Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Влади Въргала бил накаран да напусне гаджето си

Видяна: 26520 пъти

Доскорошната любима на Влади Въргала първа огласи, че тандемът им се е разпаднал, Той представи своята версия за случилото се.
- Влади, нямаше ви в България тези дни. Къде бяхте?
- Прибрах се в София на 2 септември. Бях в Ниш на кинофестивал. Той се провежда всяка година в последната седмица на август. От години съм в приятелски отношения със сериозни хора от сръбското кино.
- Бившата ви вече приятелка Джани даде интервю, в което коментираше с думи тежки връзката и раздялата ви. Очаквахте ли го?
- Не съм го очаквал, но и не съм останал изненадан. С изявлението на Джани се омаскарихме и двамата. Беше сравнително коректно интервюто й, но в същото време абсолютно ненужно. Последвалите интерпретации в интернет ме учудиха. В тях имаше 10% истина и 90% манипулация на думите на Джани, само имената си бяха нашите! Това си е престъпление.
- Допускате ли, че е дала интервюто, за да предизвика интерес към себе си?
- Не. Джани е актрисище и няма нужда да предизвиква интерес по този начин. Всеки, който я е гледал, ще го потвърди. Проблемът е, че тя няма възможност да работи, защото трябва да се грижи за детето си. Уви, просто не може да се занимава активно с професията. Джани пише феноменално, има богат език и невероятно елегантен стил. И е чувствителна като жена. Ако замине за Ирландия и намери енергията и мотивацията в себе си да пише, ще има голям успех.
- От кога не сте заедно? Имахте ли драми при раздялата?
- Хората пишат томове, за да разкажат историята между двама души. Аз не бих могъл в едно интервю да обясня нещата. А и не ми е удобно да занимавам хората с личния ми живот. Той си е моя работа. Когато съм разказвал за бившата ми съпруга Силвия, съм го правил, защото години наред сме били семейство. Тогава може би съм дължал някакво обяснение защо съм стигнал до определено положение. В момента не е правилно и честно да постъпвам така. Ще кажа само, че една връзка може и да се получи, а може и не. При нас с Джани не се получи.
- Не се ли питате защо не се получи?
- Когато нещо не стане, причината винаги е в двамата. Джани е много наранена, защото случилото се беше абсолютно нейно решение. Тя пожела да е така. Първо, аз не съм семеен човек, за да се твърди, че съм постъпвал с някого некоректно. А и изобщо не съм бил некоректен. Направената крачка е изцяло решение на Джани. Когато ми кажат няколко пъти да си тръгна, аз го правя. За съжаление в момента влизам в обяснителен режим, а не исках да е така…
- Имал ли сте три любовници накуп, както твърди Джани?
- Само като си семеен, може да имаш любовници. Свободният човек има партньорки, гаджета... Аз лично никога не съм подвеждал и лъгал жената, с която съм бил. 2 години сме били с Джани и през това време не съм се впускал в авантюра. Пак казвам, тя е уникална като личност и темперамент, а като актриса е направо чудовище - в България са не повече от 10 с нейния огромен потенциал.
- В предварителния ни разговор казахте, че трябва да седнете и сериозно да си поговорите с Джани. Защо не поприказвахте по-рано?
- Разговорът ни не се състоя, тъй като в момента когато се случиха нещата, една седмица имах ангажименти, които не позволяваха да се видим. След това тя замина на море със семейството си, после беше в Силистра при родителите си с малкия... Такива разговори не се водят по телефона, а нямах възможност да отида при нея. Аз не съм направил нищо друго освен да изпълня желанието й да се разделим. Джани го знае, а ако съжалява... Просто не ни се получи. Тя винаги ще си остане един от най-специалните хора в живота ми по много причини, но основното заради, което ще сме свързани, е синът й Иван-Александър. Когато съм с това дете, имам чувството, че нищо лошо не може да ми се случи. Той е с много лека форма на аутизъм. Връзката, която имаме с него, е много силна.
- Какво ще правят Джани и синът й без вас?
- Джани има една алтернатива, от която според мен е задължително и правилно да се възползва - да замине за Ирландия при брат си. Там има социална политика, която ще е в помощ на Иван-Александър. В България за съжаление ситуацията е такава, че хора в положението на Джани са принудени да работят.
- Ще имате ли с Джани още съвместни представления на спектакъла ви „Червената или черната”?
- По-скоро не. Не зная, но мисля, че този спектакъл повече няма да се играе. Джани ми написа, че е помолила в театъра да бъде свален.
- Заедно ли живеехте с Джани преди да сложите край на връзката си?
- Не. Бяхме постоянно заедно, но и двамата си имахме различни квартири. Самият бит налагаше да е така. Иван-Александър изисква постоянни грижи, които не позволяваха с Джани да живеем заедно.
- Възможно ли е един ден да се съберете отново?
- Ако някой мисли, че знае какво следва, жестоко се лъже. Не знам дали е възможно да се съберем, но в момента категорично нямам желание за това. Всеки е дал на другия максимума от себе си. Ако има непреодолими пречки, връзката няма как да съществува. Така е и в нашия случай.
- Готов ли сте за нова връзка, или имате нужда от време?
- Тези неща не ги решава човек, те просто се случват. Джани е с 15 години по-млада от мен. Прочетох, че в момента съм с по-млада любовница, та скоро вече виждам ореола си на чичко педофил, който се обгражда с деца (смее се). Джани не си е дала сметка, каква катастрофа предизвика от несъществуващ проблем. Тя просто разклати лодката по най-необмисления начин. От едно такова нещо си нанесохме рани, без да има нужда. Печелят единствено хейтърите.

Публикувана на
08 Септември 2019 година