header

Собствено Търсене

Неделя, 16 Юни 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Провокации за овена, проблем за лъва, водолея да мълчи

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 19947 пъти


PlovdivMedia - Провокации за овена, проблем за лъва, водолея да мълчи

Овен
В първите три часа на работното време е добре да осъществите важните за деня контакти, плащания и договаряния. Към обед навлизаме в провокационен период и до вечерта е вероятно да вдигнете адреналина и да влезете в конфликти. Внимавайте къде какво оставяте, конкуренцията може да напипа компромат срещу вас. Родените в първата декада да не споделят свои и чужди тайни. Точно днес не се хвалете кого познавате и кой ще ви направи услуга. Ако счупите нещо е лош знак. Не планирайте пътувания рано сутринта в събота.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Телец
До обед преговорите вървят успешно, но след това се очертават неприятни намеси и вклиняване на неканени гости в работата и в личната ви програма. От обед до утре на обед няма да се разминете без скандали. Търсете пътя на компромиса, направете отстъпки и намалете претенциите. Този ден разкрива истинските ни чувства и намерения. Дайте си сметка кой наистина ви цени и обича и кой е с вас само, защото има полза и интерес. Нищо излишно да не се споделя. Вечерта си пожелайте нещо и до понеделник може да го имате.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве5
Близнаци
Очертават се намеси в личния ви и професионален живот, опити да бъдете заклещени в капана на компроматната игра и политика. Колкото по-малко говорите, толкова по-добре. До утре на обед ще се случват събития, които ще ви вадят от релси и ще поставят на изпитание отношенията ви с околните. Внимавайте какво си пожелавате, защото наистина ще го получите и после ще се чудите как да се отървете от него. Не започвайте дълготрайни проекти и не обещавайте неща, които не зависят само от вас. Не унищожавайте важна документация.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Рак
Ден на откровения. Ще разберете по странични пътища кой какви сметки си прави спрямо вас и дейноста ви. Случващото се в момента ще даде възможност да копрометирате тези, които искат да ви компрометират и изключат от играта. В точния момент съдбата и случайността ще ви помогнат да излезе с чест от неприятно положение. До утре на обед се сбъдват благите пожелания. Ще спечелят тези, които могат да си държат езика зад зъбите. Замълчете, ако усещате, че сте провокирани към споделяне. Важното стартирайте до обед.
o Работа6
o Пари4
o Любов6
o Късмет5
o Здраве4
Лъв
Днес поне един проблем ще се разреши до обед, а друг ще се разкрие и стане обект на клюки следобед. С пълна сила действа вербалната магия, така че който иска да е защитен нека бъде внимателен в приказките и споделянето. Може да получите важна информация от човек, който иска да спечели доверието ви. Не се доверявайте на тези, които ви помагат, но в същото време навреждат на старите си приятели и работодатели. Може и с вас де се повтори същата история. Не започвайте дълготрайни проекти. Ден на мимолетните връзки.
o Работа5
o Пари5
o Любов6
o Късмет4
o Здраве5
Дева
Вероятни са кражби на идеи и опити да ви се въздейства при всеки избор. Не очаквайте шефовете да ви платят допълнително за старанията. Родените в третата декада да не влизат в конфликти и точно днес да не започват работа и дейности, от които смятат да се издържат. Не коментирайте никого, ограничете делови и лични контакти и си пазете документацията. Каквото си пожелаете на глас тази вечер ще се осъществи и донесе предимства. Лесно може да се простудите. Не планирайте вадене на зъб до понеделник.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Везни
Денят започва с уреждане на стари проблеми, но до вечерта ще си създадете нови, които ще попречат на плановете ви за уикенда. Важното свършете бързо. За следобед не насрочвайте срещи за подписване на дълготрайни договори и осъществяване на нови съюзи. На всички нива очаквайте провокации. Здравето е нестабилно, не планирайте тежка и натоварена програма за уикенда. С напредването на деня ставате лесно провокируеми и раздразнителни. Очертават се скандали, някой ще затръшне вратата зад гърба си.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Скорпион
Навлизаме в период на усвояване енергия от космоса. Може да се събудите с идея и озарение, от което да се спечели и да се излезе от кризата, в която се намирате. Провокирайте околните към споделяне, но сами не споделяйте нищо. Който умее да работи вербално ще спечели повече от останалите. От няколко места ще получите информации, които ще са достатъчни да сглобите пъзела и да направите своя ход преди някой да се е усетил. Един от дните, който ви поднася на тепсия това, за което другите са готови да платят много.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Стрелец
Кризисен ден за родените в третата декада От една страна продавате идеите си евтино, а от друга давате луди пари за нещо незначително и недълготрайно. Вероятни са изнудвания и опити на конкуренцията да спекулира с думите и идеите ви. лесно може да ви спретнат копромат. Не давайте интервюта и не споделяйте нищо. Не се знае кой ви слуша и кой би се опитал да ви причини вреда. Не яжте яйца, не унищожавайте бележки и квитанции. От обед до утре на обед избягвайте скандалите на всяка цена и не водете свещени войни.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве5
Козирог
Действията и споделянето от този ден ще ви докарат неприятности през уикенда. Ще ви се предложи нещо привидно изгодно, но утре точно то, ще ви вкара в проблемна ситуация. Вечерта не оставайте в рискови компании, не приемайте да замествате колега, да работите извънредно и да поемате чужда отговорност. Застрашени сте от компроматна атака. Вероятен е и здравословен проблем. Не се препоръчват хирургически процедури. Не вадете зъб до 15-и. Не крадете чужди идеи и си пазете своите.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Водолей
Този ден може да ви извади от кризата, да ви даде цел и посока, както и достатъчно пари, за да реализирате проектите си. Явете се на конкурси, но не съвместно с някой друг. Днес лесно се крадат идеи и се потъпкват чуждите права. Бъдете оскъдни на приказки и споделяне, особено пред приятели. Каквото си пожелаете на глас през втората половина на деня ще се сбъдне и ще ви донесе награди. До утре на обед се сбъдват благите пожелания, които не са свързани с манипулация на някого. Не започвайте дълготрайни проекти.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве5
Риби
Ден на откровение на възможност да научите повече за нещата, които са важни и да коригирате отношенията си. Някой ще намери компрометираща партньорите му улика, друг ще излови шефовете в грешка и ще се възползва, а трети ще направи лично откритие, от което ще спечели. С някакво шесто чувство улавяте сигнали и информации, които другите не забелязват. Този ден ще ви даде възможност да постигнете максималното. Контролирайте емоциите. До утре на обед не говорете много и не яжте яйца. Ден на петела.
o Работа6
o Пари6
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Ч.Р.Д
Личната ви година е шестица. Някой ще срещне любовта, друг ще удари шестица от тотото на живота, ще се уреди с наследство и наследник. Това ще бъде базова година, с много изисквания към вас и с намерение да се изгради здрава основа във връзките и работата. Обърнете повече внимание на близките мъже в семейството, на бащата и съпруга.
Родените днес имат музикален, художествен или артистичен талант, който трябва да откриете и развиете, защото той ще упражнява и лечебен ефект върху другите. Родените в ранния следобед ще постигнат слава и известност, а родените сутринта лесно ще печелят пари, ще взимат изпити и ще печелят стипендии. Проверете слуха им.
Заченатите днес ще са мечтатели и хора тясно свързани с природата. Ще се занимават с екологични проекти. Очертава се и лечителска дарба.монитор

Публикувана на
11 Януари 2019 годинаОще статии


Най-четени
Как ще я караме...

Овен 21 март – 20 април
Не отминавайте протегнатите за помощ ръце. Ден за уединение, молитва и смирение. Не си позволявайте изблици на гняв. В неделя се заемете със себе си, полезните продукти...

На кои ще им...

• Овен
• Ден на сърцето, бъдете милостиви и грижовни. Не повишавайте тон, независимо какво се случва. Скандалите разболяват и вредят повече отколкото си мислим. Втората половина на деня е...

Кои ги очакват...

[b]Това лято някои зодиакални знаци ще получат огромни финансови постъпления. Е трябва обаче да са много бдителни и да слушат вътрешния си глас.
Финансовият успех ще споходи тези зодии,...

Как ще сме с...

Овен
Този петък бъдете готови за размесването на събитията в графика ви. Проявата на гъвкавост ще ви помогне да се справите с всички задачи и да ви остане настроение за вечерта.

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info