header

Собствено Търсене

Вторник, 18 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Феномени

Зимен любовен хороскоп

Зимен любовен хороскоп

„Празниците са толкова вълшебни и изпълнени с любов и усмивки. Какво по-хубаво от топъл шоколад, хубава книга късно вечер и един любим човек, с когото да можете да споделите това. Но не всичко е толкова вълшебно и прекрасно, когато става въпрос за любов. За някои зодиакални знаци, този сезон ще е наистина изпълнен с такива моменти, но за други, този сезон определено няма да е от най-приятните.
Ето и вашия зимен любовен хороскоп:
Овен
Очаква те една наистина забавна зима, толкова много флиртове, нови запознанства и забавни...

>>>

Как ще сме във вторник

Как ще сме във вторник

Овен
Родените в третата декада ще имат една трудна, наситена с тежки преговори и задачи сутрин, но следобед ще се похвалят с постижения и печалби. Чудесен момент за хората занимаващи се с изкуство и мода. Ще блеснат талантите ви, може да бъдете одобрени и предпочетени на конкурси и състезания. В живота ви ще се появи спонсор, а и вие се оглеждайте за даровити деца и претенденти за позицията, която до момента сте заемали. Този ден носи подаръци от съдбата, които не сме очаквали, но с радост ще посрещнем и приемем.
Работа 5
Пари 6
...

>>>

Какво ни предричат звездите за понеделник

Какво ни предричат звездите за понеделник

Овен
Денят е белязан с активизация на Висшите сили. Вие чувствате приток на енергия и желание да реализирате нещо ново. Вашият творчески потенциал ви открива широки възможности, които благоприятно се отразяват на семейната атмосфера. Посветете деня на себе си и личните си ангажименти и получавате огромно удовлетворение.
Телец
Денят изисква да бъдете внимателни. Звездите ви съветват днес да не проявявате активност и разумно да прегрупирате силите си, за да постигнете набелязаното. Възможно е при определени обстоятелства да ви се...

>>>

Как жените да привлекат сродната си душа

Как жените да привлекат сродната си душа

Много жени ги мъчи въпросът "Кога ще се появи човекът за мен?". Не се тревожете, ще го намерите. Единственото нещо, което трябва да правите, е да си повтаряте, че това е възможно и ще се случи. Оставете всички съмнения, предразсъдъци, притеснения и се фокусирайте единствено и само върху бъдещето си. Ето как да привлечете сродната си душа:
1. Представете си го
Когато искате нещо, детайлите са от ключово значение. Ето защо, ако желаете да привлечете сродната си душа, най-важното е да знаете какъв човек искате до себе си. Няма да се...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info