header

Собствено Търсене

Понеделник, 19 Ноември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com


Архив на статии от категория -> Пловдив

Какво ни е предречено за новата седмица

Какво ни е предречено за новата седмица

Овен
През тази седмица ще трябва да проявите желязна дисциплина, ако искате да постигнете желаните резултати. Няма да имате много настроение за работа, но трудна ще е само първата крачка. В средата на седмицата ще направите приятно откритие за самите вас. Тогава ще имате своя успех на любовния фронт. Сега не е моментът да настоявате да получите всичко, което искате.
Телец
Седмицата ще започне с някои противоречия с партньора ви. Ще бъдете изправени пред внезапно изникнала ситуация и разрешаването ѝ ще предизвика спор между двама ви....

>>>

Влязоха в неизследвана пещера

Влязоха в неизследвана пещера

Неизследвана до момента 15-метрова пещера без име над село Нареченски бани проучиха в почивната събота пещерняци от Пловдив. Членовете на Пещерния клуб „Черни връх” София Крум и Ваня Сиракови и алпинистът Димитър Кунев първоначално се отзоваха на призива на кмета на селото Васил Куртев да проверят колко е дълбока и докъде стига пещерата „Змейова дупка”.
В нея са влизали до момента само иманяри, които явно са търсели скрити съкровища или от хайдути, или от по-ранните векове, разказва увлекателно водачът на групата 70-годишният...

>>>

Свекървата от Катуница се мръщи на Джена, не мясала на порядъчна жена

Свекървата от Катуница се мръщи на Джена, не мясала на порядъчна жена

Младата фолк майка Джена се е видяла в чудо, откакто се присъедини към музикантския клан „Канарите”, дочу HotArena. В огромния палат на оркестрантите в Катуница царят средновековни порядки, а певицата е подложена на огромен натиск от страна на свекърва си Надя да намали напращелия си бюст, та да „прилича на порядъчна жена”.
Всички битови въпроси на многобройната фамилия се решават еднолично от мама Надя – съпругата на Големия Канар.
Освен, че е принудена да се грижи за добитъка на „Канарите”, Джена е постоянно одумвана за...

>>>

„Вече не издържаме да ви издържаме!“

„Вече не издържаме да ви издържаме!“

С викове "Оставка!" протестиращи пловдивчани обградиха сградата на общината в неделя към 12 часа по обед. Преди това имаше тричасово автомобилно шествие по улиците на града.
Разбунтувалите се категорично отричат да се платени или политически мотивирани. Исканията им са от увеличаване на доходите, до промяна на политическата система.
Рано сутринта около 50 автомобила се събраха на паркинга до големия хипермаркет на бул. „България” "Вече не издържаме да ви издържаме", бе изписано на една от колите, от която днес звучеше "Боят...

>>>

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info