header

Собствено Търсене

Понеделник, 14 Октомври 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> В общината

|-> Решения;

Зелен празник в парк „Рибница”

Зелен празник в парк „Рибница”

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко Димитров, кметът на града и областен координатор на партията Иван Тотев и кандидатът за кмет на район „Северен” Стоян Алексиев се включиха в засаждането на дръвчета в парк „Рибница“.

Екологичната инициатива под надслов „Засаждаме бъдеще” събра много желаещи, които с ентусиазъм участваха в събитието. Близо 200 души посадиха 50 броя фиданки - чинари, липи, каталпи, кипариси и други видове.
„С гордост заставам пред вас, защото за 8 години посадихме над 15000 дървета, с което...

>>>

Ден на производителя във Войводиново

Ден на производителя във Войводиново

Ден на производителя ще се проведе за четвърта поредна година в село Войводиново в събота пред читалището. Ще се включат производители на плодове и зеленчуци, ще бъде експонирана и кулинарна изложба на домашни ястия, приготвени с любов от жители на селото. В празничната програма са включени изпълнения на детска градина „Ралица“, ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и НЧ „Виделина - 1928“. Идеята на Деня на производителя е жителите на Войводиново да благодарят на майката Земя за щедростта на реколтата през годината и да отправят послание към всички...

>>>

Жители на ул. „Стойчо Мушанов”: Такива кметове като Георги Стаменов са ни нужни!

Жители на ул. „Стойчо Мушанов”: Такива кметове като Георги Стаменов са ни нужни!

Такива кметове като Георги Стаменов трябват на район „Централен” - каквито обещания е дал през първия си мандат, ги е изпълнил. Това заявиха жителите на ул. „Стойчо Мушанов” № 49-57 по повод поетия и изпълнен ангажимент на кандидата на ГЕРБ за кмет на район „Централен” да благоустрои междублоковото пространство.
Сред присъстващите бе и народният представител от ГЕРБ Спас Гърневски. Пловдивчани посрещнаха Георги Стаменов с прясно изпечена питка в знак на благодарност, че е съдействал затова градинката пред блока им, която била...

>>>

Георги Стаменов вдигна летвата високо

Георги Стаменов вдигна летвата високо

Като кмет на „Централен“ Георги Стаменов вдигна летвата много високо, но сме сигурни, че ще я надскочи в следващия си мандат. Това е мнението на жители на Съдийския квартал след среща с кандидата на ГЕРБ за кмет на района Георги Стаменов и с претендента за общински съветник Александър Радев, председател на Бюджетна комисия. Живеещи в зоната около бул. „Санкт Петербург“ №1 се обърнаха към двамата с молба за съдействие при решаването на няколко проблема.
Те изразиха тревога, че паркът, в който играят децата им, ще бъде заличен и...

>>>

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info