header

Собствено Търсене

Понеделник, 24 Септември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Светът

На биричка в Мюнхен

На биричка в Мюнхен

Мюнхен вчера започна 185-ото издание на прочутия бирен фестивал Октоберфест, предаде ДПА.
По традиция началото на проявата стартира в 12 ч. местно време, когато кметът Дитер Райтер отвърта кранчето на първото буре с бира.

За целта той си помага с дървено чукче, което е не лека задача, но той успя да се справи с нея миналата година, когато му бяха необходими само два удара.
Фестът продължава до 7 октомври. Той протича при засилени мерки за сигурност. Нови заграждения, допълнителни видеокамери, повече полицаи с камери,...

>>>

Защо кралица Елизабет II носи едни и същи обувки 7 години

Защо кралица Елизабет II носи едни и същи обувки 7 години

Кралица Елизабет вечно е засичана с едни и същи обувки на различни мероприятия. След толкова години обаче тайната защо тя не ги сменя, падна. Оказва се, че кралската особа ходи между 5 и 7 години с едни и същи обувки.
Сензационното разкритие бе направено от Дейвид Хиат, който е шеф на обувната компания, която се грижи са нуждите на Елизабет II. Според мъжа тя носи едни и същи обувки в продължeние на години.
Не случайно тя често укорява Меган Маркъл заради големите й пазари. Височайшата особа просто не разбира излишните харчове за...

>>>

Ирландец изнасилен от българин

Ирландец изнасилен от българин

Млад ирландски турист пострада жестоко в Кипър, след като бе примамен в тъмна паркова алея, където бил пребит, ограбен и изнасилен, пише The Sun. 20-годишният твърди, че се е наслаждавал на приятната нощ в курорта Агия Напа миналия месец, когато бил примамен от нападателя си с обещанието, че ще му уреди куверти за денонощен бар.
След като последвал непознатия мъж до мястото, където уж трябвало да купи кувертите, той изведнъж му се нахвърлил и започнал да го бие. Туристът разказва пред съда, че след като откраднал телефона му, нападателят...

>>>

Пресаташе взима повече пари от премиера

Пресаташе взима повече пари от премиера

Да бъдеш говорител на италианското правителство е много по-изгодно, отколкото да заработваш като министър-председател – смята авторитетното седмично списание „Еспресо“.
Просто защото пресаташето на сегашния кабинет Роко Казалино се разписва всеки месец на ведомост с изписани върху нея 14 166 евро бруто, а премиерът Джузепе Конте – срещу 9 500 евро бруто. От публикуваното просторно описание на разходите за помощния персонал в кабинета се вижда, че парите за всевъзможните чиновници там въобще не се пестят, въпреки намеренията и...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info