header

Собствено Търсене

Вторник, 19 Март 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Свободна зона

Прокуратурата се произнася днес за Вавилонската кула

Прокуратурата се произнася днес за Вавилонската кула

Прокуратурата трябва да каже днес има ли нередности в работата на общинската фондация "Пловдив 2019" в организирането на откриващия уикенд за инициативата Европейска столица на културата.
Държавното обвинение се сезира след публикации в медиите за начина, по който е финансирано събитието и огромната сума пари, похарчена за издигането на Вавилонската кула на бул. "Цар Борис III Обединител" и хонорарите на продуцентите на шоуто. Срокът на разследването за разходите на обществени средства по откриващата церемония изтича днес.
До...

>>>

Главно мюфтийство получава 2 млн. евро от Турция

Главно мюфтийство получава 2 млн. евро от Турция

Главното мюфтийство получава от 5 години по 2 млн. лв. годишно от турския Дианет - службата, която отговаря за вероизповеданията в Турция.

Използват се главно за духовни училища и Висшия ислямски институт, обясни главният секретар на мюфтийството Джелал Фаик пред bTV.
Той допълни, че Главното мюфтийство дължи 8 109 000 лв., който днес с приетите от парламента промени в Закона за вероизповеданията, вече са опростени.
"Живеем в трудни времена. Една несигурна среда. Главно мюфтийство е единствената превенция срещу навлизането на...

>>>

Усмивки в „Лайпциг“ за 8 март

Усмивки в „Лайпциг“ за 8 март

В годишния календар има 365 дни, но само един от тях е посветен на жената - 8 март! Съвременните жени са героите на нашето време. Те работят, градят кариера, сплотяват семейството, грижат се за дома и все пак намират време за себе си. 8 март е денят, в който всяка жена трябва да се почувства оценена.
Да обичаш една жена - това е занимание на пълен работен, при това 365 дни в годината. Понякога е трудно да покажем любовта си към специалните дами в живота ни, но празникът на жената е страхотен повод да създадем един незабравим момент, който да...

>>>

23 000 пилета загинаха при пожар

23 000 пилета загинаха при пожар

Пожар, възникнал минути след полунощ на 28 февруари унищожи 23 000 пилета – бройлери, отглеждани в птицеферма на територията на радневското село Сърнево. Сигналът е бил подаден на телефон 112 от работник на НИК 58 ЕООД, собственост на 60-годишният Николай Димитров, който от години се занимава с птицевъдство.
При пристигане на място екипът огнеборци е установил че пламъците ас обхванали специално пригоденото за целта хале с дървена покривна конструкция. Въпреки опитите пожарът да бъде загасен покривът е рухнал върху пода и буквално е...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info