header

Собствено Търсене

Неделя, 22 Септември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Скандално

Какво вещаят звездите до другата събота

Какво вещаят звездите до другата събота

Овен 21 март – 20 април
В събота започвате с реформи и реорганизации, които никак няма да се харесат на някого и в следващите два дни ще срещате прикрито и открито противопоставяне. Очертават се проблеми при пътувания и обрати в отношенията на 22-23-и. На 24-25-и с успех ще приключите работа и проекти, за които ще получите награди и поощрения. Всичко предприето на 26-27-и ще ви донесе късмет.
Телец 21 април – 20 май
Пътувайте в събота. За неделя не планирайте важни срещи и съвместни дейности. Ще се изпокарате за дреболии. В понеделник...

>>>

Домашно куче уби улично коте

Домашно куче уби улично коте

Куче уби бездомно коте на улицата пред очите на коравосърдечната си стопанка. Бруталната жестокост се е е разиграла в Крумовград.
Видео, запечатало зверството, се появи във фейсбук групата СТОП на Насилието над Животни на 16 септември. Кадрите са направени от охранителна камера. На тях се вижда как кучето умъртвява по-малкия си съперник, докато стопанката му търпеливо наблюдава случващото се.
„Това е второто коте което плаща с живота си за това, че въпросната собственичка разхожда кучето си пуснато. Да тя просто си го разхожда...

>>>

Бащата на Борис Дали осъден за измама

Бащата на Борис Дали осъден за измама

Тригодишна условна присъда получи бащата на Борис Дали. Родителят на фолк певецът бе обвинен и признат за виновен в тогава, че при пенсионирането си е представил документ, че е работил в „Мини Бобов дол”, но при проверка е установено, че книжата са фалшиви, дочу HotArena.

„Аз съм уважаван човек, не раздухвайте нещата, да разберат всички в Бобов дол. Нещата ще излязат наяве. Няма измама. Така се представят нещата”, казва Делибалтов пред „Струма”.
Спред разследващите обаче, бащата на Борис Дали е получил неправомерно по-висока...

>>>

Гилотината на лорд Минчев

Гилотината на лорд Минчев

Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.
Графа, като Графа, но с бяла риза

Давам един трамваен билет на оногова, който без очила разпознае Графа от едноменния ремонт… Както и на скоро ремонтираната улица, така и облеклото на именития ни певец, се виждат твърде много несъвършенства, които една умела ръка е могла да избегне. Твърде много мрачно за един сценичен тоалет представя многоуважаемият певец, само бялата риза, като знаме на естетското му предаване говори за...

>>>

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info