header

Собствено Търсене

Сряда, 20 Юни 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Месецът на раждане разкрива характера ви

Месецът на раждане разкрива характера ви

Не знаем как се получава, но хората, родени в един и същи месец, често имат сходни черти на характера.
Решихме да разберем какво е общото в различните хора, което ги обединява при месеца на раждане. И ето какво установихме!

Януари
Януарскте момичета са изключително амбициозни, но при това те са сериозни и дори консервативни. Те могат да бъдат много критични, но въпреки това те не обичат да говорят за чувствата си. Те допускат до себе си само хора на същото интелектуално ниво и сходни възгледи.
Февруари
Родените през февруари -...

>>>

Кои ще се късметлиите този вторник

Кои ще се късметлиите този вторник

Овен
Занимавайте се с обичайните си дела и не искайте много не само от другите, но и от живота. Ден за прошка, за повече разбирателство и изглаждане на конфликтите. Ако подходите с неразбиране до края на деня отношенията ви ще излезат от рамките на нормалното, ще се скарате дори и с хора, с които обикновено си влизате в положението и се разбирате. Ако на обед счупите нещо, това е знак за предупреждение че сте на път да прекратите някои отношения. Дайте си още време, не взимайте кардинални решения и не отблъсквайте никого.
Телец
Днес...

>>>

Какво ни очаква в любовта през новата седмица

Какво ни очаква в любовта през новата седмица

През тази седмица ще се чувстваме по-объркани по отношение на любовта и за това ще допринесе ретроградният Нептун. За много представители на зодията ще настъпи момент на прояснение, ново усещане за любовта. От друга страна, Марс и Венера ще ни разгорещят в спалнята. Какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен
За Овните няма да липсват любовни искри, но те ще са съпроводени и с някои разочарования. Без значение до каква степен се опитвате да се свържете с любимия човек, изглежда, че един от вас има планове, в...

>>>

Как ще започнем новата седмица

Как ще започнем новата седмица

Овен
Важните срещи да се направят на собствен терен до обед. Следобед е добре да се осъществят връзки с чужбина, да се преговаря с партньори от чуждестранни фирми и с обслужващия персонал. Смирете недоволството. Действайте съобразно условията, без да изисквате максималното. В процеса на разговорите ще се постигне най-доброто възможно в ситуацията. Може да ви бъдат направени отстъпки от цени на стоки и услуги. Сънищата ви подсказват какво е важно да се приключи по най-бързия начин.
Телец
Родените в третата дакада да не бързат, ако не...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info