header

Собствено Търсене

Понеделник, 14 Октомври 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Пловдив

Как помага на хората наследницата на Ванга

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 38918 пъти


PlovdivMedia - Как помага на хората наследницата на Ванга

Фидес Хюсеин е призната в цял свят ясновидка. Името ѝ означава „врата към рая“. Родена е в Шумен. Неин баща е националният шампион по борба Мехмед Пехливанов, 12 години непобедим борец на България, любимец на Тодор Живков и автор на незабравимата сентенция „Рънътъ прави борбътъ“. От 7-годишна започва да „вижда“, да намира изчезнали животни, предмети, хора.

Самата Ванга я посочва за своя наследница. Трите принципа на Фидес са: „Не може черен човек да има бяла душа, нито малък - голяма душа, нито грозен - красива!“, „По-добре не яж, само и какво да е, по-добре не пий, само и какво да е, по-добре сам, отколкото с кого да е!“, „За душата няма лек!“.

- Фидес, как открихте дарбата си и кога започнахте да помагате на хората?
- Имам наследствена дарба от дядо ми. Той е бил известен знахар, лечител и ясновидец. Не си го спомням, защото е починал млад. Баща ми – Мехмед Пехливанов, е национален шампион по борба, непобедим, любимецът на Тодор Живков. Била съм много странно дете и на 7 години съм започнала да предсказвам. Нямам изживяно детство и ученически години. Имам починал брат от уроки. Когато това се е случило, баща ми дошъл в София да говори с наше приятелско семейство лекари. Те казали, че ще умра на 7 години. Тогава още нямаше ясновидци, татко ме водеше по ходжи по селата. И оцелях. Когато навърших 11 и половина, вече бях прочута. Търсеха ме от всички краища на България и света. 41 години навърших практика, сега карам 42-ра. Надминах леля Ванга, надминах Вера Кочовска. Бяхме трима души феномени – те двете и малкото момиче от Шумен – Фидес. Не знам те на каква възраст са започнали, но не изкараха толкова стаж, колкото мен. За тези години какво ли не съм виждала.

- Вярно ли е, че Ванга ви е посочила за своя наследничка?
- За мен пишат от социализма. През 1973 г. нашата духовна майка - леля Ванга, е казала в 2 вестника – „Отечествен фронт“ и „Работническо дело“: „Мене ке ме наследи момиче от Шумен, но тя е мънинка. Ке стане девойка, ке стане нова Ванга“. Аз не мога да съм нейна наследница, защото тя е имала други дарби. Тя контактуваше с мъртви. Красимира – нейната племенница, ми е близка, разказвала ми е, че леля Ванга приемала от 8 до 12 души на ден. Аз съм приемала по 80 души на ден.
- Срещали ли сте се с нея лично?
- Не, разговаряхме по телефона. Жената, която тогава се грижеше за нея, беше много груба. Когато я търсех, тя вдигаше телефона. Това се случва 1992-1993 г. Като звънях, тя казваше така, грубо: „Кой, кой, кой?“. И аз отговарям: „Фидес съм, от Шумен“. Тогава ми даваше леля Ванга. Викам: „Как си, лельо Ванге“, а тя отвръщаше: „Болна, болна“, а след малко: „Добре“. Тогава вече изчезваше, прекъсваше нашия разговор.

- Помагали сте на полицията да разкрива страховити убийства, разкажете повече?
- Работила съм с полицията и продължавам да работя. Живея в резиденция в София. Сложили са ми двама души охрана на входа и двама отзад, които са скришни. Полицията ме пази. Нощем работя със снимки или ми водят деца в носилки – ту в кома, ту в клинична смърт. Хората, които идват от 10 години при мен, са от ниво, както се казва, класа, ранг. Даже не ми разрешават да имам опашки както преди. Когато започнах, от едната страна ме пазеха от военна полиция, от другата - от криминална полиция, след това имах лична охрана от двама украинци и един чеченец. И въоръжена охрана – младо момче на 27 години, директно с „Макаров“ на масата, защото работех в сферата на криминалистиката. Още от малка, когато бях в Шумен, ме търсеха и от ВКР, и от НСБОП, и ДС. Всички ме познават. На опашката ми чакаха и ченгетата, и мутрите. Приемах на месец по 1600 души, записвания имах за 2 години напред.

- За какво най-често хората идват при вас, какви болести лекувате?
- Абсолютно всичко. Преди една седмица – фрапиращ случай. Едно младо момче на 20 години направи инсулт, преди да се качи в колата си. Той и семейството му са ми били клиенти. Спасявала съм ги неведнъж. Беше на косъм. Отвориха му черепа. Лежеше в хирургията в „Пирогов“ между живота и смъртта. Аз го върнах. Помагам на всеки, само да не е в гроба. Хора без диагноза директно ги вдигам. Болни са, правят изследвания, не могат да разберат какво им е. Както са добре, остават без сили, не могат да стават. Редовно ми водят такива деца – на професори от Военна болница, от Правителствена болница. Наскоро спасих и хирург. Христо се казва, от Русе. Майка му дойде с наведена глава, защото колегите му от „Пирогов“ го изхвърлили, а трябваше да му дадат криле. Половината гробища са от лекарски грешки. Може да не съм чела техните дебели книги, нито съм дала клетва като тях, но помагам. Моите пациенти 80% са медици.

- Значи лекарите често се допитват до вас?
- Страшно много ми вярват лекарите на мен. Аз тях ги оправям. Наскоро ми доведоха дете на лекар на 11 годинки, което чуваше само 11%. Сложили му на двете уши за по 5 хиляди лева апарати. Не помагат. Казах, че на 11-ия ден ще се оправи. И то чуло 100%. Иначе му предстоеше операция в Израел. Много психолози също водят деца пациенти да ги лекувам, да им връзвам червени кончета за късмет. Питам ги: „А вие какво работите тогава?“. И на докторите същия въпрос задавам.

- Има ли случаи, при които не можете да помогнете?
- Няма нерешими проблеми. Само на кармично обременени не мога да помогна. Нямам право, защото са наказани от Господ. Не мога да изкарам човек от гроба и не мога да оправям скъсани нерви. Иначе изчезнали хора намирам, болни без диагноза съживявам. Работя и с трима арабски специалисти. Аз съм проводник, ясновидецът може само да дава път на доброто, не може да се занимава с щуротии и магии, той ги маха. Нямам колеги и колежки конкуренция. Не говоря - туй ще стане, онуй ще стане, – аз работя само с факти. Думите ми, докато вървиш на улицата, се чуват. Дай боже, още да имам сили да помагам на народа.

- Споменахте, че откривате изчезнали хора. Как го правите?
- Най-силна съм в криминалистиката. Там пречки нямам. Ето пресен случай – обаждат ми се ченгетата от Родопите миналата година, март месец: „Госпожо, може ли да ползваме услугите ви? От януари месец търсим едно момиче на 34 години. Излязло до комшиите и не се прибрало повече вкъщи“. Аз им казвам - виждате ли една гора отсреща. Отговарят ми, че там търсили, даже с кучета. Казвам им да вървят пак и че там има пусто място и момичето се е самоубило. Намериха я веднага и едно „благодаря“ не казаха. Иначе непрекъснато ми звънят: „Госпожо, убиха ми детето, трябва да намеря престъпника...“. Аз давам директно името. Веднага.

- Как можем да разпознаем, че имаме магия?
- В хората има вселени духове. Вървим сред енергийни и душевни вампири. Започва да ти намалява силата, не се чувстваш комфортно, не си на себе си, неразположен си. Това отива в подсъзнанието на човека, той пада духом и оттам идват болестите. Винаги съм казвала, че всичко е мисъл и енергия. Човек, когато е силен духом, никаква болест не може да го улови.ретро

Телефон за връзка с Фидес: 0892050832

Публикувана на
9 Юли 2019 годинаОще статии


Най-четени
От днес до 26...

[b]Църквата отдава почит към делото и паметта на преподобната Параскева-Петка Епиватска, Търновска, живяла през Х-ХІ в., обявена за светица. От Петковден до Димитровден (26.10) са забранени...

Радой Ралин бил...

[b]Милчо Левиев почина в Солун, малко преди да навърши 82, на 12 октомври в 22 часа, след тежко боледуване. С него до последния дъх е била съпругата му, която той определя като най-добрата джаз...

Национален...

Национален протест на арменската общност ще се проведе в двора на Арменската църква в Стария град. Причината е недоволство срещу приетия Устав на Арменската Епархия в България, който според...

Започва новото...

[b]Следващата седмица започва най-новото риалити на топ дизайнерката МЕГЗ. Проектът се казва TopQueen и ще приюти в една къща някои от най-популярните инфлуенсъри на България, които ще се...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info