header

Собствено Търсене

Понеделник, 18 Ноември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Пловдив

Порязват българите на Острова

Порязват българите на Острова

Британското правителство смята да повиши медицинската такса за чужденци до 625 британски лири (730 евро) годишно, което след Брекзит ще важи и за гражданите на Европейския съюз, заявиха днес представители на консервативното правителство на Борис Джонсън.

"Хората, които пристигат тук, ще трябва да плащат по 625 лири на година, които ще ни помогне да покрием разходите на Националната система за здравеопазване (NHS)", каза по Би Би Си външният министър на страната Доминик Рааб.
Медицинската такса за чужденци бе въведена за първи път...

>>>

Опитват да корумпират кмет с торба липов чай

Опитват да корумпират кмет с торба липов чай

"В своята работа ще бъда строг преди всичко към себе си. Кабинетът ми ще бъде отворен за всички, които търсят съвет и подкрепа. Обичам искрените хора. Гражданите трябва да чувстват, че общината е тяхна. Трябва да бъдем вън от всяко подозрение на обществото. Трябва всеки да знае какво се върши тук. Искам законност и яснота по отношение на гражданството. Да забравим различията помежду си."
Тези думи казва при встъпването си в длъжност кмет на Пловдив през октомври 1936 г. Божидар Здравков. Речта прилича на много други обещания на кметове,...

>>>

Иван Тотев след изборите звъннал на Бойко Борисов

Иван Тотев след изборите звъннал на Бойко Борисов

Бившият кмет на Пловдив Иван Тотев даде изненадващо прочувствено интервю, в което разкри, че му е много мъчно за стола на градоначалник и за това, че не е получил шанс отново да се кандидатира за него от ГЕРБ.
"Беше ми интересно с какво чувство ще си тръгна от това място. Мислил съм си го, защото съм се подготвял повече от две години за този момент", казва Тотев, но и признава, че голям товар е паднал от плещите му.
"Аз виждах колеги, които плачеха по коридорите и в петък, и в понеделник. Казах си: „Какво толкова, това е част от живота“....

>>>

Джулка като някоя ромка

Джулка като някоя ромка

Носителка на титлата "Мис Силикон 2013" Джулиана Гани показа кичозна татуировка. Бременната пловдивчанка е изрисувала логото на френската модна марка „Шанел” на лявата си ръка. Татусът предизвика много смях у последователите й.
„Като някоя ромка е”, „Много смешна татуировка, развесели ме”, „Който не може да си позволи истински” Шанел” си го татуира”, гласят само част от коментарите под фотоса на Малката Джулка.
Съблазнителката е известна със страстта си да рисува по кожата си. Тя може да се похвали с над 15 татуса по себе си....

>>>

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info