header

Собствено Търсене

Вторник, 20 Август 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Как реагират зодиите, след като забогатеят

Как реагират зодиите, след като забогатеят

Овен: "Никой не може да ме спре! Ще правя каквото си искам, ще ходя където си искам!"
Телец: "Започва да води най-луксозния начин на живот. Сред приятелите му са Пи Диди и Ники Минаж."
Близнаци: "Ще си купя яхта и ще правя купони на нея всеки ден. Ще споделям всичко в социалните мрежи, за да ме видят колко съм велик."
Рак: "Ще напълня дома си с животни и ще ги гушкам постоянно!"
Лъв: "Ще си купя остров. Ще го кръстя с най-хубавото име, (моето, разбира се!) и ще поканя всичките си приятели да живеят с мен."
Дева: "Ще направя така, че всички да знаят...

>>>

Кои ги очакват големи промени през септември

Кои ги очакват големи промени през септември

Септември месец може да се окаже наистина съдбовен за някои зодиакални знаци. Неприятен е фактът, че някои от промените определено няма да са за добро. Те ще бъдат болезнени, но поне ще ви отворят очите.
Съдбата ще поднесе трудни изпитания пред няколко зодии и те ще трябва да преживеят болката на предателството от най-близките си хора.

Оказва се, че сред обкръжението ни има личности, които са се престрували, че се интересуват от нас и ни мислят доброто. Целта им е била чисто егоистична, а ние сме им били нужни по пътя към крайната...

>>>

Как ще започнем новата седмица

Как ще започнем новата седмица

Овен
Тежък и опасен ден. Ако обстоятелствата позволяват останете си у дома или в местата където почивате. Не се занимавайте с нищо сериозно и значимо за бъдещето. Бъдете внимателни в отношенията с околните и в личните си връзки. Каквото се развали днес трудно ще се оправи, ще ви коства много усилия и средства да го възстановите. Ограничете посещенията си в мрежата. Може да станете обект на хакерска атака или въздействие. Денят е неблагоприятен за обвързване в каквато и да било форма.
• Работа 4
• Пари 5
• Любов 4
• Късмет 4

>>>

Какви сте в секса според зодията

Какви сте в секса според зодията

Всяка зодия си има своите особености що се отнася до интимния живот. Всички имаме своите предпочитания и своето си характерно поведение. Понякога не е нужно много, за да разбереш какъв е другият в леглото - просто надникни какво се крие за зодията му.
Овен

Ключът към неговото сексуално поведение е импулсивността. Ако искате да доставите на един Овен сексуално удоволствие, трябва да използвате въображението си и да забравите бариерите. Темпераментът му търси удоволствие в опитването на шокиращото и забраненото.
Той: Самоуверен...

>>>

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info