header

Собствено Търсене

Събота, 20 Юли 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Свободна зона

НАП – ОВЦЕ

НАП – ОВЦЕ

Погромът на НАП е ясен – но далеч по-важен е погромът на НАП над всички ония, които са се доверили на държавата. Сега те бяха възнаградени с опустошителна катастрофа. Нея пък се опитват да я оправдаят с непоносимо пренебрежение.
Кеворк КЕВОРКЯН


Какво щяха да направят гърците или сърбите – ако ги беше сполетяло такова цунами?
Например: нямаше да плащат никакви данъци – докато не получат някаква компенсация. И гаранция за сигурност.
Но ние сме си овце.
НАП-ОВЦЕ.
Да забравим момчето от Пловдив /Кристиян...

>>>

„Какво ще ми вземат, цървулите?“

„Какво ще ми вземат, цървулите?“

„Какво да кажем за правителството на САЩ, на Русия, какво да кажем за Пентагона? Това са неизбежни актове на намеса. Нивото на компютърните специалисти и софтуера се подобрява постоянно. Това се приема като една игра". Това заяви в ефира на Нова телевизия лидерът на НФСБ Валери Симеонов във връзка с хакерската атака към НАП.
"Какво като се знае ЕГН-то на някого, това е претоплена манджа", заяви той, като си изрецитира в ефир единния граждански номер. "Какво ще ми вземат, цървулите? Какво секретно има в ЕГН-то", попита лидерът на НФСБ.

>>>

Нова простия край Вардаро

Нова простия край Вардаро

Божидар Татарчев (български лекар, масон, общественик и революционер, деец на Вътрешната македоно-одринска революционна организация (1870 (Ресен) -1940 (София) гг.– бел. ред.) отбелязва, че в България има 200 хиляди „македонци“, които ще се завърнат в страната си, ако имат по-добра администрация, и ще направят Македония прогресивна и богата.
Според изследване на македонските братства, публикувано през 1918 г., македонската емиграция в България е политическа, т.е. македонците не се установяват в България, за да търсят по-добър живот и да се...

>>>

Андреа и Кобрата вече не са заедно

Андреа и Кобрата вече не са заедно

Певицата Андреа намекна, че вероятно е сложила край на дългогодишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев. Това става ясно от публикация на едрогърдата блондинка в „Инстаграм“.
„Твърде съм млада за сватба и съм твърде стара, за да участвам в детински игри. Наслаждавам се на необвързания живот“, написа Андреа на английски.
Това веднага предизвика въпроси от нейните фенове. Още първият коментар гласи: „Значи с Кубрат сте разделени?“. Факт е, че на профила на фолкдивата са останали предимно нейни снимки и няма нито една, на която...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info