header

Собствено Търсене

Неделя, 22 Април 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Добре или е зле да имаш връзка с хора от твоята зодия

Добре или е зле да имаш връзка с хора от твоята зодия

Връзката с човек от вашия зодиакален знак може да бъде доста трудна мисия, тъй като най-добрите, но и най-лошите черти на зодията ви ще се удвоят. Например, ако и двамата сте Овен, двойната ви упоритост може да пречи на хармонията помежду ви. Ако сте от зодия Рак, не е ясно кой ще отстъпи, когато и двамата сте в лошо настроение.
Ако сте двама представители на зодия Водолей може да си станете най-добри приятели, но искрата между вас бързо да изгасне. Ако сте Лъвове и двамата ще искате да сте в центъра на вниманието по едно и също време! Вижте...

>>>

Какво ни вещаят звездите за събота

Какво ни вещаят звездите за събота

Овен 21 март – 20 април
Ще се събудите с някакво особено предчувствие, намекващо за истинското ви предназначeние, за промяна в личната ви мисия и цел. Не противопоставяйте семейните на професионалните дела. Вървете в коловоза на приятелските и роднинските връзки и бъдете полезни на близките си. Работата да почака. Очаквайте обаждане, което ще ви натовари и ангажира с претенциозно гостуване. Не правете излишни коментари и не позволявайте да ви провокират. Пожеланото до утре на обед ще се сбъдне, дано знаете какво искате и от кого.

>>>

Как флиртуват мъжете според зодията си

Как флиртуват мъжете според зодията си

В началото на всяка нова връзка старателно проверявате дали зодиите ви са съвместими и изчитате всичко, което е написано за неговата зодия. Така отивате добре въоръжени с информация и очаквания на първата си среща. Опитът ни е доказал, че мъжете от една зодия си приличат. Ето за какво трябва да внимавате, когато си имате вземане-даване с всяка една от зодиите:
Овен
Те не се помайват и бавят, а атакуват веднага. Стилът им не е на бавно изчакване, оглеждане и изграждане на стратегия. Те открито заявяват - „Харесал съм те, искам те сега и...

>>>

С какво ще ни изненада този петък

С какво ще ни изненада този петък

Овен 21 март – 20 април
Слънцето напуска вашия знак. Вече излизате от сатурнова дупка. Нещо стопирано в миналото започва постепенно да се реализира. До обед ще придвижите поне една важна работа и делови проект. Следобед кръстосвате шпагите на личния интерес с хора на престижни и високи позиции. Трудно ще грабнете големия кокал, дано поне малкия да си осигурите. Чакайте обаждане от чужбина и възможност за странично финансиране. Поне едно от обещаните ви в миналото неща ще се реализира. Намалете претенциите.
Работа-5
Пари-5
Любов-4

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info