header

Собствено Търсене

Вторник, 14 Август 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

За кого вторник ще е фатален ден

За кого вторник ще е фатален ден

Овен
Ден на фатално привличане, на срещи и запознанства, които може да ви разведат или оженят. Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Везните. Не сърдете Темида с неравностойни и незаконни връзки, не нарушавайте дадените обети и обещания. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради избора, който ще направите. Най-добре ще е днес да не правите никакъв избор именно в емоционалната област. Предизвикателствата са на всяка крачка, а родителсата опека не действа или изобщо я няма.
o Работа 4
o Пари 5
o Любов 4
o Късмет 4

>>>

Как ще я караме от днес до 19-ти август

Как ще я караме от днес до 19-ти август

Овен
Новата седмица е чудесно време за ново начало във всички сфери на живота. Докато останалите почиват - вие действайте. Точно тези занимания са глътката въздух, от която имате нужда. В личен план не правете резки промени и не насилвайте нещата. Спокойствието е необходимо, за да съберете сили и страст за следващите приключения, които ви очакват. В личен план не настоявайте прекалено да стане вашето. Всичко се случва, така както е необходимо.
Телец
В началото на новия период много от постъпките ви ще бъдат възнаградени, така че...

>>>

Как ще сме с късмета и здравето в понеделник

Как ще сме с късмета и здравето в понеделник

Овен
Не може да си позволите пасивност в този ден, а и в следващите. Марс отново се връща в Козирог и ще ви гледа в пречупваща позиция до 10 септември. Ако не действате активно, настъпателно и далновидно, ще ви пречупят и навредят инициативите и действията на конкуренцията. Не планирайте за следващите два дни любовни срещи, изневери и запознанства. На прага сте на прегрешения, които ще се отразят негативно на работата и на досегашните ви връзки. Отдайте се на семейната почивка или само на работата.
o Работа 5
o Пари 5
o Любов 4

>>>

Как бягаме от действителността

Как бягаме от действителността

Овен

Трябва им физическа дейност, за да се разсеят от драмите. Обичат да плуват, да играят баскетбол или футбол. Изобщо - колкото повече спортуват, толкова по-заредени се чувстват и спират да мислят за проблемите. Чрез тренировките се отделят ендорфин, който се смята за хормона на щастието. Много са импулсивни и понякога може в яда си да се наранят и да завършат в болница или в затвора.


Телец

Когато искат да избягат от действителността, телците се махат от всички социални мрежи, изключват си телефона и просто си пускат...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info