header

Собствено Търсене

Сряда, 20 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> България

Зам.-министър в Ню Йорк с билет за 8300 лв.

Зам.-министър в Ню Йорк с билет за 8300 лв.

Зам.-министърът на труда и социалната политика Росица Димитрова призна, че вероятно е грешка, че се е съгласила да тръгне в командировка за Ню Йорк, след като е видяла цената на билетите, която е трябвало да се плати.
Миналата седмица тя взе участие в 11-та сесия на Конференцията на страните по Конвенцията за правата на хората с увреждания. България е председател на форума за периода 2017-2018 г. и в това си качество организира конференцията за 10-та и 11-та сесия.
Зам.-министърът и един държавен експерт са пътували в първа класа, като един...

>>>

Какво искате да има в кренвиршите, пържоли ли?

Какво искате да има в кренвиршите, пържоли ли?

Производители и търговци ни пробутват хранителни продукти със заблуждаващи етикети и съдържание, установи проверка, цитирана от „Телеграф“. В един от търговските супермаркети от няколко дни върви промоция на сладки, тип сухи пасти, върху чийто етикет е изписано, че е със смокини, а на опаковката е нарисувана апетитна смокиня.
При прочитане на съдържането обаче става ясно, че в състава на продукта съдържанието на смокини е едва 10-15%, а над 35% е съдържанието на сладко от сини сливи. В гъши и пуешки пастети пък, продукти на една и съща...

>>>

В софийски МОЛ се оляха с шегичките си

В софийски МОЛ се оляха с шегичките си

Явно новите собственици от ЮАР на столичния мол „Парадайс" ни смятат за хора, току-що паднали от палмата с банани, след като са облепили целия мол с лозунги като от едно време и в същото време паркингът е под вода.
Въпреки че собствениците са решили да се погрижат за безопасността на всички посетители, влагайки чувство за хумор, явно са останали недоразбрани от голяма част от хората.
Единият от надписите призовава „Пазете децата си. Особено ако са ваши”.
А другият призовава всички да внимават с гравитацията, защото тя не е...

>>>

Кичка гневна, отказва се от званието „почетен гражданин на Бургас“

Кичка гневна, отказва се от званието „почетен гражданин на Бургас“

Кичка Бодурова се отказва от званието си „почетен гражданин на Бургас“. До това се стигна, след като нейна песен не бе одобрена за конкурса „Бургас и морето“.
„Ще има там и рецитал с песни на Тончо Русев. Той, Великия, ме покани да участвам в неговия юбилеен концерт и присъстваше на всички мои концерти в НДК. Но сега не съм поканена. Приемам всичко това като лично отношение към мен, което се допуска от организаторите на фестивала. И реших , че не заслужавам титлата “почетен гражданин на Бургас”, пък и не ми е нужна след като съм...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info