header

Собствено Търсене

Понеделник, 18 Ноември 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория В общината

Георги Стаменов вдигна летвата високо

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 7686 пъти


PlovdivMedia - Георги Стаменов вдигна летвата високо

Като кмет на „Централен“ Георги Стаменов вдигна летвата много високо, но сме сигурни, че ще я надскочи в следващия си мандат. Това е мнението на жители на Съдийския квартал след среща с кандидата на ГЕРБ за кмет на района Георги Стаменов и с претендента за общински съветник Александър Радев, председател на Бюджетна комисия. Живеещи в зоната около бул. „Санкт Петербург“ №1 се обърнаха към двамата с молба за съдействие при решаването на няколко проблема.
Те изразиха тревога, че паркът, в

PlovdivMedia - Георги Стаменов вдигна летвата високо

който играят децата им, ще бъде заличен и превърнат в поредната сграда. Георги Стаменов обясни, че това няма да се случи, защото в този мандат по негово настояване теренът, предназначен за жилищно строителство, е бил приобщен към съседния парк.
„Така се елиминира всяка алтернатива тук да се строи и същевременно ще бъде изграден паркинг за живеещите наоколо. Това е част от устойчивата политика на район „Централен“ за намаляване на застрояването и увеличаване на зелените площи и възможностите

PlovdivMedia - Георги Стаменов вдигна летвата високо

за паркиране“, каза кандидатът за кмет на района.
Хората споделиха още, че не могат да намерят място за колите си в близост до домовете си, заради служителите в околните офиси, които заемат паркоместата. Георги Стаменов намери решение и на този проблем.
„До дни тук ще се направи паркинг, който ще бъде чакълиран и покрит с фрезован асфалт, за да няма кал през зимата. Следващата година той ще бъде асфалтиран и всички, които искат, могат да си наемат паркоместа със скоби. Така само те ще гарират на съответното място и никой няма да им го заема“, поясни кандидатът за районен кмет.
Той успокои жителите, които се притесняваха, че няма да има места в детските градини и ясли, както и детска кухня за най-малките.
„Детска градина „Радост“ ще бъде разширена с още 2 групи, а една от целите, които съм си поставил, е в района да се построят поне още 2 детски заведения – ДГ „Каменица“ и ясла на ул. „Стоян Михайловски“ , към която ще има и детска млечна кухня“, добави кандидатът на ГЕРБ за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов.
Жителите на микрорайона му благодариха за отговорността, откровеността и изчерпателните отговори и от сърце му пожелаха успех на изборите на 27 октомври.
По-рано през деня десетки пловдивчани от „Централен“ се спряха пред шатрата на ГЕРБ, за да изкажат признателността си към Георги Стаменов за изпълнените обещания по време на мандата му, сред които детска площадка на бул. „Найчо Цанов“№1, реновирани тротоари на улиците им, благоустроени междублокови пространства, нови паркинги и редица други. Хората бяха категорични, че на местния вот отново ще изберат бюлетина №43.

Публикувана на
11 Октомври 2019 годинаОще статии


Най-четени
Духът на Япония...

[b]Великолепен спектакъл на японското танцово и музикално изкуство представиха изпълнители от побратимения на Пловдив град Окаяма в Дом на културата „Борис Христов“ вчера вечерта.

Завършил...

[b]Завършилият Кралския университет в Лондон Пламен Панов е вариантът за нов заместник-кмет по култура. Той е пловдивчанин и в момента е експерт по европейски политики и международно...

Слави Георгиев...

Слави Георгиев, който в миналия мандат беше председател на групата съветници на Патриотите, съобщи във Фейсбук, че става независим.
Днес взех решението, да бъда независим...

Околовръстното...

[b]Правителството обяви участък от републикански път II-56 Брезово – Пловдив – Път 11-86, от км 90+000 до км 102+820, за обект с национално значение и за национален обект. Така ще се ускорят...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info