header

Собствено Търсене

Четвъртък, 23 Май 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Кои зодии изпадат най-често в депресия

Кои зодии изпадат най-често в депресия

Как бихте определили себе си? Може би сте по-емоционални, емпатични, а как се справяте със стреса и трудностите? Зодиакалният знак, под който сме родени, до някаква степен определя личността ни. Днес в рубриката ни „Всичко за зодиите“ споделяме с вас 7 зодии, които са по-склонни към депресия.

Стрелец
Родените под знака на зодия Стрелец обикновено са борбени личности, но това не ги предпазва от депресивни състояния. Въпреки че през по-голяма част от времето те се възстановяват бързо от трудните моменти, има случаи, в които се...

>>>

Как ще я караме тази сряда

Как ще я караме тази сряда

Овен
Сънищата от тази сутрин показват как да се реши даден проблем. Контролирайте негативните си действия. Мислете положително и ще уредите това, което ви тревожи. Този ден ще ви откаже от една илюзия, ще ви отрезви, ще ви даде възможност да изпитате връзките си на опън и натиск. Някъде отношенията ще се пропукат и това ще е знак за бъдеща насъвместимост и раздалечаване. Родените около 10 април с пълна сила проявяват едиповите си комплекси и се поставят в зависимости от партньори и странично въздействие.
o Работа4
o Пари5
o Любов4

>>>

Кои зодии имат зли очи

Кои зодии имат зли очи

Всички сме чували, че някои хора имат зли очи, а ако ни урочасат или ни пожелаят нещо лошо, то наистина могат да ни застигнат големи беди.
Смята се, че тези хора наистина могат да си играят с енергията ни и да преобърнат живота ни.
Астрологията вече е идентифицирала зодиакалните знаци притежаващи такава мощна сила, която меко казано може да разбие ежедневието ни и да ни отнеме щастието. Тези зодии могат с лекота да ви наранят и е добре да сте много предпазливи да не ги ядосате.
Скорпион
Той се нарежда на първо място....

>>>

За кои вторник е ден на промени

За кои вторник е ден на промени

Овен
Ден на промени, на реставрации и детронации. Родените в първата декада да не си играят с огъня, за да не се опарят. Дадената ви свобода лесно преминава в свободия. Грешките на децата ще се оправят лесно, но на възрастните ще е по-трудно. Съветът е да не губите чувството си за мярка, независимо какво се случва и по какъв начин ви засяга. Хората с първосигнална реакция ще попаднат в графата на неудобните и нежеланите партньори за бъдещето. Някой ви наблюдава и оценява, увеличете самоконтрола.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info