header

Собствено Търсене

Вторник, 19 Март 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Скандално

Фенове на Локо отвърнаха на Крушарски

Фенове на Локо отвърнаха на Крушарски

Сайтът на феновете на Локомотив (Пловдив) продължи полемиката със собственика на клуба Христо Крушарски. Вчера той обясни, че атаките срещу него са дребни игрички на 30-40 човека.

„Локомотив (Пловдив) не може да бъде вкаран в шаблонни и стереотипни измерения и нарицания. Той е неподвластен на дребнодушието и тесногръдието на властови механизми или управленски произволи.
През цялата си история Локомотив (Пловдив) винаги е бил неповторима симбиоза от одухотворени футболисти-творци и свободолюбива публика! Локомотив (Пловдив)...

>>>

Кепитъл Холдинг Груп: Когато фактите говорят…

Кепитъл Холдинг Груп:  Когато фактите говорят…

Във връзка с публикувани серия статии във вестник „Марица” и онлайн изданието на медията, изключително тенденциозно и уронващо авторитета на „Кепитъл Холдинг Груп“ АДСИЦ , искаме категорично да заявим, че изнесената информация не отговаря на истината. Изнесени са неверни твърдения и инсинуации, целящи да дискредитират инвестиционните намерения на дружеството.
Фактологията за придобиване на поземлен имот на ул. „Цанко Дюстабанов” 61 с идентификатор 56784. 522.229 по кадастралната карта на Пловдив е следната:

>>>

Турчин стреля на месо в холандски град

Турчин стреля на месо в холандски град

37-годишен турчин е заподозрян за стрелбата в холандския град Утрехт. Тази сутрин той откри огън в трамвай и уби един човек и рани още поне 7 души. По данни на местната полиция, зад нападението стои Гьокман Танис.
Роден е в Турция. Полицията разпространи и негова снимка, като поиска от гражданите съдействие за откриването му. Все още не са ясни мотивите за нападението.
Контролът на всички ключови обекти като гари, летища и т.н. е затегнат. На няколко адреса в града са извършени обиски и дори се съобщава, че на места се е стигнало до...

>>>

Гала се изпокарала със Стефан

Гала се изпокарала със Стефан

Гала се изпокарала със Стефан миналия уикенд и почти не си говорели.

Няма драма, любовта им възтържествувала, а причината за пререканията им била несъществена. Това стана ясно в понеделник, когато в предаването „На кафе” по традиция бе представена седмичната прогноза.
„Тази Венера... Миналата седмица ми каза, че е във Водолей, аз се изпокарах жестоко със Стефан, ядосах се за някакви пълни глупости. Без нищо, ей така. А си викам: „Такъв любовен уикенд ще е, толкова хубаво. Венерата е при мен, у дома...”, сподели Гала с усмивка, а...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info