Архив на статии от категория -> Скандално

Самозапалилият се асеновградчанин бил младоженец

Самозапалилият се асеновградчанин бил младоженец

Самозапалилият се тази събота на пътя за с. Лясково над Асенова крепост асеновградчанин Радослав Ковачев бил младоженец. Малко преди да пристъпи към фаталния край пратил съобщение на любимата си, с което се сбогувал с нея. Двамата се оженили в началото на тази година. В петък вечерта са били в пловдивски ресторант.
"Да имаш такава жена до себе си е прекрасно", е нап...

Свински грип затри родопчанин

Свински грип затри родопчанин

Почина един от пациентите със свински грип в Смолян, според информация от МБАЛ- Смолян, цитирана от БТА. Първата жертва на грипния щам H1N1 в областта е 51-годишен мъж от с. Борино, починал в болницата от тежки белодробни усложнения.
Пациентът постъпи в МБАЛ- Смолян в тежко състояние с вирусна пневмония и в продължение на дни беше на командно дишане.
Изследвания...

„Много ми падна в очите!“

„Много ми падна в очите!“

Скандалът между актьора Димо Алексиев и режисьора Максим Генчев все повече се разраства и повлича след себе си „косвени жертви“.
Такъв е случаят с Ники Илиев, когото Димо Алексиев низвергна заради сътрудничеството му със създателя на „Дякон Левски“, научи „Галерия“. След като разбрал, че Ники Илиев е приел роля в новия филм на Генчев за Христо Ботев, звездата от „От...

Отровно месо по магазините

Отровно месо по магазините

Внимавайте какво купувате и какво ядете! Това предупредиха от групата във фейсбук "Да спрем своеволията в България", след като публикуваха снимки на колбас, натъпкан със странни примеси.
Член на групата изпрати фотоси от закупено от него бабе, в който има химични съставки, които не са се разградили по време на технологичния процес на приготването на изделието.
"...