header

Собствено Търсене

Четвъртък, 22 Август 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com
6 типа токсични хора, които да изхвърлите от живота си

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 16653 пътиИмате ли около себе си хора, след срещата с които да се чувствате напълно изцедени? Със сигурност! Вижте няколко типа токсични хора, които да изхвърлите от живота си.
Те може и да ви изглеждат като близки приятели, но всъщност гледат само собствения си интерес. Проявяват малко внимание към вас. Осъзнавате, че след 4-часова среща сте били само слушатели просто защото не сте обелили и дума. Случвало ли ви се е?

1. Маниак на контрола

Маниакът по контрола държи винаги да решава времето и мястото на срещата. Той определя темите на разговор и макар да е склонен да ви изслуша, държи да следвате неговия тон и ритъм. Маниакът по контрола често е ревнив и се дразни, ако предпочетете други свои приятели пред него.

2. Емоционалната пиявица
Емоционалната пиявица се сеща за вас само когато не се чувства добре. Този тип хора искат да са в компания, за да се оплачат, да излеят тревогите си и всички отрицателни емоции. Емоционалната пиявица често не се интересува от това, как сте вие.

3. Неспиращият да говори
От заглавието се разбира най-големият недостатък на този човек. Той превзема разговора, а времето, прекарано с него, е непрестанно слушане. Неспиращият да говори често дори няма нужда да знае дали го слушате, просто иска да излее върху вас безброй думи, случки, събития, мнение. Преобладават отрицателните емоции. След среща с неспиращия да говори се прибирате изтощени и нуждаещи се от тишина.

4. Драматизиращият
Драматизиращият е човек, който успява във всичко да намери негативен аспект и да го подчертае. Склонен е да ви изслуша, дори ще се интересува от чувствата ви. Той обаче не спира да прави негативни сравнения. На всяка ваша позитивна случка ще успее да намери недостатък. Драматизиращият е песимист по природа, често пъти не цели да нарани, но несъобразителността му го прави труден за общуване.

5. Преиначаващият лъжец
Преиначаващият лъжец обича да си украсява и доизмисля историите. Той говори много, почти непрестанно, но никога не сте напълно сигурни дали казва истината. Често дори самият преиначаващ лъжец забравя кое е вярно и кое изопачено. Тук не говорим за злонамерено подвеждане, но ако мразите лъжите, спрете да общувате с такъв тип хора.

6. Грубият

Има ли хора, с които продължавате да се виждате периодично просто по навик или защото обстоятелствата го изискват. Това може да е високопоставен колега, съученик, с когото преди години сте били близки, или просто познат. Грубият човек е невъздържан в поведението си. То може да не е насочено към вас, а към околните - сервитьор в заведение, човек на улицата и т.н. Поведението му обаче ви кара да се притеснявате и дори да се срамувате.

Публикувана на
9 Август 2019 годинаОще статии


Най-четени
Как да открием...

[b]Учени от Манчестърския университет са научили как миришат различни болести. Факт е, че при определено заболяване при човек, в тялото протичат химични процеси, които отделят различни...

Тв „Планета“...

Сериозен гаф допусна ведомствената телевизия на компания „Пайнер“ „Планета“. Продуцентите на Преслава я забравиха, а вероятно на нея никак не й е станало приятно.
Чалга звездата...

Майката на...

- Г-жо Стоянова, имаше ли следи от кръв от борба по сина ви?
- Не, нищо нямаше. Това ми е чудно.
- Беше ли превъзбуден, развълнуван?
- Беше притеснен,...

Тони Димитрова...

Певицата Тони Димитрова все още няма нов мъж в живота си, след като миналата година се раздели с музиканта Иван Ченов, разбра HotArena. [b]Двамата имаха 4-годишна връзка, а 2 години дори...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info