header

Собствено Търсене

Четвъртък, 27 Юни 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> В общината

|-> Решения;

Иван Тотев прие бизнес-делегация от Южна Корея

Иван Тотев прие бизнес-делегация от Южна Корея

Меморандум за съвместно сътрудничество в областта на образованието и бизнеса подписаха Пламен Панчев, председател на клъстер „Тракия икономическа зона“ и Инсеон Ли, председател на свободната икономическа зона на корейския град Тегу.
На официалната церемония в Община Пловдив присъстваха кметът Иван Тотев, посланика на Южна Корея Негово превъзходителство Джънг Джингю и заместник-кметът Стефан...

>>>

С голям концерт Пловдив казва „НЕ на наркотиците!“

С голям концерт Пловдив казва „НЕ на наркотиците!“

Доброволци от младежки организации, млади таланти и професионални изпълнители ще се включат в концерта под надслов „Изборът е ТВОЙ – живей, мечтай, обичай!” на 26.06.2019 г. от 17 до 21 часа на изградена за целта сцена до Виенския павилион в Цар-Симеоновата градина. Проявата е по повод Международния ден за борба с наркотиците – 26 юни. То се организира от Общинския съвет по наркотични вещества с Превантивно-информационен център - Пловдив, като част от кампанията „Не прави днес това, за което ще съжаляваш...

>>>

Нова песен за Пловдив

Нова песен за Пловдив

Новата песен за Пловдив на група IVORY TWILIGHT имаше своята премиера снощи в 21 часа в официалната страница на бандата. Тя е озаглавена "Когато нямам теб", а видеото към нея е заснето през периода март-май 2019 в града под тепетата.
„Песента е посветена на Пловдив - градът, в който живеем и се създаваме, градът който съществува дълго преди ние да сме се появили в него, градът, без който не можем и който винаги ни притегля и ни кара да се завръщаме” – пише в представянето й в Youtube.
Това е линкът към песента:

>>>

Нова чешма в „Тракия“

Нова чешма в „Тракия“

Осем червени балона, колкото е броят на донорите от Пловдив, полетяха в небето при откриването на новата чешма в парка на бул. „Освобождение” в район „Тракия”.
Това е поредна чешма, изградена от дарители в района ни. Но тази чешма е специална, тази чешма е кауза, заяви кметът на район „Тракия” Костадин Димитров.
Тя е изградена благодарение на дарителя инж. Васил Мадански, с който стартира кампанията "Дари живот“. Организатор е Сдружението на пациентите с дихателна недостатъчност и белодробна трансплантация, а партньор -...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info