header

Собствено Търсене

Четвъртък, 22 Август 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Зодиите, които ще ви стъжнят живота

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 38796 пъти


PlovdivMedia - Зодиите, които ще ви стъжнят живота

Мъжете от кои зодии е добре да избегнете, ако не искате да съжалявате с какъв човек сте решили да споделите остатъка от живота си. Естествено, при всяко правило има изключения, но колко от вас са готови да рискуват с представител на някоя от тези зодии?
Стрелец
Определено това не е най-добрият кандидат за ваш парньор. Този знак е доста непостоянен и има склонност към флиртове с други жени. Звездите не го нареждат сред най-лоялните
Как зодията ви пречи да откриете любовта
Представителите на този знак, скоро след формализиране на връзката, могат а погледнат към противоположния пол. Да, и се женят неохотно. Стрелците са си женкари по природа, те обичат да си угаждат и да живеят според желанията си, мнението на партньора им не е толкова важно за тях, колкото тяхното собствено.
Стрелците може в последния момент да ви кажат, че отиват на приятелско парти и няма да имат дори угризения, че изведнъж хукват на някъде и ви оставят.
Планирането на съвместна почивка с представител на този нак също не е нещо лесно. Може да се откажат няколко часа, преди да трябва да се качите на самолета.
В семейния живот са непредсказуеми. Те мислят първо за себе си, а след това за нуждите на детето ви и вашите. Те първо ще отиват на футбол, а след това ще си поиграят с детето ви например.
Скорпион
Това е много темпераметен знак, който обича да плува в комплименти и внимание.
Присъствието на други жени около тях е често срещано. Те рядко остават верни на половинките си.
Представителите на този знак имат доста експлозивен нрав, енергично изясняват отношенията си с половинката си за всяка дреболия, която излиза от границите на нормалното, поне според тях.
Скорпионите са придирчиви и забелязват абсолютно всякакви детайли, а после гласно изразяват недоволството си.
Тези зодии са с много остър език и лесно могат да обидят някого.
Поне от тях може да разберете винаги какво мислят за вас, без да го маскират с мили думи.
Овен
Те определено не покриват стандартите за „съпруг-мечта”. Бракът с тях е труден и меко казано непредвидим. Овните държат всичко да се случва точно по начина, по който те искат и според тях е правилно. Всяко отклонение от това се превръща в скандал.
В брака с тези знаци трябва да забравите за собствените си интереси и да живеете с неговите. Всички покупки и решения в тази връзка, ще бъдат взимани от тях.
Те не са свикнали да правят компромиси с принципите си, дори и в името на любимия си човек.
Изборът на облекло, училище и бъдеща професия за детето ви също ще бъде направен от Овните. Наистина ли искате това?
Везни
Това са хора, които винаги претеглят всичко и трудно взимат решение, което буквално може да ви побърка. Везните претеглят всички положителни и отрицателни страни за каквото и да е – от покупката на микровълнова, та чак до самото ходене въобще до магазина.
Хората, които искат да имат отношения с тях трябва да имат огромно търпение.
Везните могат да се колебаят с месеци и в крайна сметка да не решат нищо. Това се отнася както за живота, така и за отношенията им.
Представителите на тези 4 зодии е невъзможно да бъдат забравени
Везните изключително трудно минават под венчилото.
Везните не са кой знае колко грижовни към половинките и децата си. Те са в собствените си мисли, далеч от реалността.
Все пак е редно да отбележим, че са много лоялна зодия./jenata.blitz.bg

Публикувана на
26 Юни 2019 годинаОще статии


Най-четени
Кои омъжени...

Има някои мъже, за които жените се омъжват само, защото ги смятат за по-мили от самите себе си. Те не могат да зачукат гвоздей и не носят голяма заплата, а с децата и котката е невъзможно да...

Как ще сме този...

Овен
Ако искате да спечелите в този ден трябва да сте в крак с новите изисквания и с новите разпоредби по въпросите, с които ще се занимавате и в дейностите, които ще развивате. Печелят хората...

Кои зодии носят...

[b]Случвало ли ви се е да срещате хора, които сякаш могат да подобрят настроението ви за минути? Те много бързо успяват да ви накарат да се усмихнете. Когато не се чувствате добре, тяхното чувство...

На кои тази...

Овен
Денят се свързва с колесницата на победата, с възможността да пътувате и разширите влиянието си в средата, да намерите спонсори и покровители, да направите изгодна сделка и да се...

Издател - "Пловдив Медия" ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info