header

Собствено Търсене

Вторник, 22 Януари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Светът

Най-хубавото дупе в света

Най-хубавото дупе в света

Знаете ли кой е най-популярният фитнес модел в света? Тя вече има над 20 милиона последователи в „Инстаграм”. Основната причина да се абонират за профила й е, защото дупето й е смятано за най-красивото в света.
Момичето е наречено Кралицата на „Белфи’-тата – това са снимки, чийто основен фокус е върху задните части. Този термин е изобретен от самата Ким Кардашипн, която слага начало на модата на големите дупета.
Името на това момиче е Съмър Рей. Тя е едва на 17, но вече е спечелила фитнес състезание по бикини. Към днешна дата е...

>>>

Защо градче в Турция го наричат Малката Москва

Защо градче в Турция го наричат Малката Москва

Безплатен транспорт и храна за учениците, стипендии за студентите, общи земеделски кооперативи - в град Оваджик, Източна Турция, управлява единственият в цялата страна кмет-комунист. При това не лошо, пише "Тагесцайтунг". Някои го наричат „малката Москва“.
Градчето е с около 6000 жители и кмет-комунист. Фатих Мехмет Мачоглу е човек с идеали, отбелязва "Тагесцайтунг", цитиран от Дойче веле: след като кандидатът на Комунистическата партия на Турция (TKP) станал кмет през 2014 година, той разпоредил пустеещите държавни земи около града да...

>>>

Град, в който бирата е по-евтина от водата

Град, в който бирата е по-евтина от водата

Това място се намира в Чад и е наистина забравено от Бога. Истинската дупка. Малък военен форт, площад, няколко търговски магазина със сънливи търговци и рояк мухи над използвани кутии.
Децата преследват своите играчки в праха. Всички туристи, които пътуват от Енеди до езерата на Унианг, трябва да получат специално разрешително тук, пише руската блогърка Виктория Роготнева.
Когато пристигнахме, открихме, че през 2016 г. нашата група беше една от малкото, които пътуваха на север - към границата с Либия. Регистрирани са общо 500...

>>>

Учат младите туркини, че не е прилично да ближат сладолед

Учат младите туркини, че не е прилично да ближат сладолед

Съвет към младите дами в курс по маниери „да не ближат сладолед“, когато са на обществено място в Истанбул, защото това противоречи на добрите нрави, предизвика истинска вълна от недоволство в социалните мрежи, пише Russia Today.

Потребителите нарекоха съвета странен и заявиха,че той нарушава правата и свободите на жените.
Причината за недоволството стана двумесечен курс по етикет за млади дами, организиран от общинските власти в истанбулския квартал Багчилар. Според обявата лекторите в местния младежки център ще преподават...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info