header

Собствено Търсене

Неделя, 21 Януари 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> В общината

|-> Решения;

Ральо Ралев намери още пари за хората с увреждания

Ральо Ралев намери още пари за хората с увреждания

След като в края на месец декември в район „Северен“ приключи проект „Услуги за по-добър живот“, възрастните хора и хората с увреждания бяха изправени пред вероятността да останат без грижи и то по средата на най-трудния за тях сезон – зимата. За тяхна радост това не се случи. В началото на новата година районният кмет инж. Ральо Ралев сключи споразумение с Агенцията за социално подпомагане, с което се осигуриха средства за продължаване предоставянето на социалните услуги личен асистент, социален асистент и домашен помощник до края на 2018...

>>>

Кметът Иван Тотев на първа среща за годината с „Бизнесът за Пловдив”

Кметът Иван Тотев на първа среща за годината с „Бизнесът за Пловдив”

Въпроси, свързани с транспорта, инфраструктурата за „Пловдив 2019”, градския дизайн, зелената система, подобряването на качеството на атмосферния въздух обсъдиха на първата за годината среща членовете на Сдружение „Бизнесът за Пловдив” с кмета инж. Иван Тотев и заместник-кметовете Стефан Стоянов и Розалин Петков.
Градоначалникъ ги запозна с напредъка на проекти като реконструкцията на „Голямоконарско шосе“, на площад „Централен”, необходимостта от изграждането на нов мост над река Марица.
За увеличаване пропускливостта...

>>>

По нов начин ще се паркира на ул. „Отец Паисий”

По нов начин ще се паркира на ул. „Отец Паисий”

Работата по ремонта на улица "Отец Паисий" вече е започнала. От другата седмица ще бъде премахнато косото паркиране и ще бъде въведено успоредно, за да се намали броят на паркираните коли. Предвижда се и увеличаване на тротоарната площ от страната на Главната. Проектът е част от мерките, с които общината опита да въздейства на шофьорите, които всеки ден ходят с автомобилите си до идеалния център. По подобен начин в предишните 2 години бе ограничено паркирането в...

>>>

3-годишният Наско най-горд стопанин на домашен любимец

3-годишният Наско най-горд стопанин на домашен любимец

3-годишният Наско получи приза „най-горд стопанин“ на домашен любимец. Това се случи вчера на откриването на най-новата площадка за кучета в район "Централен". Тя се намира на ъгъла на бул. „Найчо Цанов“ и бул. „Санкт Петербург“, непосредствено до надлез „Родопи“.

Наградата си малчуганъ получи лично от райкмета Георги Стаменов, който символично преряза лентата на новооткритото съоръжение за игра на домашните кучета. 3-месечното чау-чау на Наско също получи медал за „Куче-бебе на конкурса“.
В инициативата на местната...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info