header

Собствено Търсене

Понеделник, 19 Ноември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Свободна зона

10 рецепти за прекрасен ден

10 рецепти за прекрасен ден


Често сами си разваляме настроението и така си проваляме целия ден. А всичко зависи „само" от това какво се опитваме да направим през деня. Вижте нашите 10 рецепти за един прекрасен ден:
1. СЪБУДЕТЕ СЕ 30 МИНУТИ ПО-РАНО
Навийте часовника така, че да имате достатъчно време за сутрешните ритуали - миене на зъби, къпане, обличане, гримиране. Открийте биоритъма, който ви подхожда най-много - някой става с лекота в пет сутринта, а в шест му е по-трудно, но пък в седем пак става лесно. Ако има начин, посветете някоя и друга минута за ласки с...

>>>

Искат гумен Ленин в Мавзолея

Искат гумен Ленин в Мавзолея

Тленните останки на Ленин да бъдат погребани с подобаваща траурна церемония, а на тяхно място да бъде положено гумено или восъчно копие на тялото на вожда и учителя на октомврийската социалистическа революция.

С подобна инициатива излезе депутатът на местното законодателно събрание на Ленинградска област Владимир Петров, съобщават агенциите. Той предлага погребението да бъде организирано през 2024 година, когато се навършват 100 години от рождението на Ленин.
Според него по този начин ще бъдат икономисани сериозни...

>>>

20 признака на здравата връзка

20 признака на здравата връзка


Сигурно всеки си е задавал въпроса какво прави двойките щастливи? Те понякога се карат, прекарват време разделени, предпочитат различни ястия, но са необичайно близки и силно се ценят. Какво е специалното за връзката им?

Изводи за щастието между двама души могат да се направят, като се види как общуват, какви възгледи споделят и какво казват помежду си, твърдят психолози. Някои взаимоотношения могат да се нарекат здрави и щастливи, върху други трябва сериозно да се работи. Каква е разликата? Ето един списък, който ако съвпада с...

>>>

Как да се отървем от бактериите по мобилния си телефон

Как да се отървем от бактериите по мобилния си телефон

Както е известно, мобилният телефон е един от най-мръсните предмети, до които имаме допир в ежедневието си.
Върху него се полепват милиони бактерии, които могат да бъдат опасни. В изследване, направено през 2017-та година, стана ясно, че мобилният телефон е бъкан с 10-пъти повече бактерии от... тоалетната чиния!
Шокиращо, нали?
Има обаче няколко лесни трика, с които можете да си чистите телефона, за да се предпазите от болести и инфекции. Забравете за забърсването с пръст и обикновената кърпичка.
Ето три идеи:
1. Много е...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info