на пловдивския зоопарк може да продължи по най-бързия начин до акт 15. Кметът Иван Тотев съобщи, че за да стартират отново строителните дейности, в момента не съществува никакъв проблем, уверение за което е дала и ДНСК.

Той обаче припомни, че за да бъде въведен обектът в експлоатация, трябва да завърши делото с еколозите, които обжалват строителството. Надява се, че то ще бъде насрочено скоро, а не догодина, за да може и решението на последна съдебна инстанция да стане факт и администрацията да получи за обекта акт 16.
В делата с еколозите винаги печелим, няма да спечелят и този път, защото те не са прави, подчерта градоначалникът Категорично зоопаркът не попада в „Натура“.
По думите му за 50% от животните, които ще намерят място в зоопарка, вече има сключени договори с различни аналогични обекти в страната. Те ще бъдат предоставени на Пловдив безплатно и това е нормална практика животните да променят местообитанията си. За други ще има обявена процедура за обществена поръчка. Договорите ще бъдат сключени бързо, защото те са с кратки срокове.радио...

Репортер
Пак нашариха скалите на Сахат тепе

Скалите на Сахат тепе отново са нашарени със сини, зелени и червени надписи от графитъри и самозвани художници. Само преди две седмици бригада от общинското предприятие "Чистота" премахна портретите, нарисувани...

Още 3 улици в „Южен“ с ново осветление

Приключи монтирането на ново осветление в участъци от 3 улици в Район „Южен“, съобщи кметът Борислав Инчев. 11 нови ел.стълба са издигнати на улиците „Петър Васков“, до ДГ „Зорница“, на бул. „Академик Петър...

27-годишен пловдивчанин се удави в Приморско

27-годишният Петър Найденов от Пловдив е туристът, който вчера бе погълнат от морето в Приморско, пише Флагман.бг.
Инцидентът е от снощи. Около 19 часа мъжът бил буквално завлечен от опасното течение във водите...

Спасиха 20 защитени диви пойни птици

Експерти от РИОСВ – Пловдив спасиха 20 защитени диви пойни птици по сигнал на „зеления“ телефон. В него се посочва, че по поречието на Марица в землището на Пловдив се извършва улов на диви пойни птици.
При...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info