Новина от категория България
Архив на публикациите

Сашка Васева се обясни в любов на Слави

Видяна: 17080 пъти

Сашка Васева направи емоционално признание на Слави Трифонов. Певицата, която бе един от най-пародираните герои в предаването на Дългия, а за кратко и част от екипа на шоуто, призна, че страда по водещия, научи HotArena. „Слави винаги ми е бил на сърце, обичам го! Той ми помогна в много труден момент за мен. Аз съм благодарен човек и помня добрините, които хората ми правят”, споделя тя.
Не е забравила, че й е подал ръка. Това се случва, когато няма много участия.
Кани я в шоуто и изведнъж животът й се преобръща в положителна насока. Тя беше част от развлекателното вечерно предаване и дори си имаше своя рубрика — „Часът на бясната”.
Иначе двамата наистина имат любопитна история. Познават се повече от 20 години, като в миналото „Ку-ку бенд” дори направили песен, композирана от Сашка Васева. Но Слави я взел за себе си. Самият той признава, че хитовото му парче „Ад и Рай” е „заето” от певицата. И когато чул песента решил, че няма да я даде на изпълнителката, а ще я направи за себе си.
„Годжи ми носи мелодията. И аз викам: „Тази песен е за Сашка Васева, ама някой друг път”. И направих цап-царап. Откраднах си я! После с „Ку-ку бенд” направихме аранжимент и беше готова”, споделя шоуменът.
Реално е можел да прави каквото си поиска. Той е цар — щом решава, взема. Има властта да взема такива решения”, коментира случката Васева.

Публикувана на
10 Септември 2019 година