Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Сляпа неделя за пловдивска депутатка

Видяна: 26840 пъти

Депутатката от Пловдив Елена Аксиева и бизнесменът Атанас Пешев са една от 13-те пловдивски двойки, които ще сключат брак в неделя. Те имат хармонична връзка повече от 7 години, но едва сега се решават на голямата стъпка. Родили им се две деца на 4 и 2 години, които ще бъдат неотлъчно до мама и татко като шафери на предстоящото сватбено тържество.
Кумове ще са едни от най-близките приятели на младоженците – пловдивският предприемач Максим Митков и съпругата му Нина. Церемонията ще се проведе в хотел „Империал“, като се очаква да присъстват бизнесмени, политици и други известни личности.
Собственикът на охранителна фирма "Даикс" направил предложението за брак навръх рождения ден на Елена на 3 юни тази година. Романтичната молба тя да стане негова законна съпруга била посрещнато с голямо „Да“. Депутатката веднага се заела да организира тържеството, въпреки че отговаря и за предизборната кампания.
По всичко личи, че булката е успяла да се справи с всичките си ангажименти. Очаква се от партията на Аксиева „Воля“ да обявяват своя кандидат за кмет в Пловдив само дни след сватбеното празненство. Нищо чудно зa първи път за градоначалник да бъде номинирана младоженка. лупабг

Публикувана на
07 Септември 2019 година