header

Собствено Търсене

Вторник, 19 Февруари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Какво ни е предречено за новата седмица

Какво ни е предречено за новата седмица

Овен
Седмицата е подходяща за започването на нов проект. Ако нямате идея за такъв е време да помислите по въпроса. Спешно ви трябва да се заемете с нещо ново, което да раздвижи бизнеса и съзнанието ви. Не се оставяйте да потънете в рутината. Докато се усетите ще ви е нужно невъобразимо много време, за да се измъкнете от нея, а конкурентите ви ще са далече пред вас. В личен план е добре да положите повече усилия, за да разберете половинката ви.
Телец
Тази седмица ще ви изненада с внезапно изникнали чувства към ваш колега. Помислете добре...

>>>

Кои днес да не изневеряват, кои да не създават любовни връзки

Кои днес да не изневеряват, кои да не създават любовни връзки

Овен
Не изневерявайте на партньора и на стила си. Родените във втората декада са на прага на неравностойна връзка, която ще им коства много. Този ден може да напълни потребителската ви кошница ако си гледате работата, а не гледате подир някой колега. Денят е благоприятен за нови начинания, за подписване на нови договори, за уреждане на сделки и договаряния с дълготрайна програма. Спазвайте и диета по отношение на храната. Около пълнолунието най-много се отслабва. Не се претоварвайте, щадете сърцето.
o Работа5
o Пари5
o Любов4

>>>

Кои са най-арогантните зодии

Кои са най-арогантните зодии

Казват, че наглостта е паспортът, който отваря всяка врата. И да – понякога наистина е невъзможно нещо да се случи без лека дързост. Но прекомерната злоупотреба с търпението на другите може да унищожи трайно репутацията на даден човек и да унищожи доверието, което другите са му гласували.
Оказа се обаче, че сред зодиакалните знаци има и такива, които са супер арогантни и нечестни. Именно затова е добре да стоите настрана от тях или поне да ограничите контактите си с тях до минимум и винаги да имате едно на ум.
И така – ето кои са...

>>>

Как ще я караме тази неделя

Как ще я караме тази неделя

Овен
Денят е рисков за родените в третата декада, особено ако се решили да изневерят или да се занимават с екстремни спортове и каскадьорски прояви. Не планирайте ремонти и се приберете рано, ако ще пътувате. Старайте се да не нервничите и да решавате проблемите без прояви на излишна емоция. Не се товарете с несвойствени задачи и не приемайте да замествате колега. Препоръчва се почивка и умерено физическо натоварване. Случващото се в този ден ще помогне да се освободите от тежестите на миналото.
o Работа4
o Пари4
o Любов4

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info