header

Собствено Търсене

Вторник, 16 Октомври 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Кой как ще е този вторник

Кой как ще е този вторник

Овен
Важното свършете по най-бързия начин или отложете за утре следобед. Ще се действа от позиция на силата, ще се притискат длъжниците. Може да попаднете под кръстосания огън на семейните и колегиални претенции. Не очаквайте и шефовете да ви разберат и да простят пропуските ви. Всяко ваше провинение и грешка ще се преувеличава, така че бъдете внимателни и не излизайте от установения коловоз на лични и професионални отношения. По възможност не подписвайте нови договори, ако усещате нередност.
o Работа4
o Пари5
o Любов5

>>>

Какво ни очаква през тази седмица

Какво ни очаква през тази седмица

Овен
През първия ден от новата седмица се въздържайте от прибързани действия и решения. Това е важно, за да може в следващите дни да се радвате на заслужени успехи. С пълна пара може да повишите активността си от вторник. Не се колебайте да изпипвате детайлите. Сряда е добър ден за изглаждане на недоразумения. В края на седмицата не се натоварвайте излишно с чужди проблеми. През почивните дни не правете компромиси с почивката ви.
Телец
Това е седмица, в която всички дейности, свързани с външния ви вид ще имат положително отражение...

>>>

Как ще започнем новата седмица

Как ще започнем новата седмица

Овен
Родените в първата декада ще бъдат притиснати от нелоялна конкуренция и ще се държат комплексарски. Не влизайте в спорове и не правете забележки. Денят е неблагоприятен за вадене на зъб, а и тези, на които имате зъб ще ви провокират и ще си изпатят. Каквото е важно и не може да се отлага насрочете за следобед, когато ще преглътнете обидите и взаимно ще си признаете греховете. Днес за всяка грешка ще има прошка, стига да се смириш, да мислиш и действаш обективно. Планирайте пътувания и командировки.
o Работа4
o Пари5
o Любов5

>>>

Личното ви число показва какви сте в любовта

Личното ви число показва какви сте в любовта

Древногръцкият философ Питагор смятал, че във всичко има вибрация и енергия, включително и в числата. Това ни подсеща да погледнем към вибрациите на нашето лично число, което донякъде е определящо за това какви сме в любовта.
Как да изчислите вашето лично число?
Това е много лесно. Трябва да съберете цифрите на рождената си дата, месеца и годината. Например, ако сте родени на 23 май 1980 г., сметките изглеждат така 2+3+5+1+9+8+0=28.
След това събирате цифрите на числото, които се получават след знака за равно. Тук сборът на 2 и 8 е 10. Махнете...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info