header

Собствено Търсене

Събота, 20 Юли 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Скандално

Вдовицата на командоса Шарков тормозена от убиеца му

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 42700 пъти


PlovdivMedia - Вдовицата на командоса Шарков тормозена от убиеца му

Милена Шаркова е вдовица на командоса Емил Шарков, който бе убит на 14 март 2014, ден след като навърши 40 години. Тогава отряд от барети обсади жилището на 54-годишния Петко Петков в Лясковец, за да му отнеме незаконно притежавани оръжия. Тя разказва, че никога не се е срещала с убиеца на мъжа си и няма такова желание.
„Нито за миг не съм имала необходимост да разговарям с убиеца на Емо. Не съм ходила на делата, не исках и не искам да го виждам. Той прави психарските си опити да се свърже

PlovdivMedia - Вдовицата на командоса Шарков тормозена от убиеца му

с мен и с други близки с писка, които директно хвърлях. Не искам по никакъв начин да се докосна до тази гнусна и изперкала твар. Справедливите присъди ги раздава Господ. На каквото и да го осъдят тук на земята му е малко. Цяло щастие е, че жертвите не са много повече. Момчетата са били оставени от управляващите акцията като пушечно месо на двете тераси на жилището на лудия, без да могат да могат да проникнат през барикадираните със заварени радиатори прозорци, докато той стреля отвътре“, казва Милена.
Вдовицата на Шарков е носителка на титлите „Мисис България 2008“, „Мисис Континентал 2009“ и „Мисис дама на годината 2012“. През последните 4 години отговаря за маркетинга на най-голямата търговска верига в България, оперираща с над 1060 обекта в цялата страна. Има 19-годишна дъщеря Теа, която е първа година студентка по актьорско майсторство, пише "Галерия".
Днес Милена отново е срещнала любовта. С Лъчезар Петров се запознават покрай работните си ангажименти и постепенно между тях се зародила симпатия и приятелство.
„Всичко стана много естествено и в най-подходящия момент, когато явно съм била готова да „пусна Емо“, както се изразяват приятелките ми, и да отворя сърцето си за нов човек. Не съм изпитвала вина и по знаците, които продължава да ми дава Емо, съм сигурна, че той се радва, че отново се усмихвам и правя планове за бъдещето, казва Милена.

Публикувана на
12 Април 2019 годинаОще статии


Най-четени
Как помогнаха...

[b]Грижовният стопанин Хенри Ким, който живее в южнокорейската столица Сеул, сглоби специална инвалидна количка за златната си рибка, след като някои от нейните посестрими умрели от болест на...

Алчни хотелиери...

Алчни хотелиери излели бетон върху парцел в Несебър, който бил собственост на Стоянка Мутафова, узна HotArena.
Театралната легенда разбрала за наглостта едва когато се сетила, че...

Гринго биел...

[b]Софи Маринова е била системно малтретирана от своя съпруг Тодор Давидов – Гринго не заради ревността на мургавия мачо, а поради отказа й да финансира хазартната му зависимост, узна...

Щерка на Камата...

Голямата дъщеря на Христо Стоичков, която на 10 юли беше рожденичка, вече има ново бизнес начинание, узна HotArena.

Мика се впусна в дълбоките дебри на...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info