header

Собствено Търсене

Неделя, 21 Януари 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Пълен хороскоп за февруари

Пълен хороскоп за февруари

Хороскопът за февруари 2018 г. ще бъде малко по-спокоен. Началото на новата година става остаряла тема. Така ще можете отново да се съсредоточите върху целите си. Упоритата работа ще даде резултати. По този начин поне можете да отвличате вниманието си от мрачните мисли. Често февруари е месецът на разочарованието, когато хората разбират, че не е лесно да се поддържа решителността от предходния месец. Ще можете да се справите с демотивацията и дори с отвращението. Опитайте обаче да отхвърлите тези негативни чувства!
Овен
Вътрешна...

>>>

Какво ни е предречено за събота

Какво ни е предречено за събота

Овен 21 март – 20 април

Денят е изпитание за верността и дълга ви към някого и нещо. Пътувайте, търсете път към тези, с които отношенията са поохладнели. Изразявайте открито чувствата си и бъдете сигурни, че ще ви разберат правилно. Вечерта е заредена с интуитивно прозрение за истински верния път. Обърнете внимание на храната. Добре е да се наситите, но да не преяждате. Подредете трапезата и чакайте гости. Деца и внуци бързат към вас. Не оставайте сами. Този ден носи искрена интимност и взаимност, приятелска подкрепа и съдействие.

>>>

Цветът на автомобила издава какъв човек сте

Цветът на автомобила издава какъв човек сте

Хенри Форд, американският инженер, предприемач и основател на компания "Форд" навремето заявил, че клиентите могат да избират какъвто цвят автомобил им харесва, стига да е... черен. Всъщност предпочетеният цвят е отражение на характера на неговия собственик и житейската му нагласа, твърди Анджела Райт, експерт по психология на цветовете.
Райт е консултирала редица компании, сред които и "Форд". "Цветът е универсален език и влияе върху редица всекидневни избори, независимо дали купуваме дрехи, боядисваме къщата си или търсим нов...

>>>

На кои днес ще им върви

На кои днес ще им върви

Овен 21 март – 20 април
Денят се свързва с прегрешенията, с поемането на излишни инициативи и задължения към хора, които ще ви вкарат в неприятности, конфликти и интриги. Ако сте сънували родителите си, това е знак за опасност. Не предприемайте съвместни дейности и не се впускайте в проекти, особено ако не се знае кой ги финансира и контролира. Не е ден и за съвместни сбирки, за събрания и съгласуване на нови дейности. Все някъде някой ще се опита да се закачи към рабтата ви, да ви дои и стриже в бъдеще. Не коментирайте замислите си.
Р-4
П-5

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info