header

Собствено Търсене

Вторник, 16 Октомври 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> България

„Ромчето Северин се връща в България. Нека го посрещнем!”

„Ромчето Северин се връща в България. Нека го посрещнем!”

Заподозреният за жестокото убийство на журналистката Виктория Маринова 21-годишният Северин Красимиров ще бъде екстрадиран в сряда вечерта в България.
ССъдът в германския окръг Целе разреши екстрадирането му, което ще стане с полет от Франкфурт. Съдебна охрана ще придружава Северин до тук, след което - отново с конвой, той трябва да бъде отведен до ареста в Русе.
Часове, след като се разбра кога точно ще бъде върнат на родна земя ромът в социалните мрежи се зароди инициатива "Да посрещнем Северин". Събитието е с часови интервал...

>>>

Гнусотии в общежития на студенти

Гнусотии в общежития на студенти

Част от студенти на СУ „Св. Климент Охридски“, които не бяха класирани на първия етап от настанителната кампания, получиха своя шанс, след като останалите ВУЗ-ове отпуснаха стаи в своите блокове. Условията, които ги посрещнаха обаче, наподобяват на тези в казарма – мухъл, оголени стени, неизчистени бани, дървеници, изтърбушени матраци върху легла с пружини, разкъсан балатум, пише в. Монитор.
Веднага след като приключи първият етап от настаняването в общежития в СУ, започнаха да се попълват местата, отпуснати от чуждите ВУЗ-ове....

>>>

Циганите съвсем се разпасаха, налитат и на полицаи

Циганите съвсем се разпасаха, налитат и на полицаи

Раковски, Ботевград, Асеновград, Хасково, Ихтиман, а след вчера и Гълъбово. Това са градовете, в които през последните месеци роми създават безредици и си позволяват да нападат полицейски служители.
До напрежението в Гълъбово се стигна, след като ромите не спазили полицейска разпоредба и се нахвърлили върху униформени, отзовали се на сигнал за силна музика.

"Не може да посягаш на униформен, той изпълнява служебния си дълг. Основното в случая е този нихилизъм. Не може 20 години да се остави от държавността да имат тартори, да...

>>>

Ненчо печели пари на гърба на Тодор Колев

Ненчо печели пари на гърба на Тодор Колев

Дъщерята на Тодор Колев скочи на имитаторите му, сред които и Ненчо Балабанов, че печелят пари на негов гръб, узна HotArena. Актрисата Албена Колева публикува в профила си във Фейсбук гневна бележка към колегите на именития й баща, които „днес привличат публика и финансови средства с името му“.

„„Вероятно тя се е подразнила от спектакъла на русенската опера „Фалшив герой“, който препълни зала 1 на НДК, защото почти съвпадна с поста й в социалната мрежа. Тя е писала на 10 октомври, а концертът беше два ни по-късно. В...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info