header

Собствено Търсене

Четвъртък, 23 Май 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще сме със здравето и късмета този четвъртък

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 18605 пъти


PlovdivMedia - Как ще сме със здравето и късмета този четвъртък

Овен
В деня преди точното новолуние властват тъмни сили. И независимо, че Меркурий тръгва в директна посока не бързайте със старта на новите си търговски начинания. Кулите на големите амбиции може да се срутят. Ще видите как колеги прекрачват забраните и губят позиции. Останете където сте, бъдете отговорни в дела и намерения и не се впускайте в съвместни проекти. Днес и пророчествата са лъжливи и дано прогнозата ни не излезе толкова негативна. Все пак родените в първата декада имат повече защити и закрила.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Телец
Ден на фалша в отношенията, на фалшивите връзки, думи и обещания. Прекратете контакти, в които се чувствате ощетени и излъгани. Нищо съществено да не се предприема, да не се дават обещания и да не се вярва на такива. Не участвайте в публични мероприятия. Не са изключени провокации, където се съберат много хора. Бъдете отговорни в думи и дела, проверявайте с какво се занимават децата и дали родителите ви нямат някаква нужда. Проведете общо прочистване на организма.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Близнаци
Всичко, което предприемете днес ще ви донесе проблеми и ще влоши още повече нещата, които искате да оправите. Родените в дните около 7 юни са в особено неблагоприятна и рискова позиция. Очаквайте провокации и конкурентна атака. Ще се действа подмолно и завоалирано. Трудно ще разберете откъде ви идват неприятостите. Днес и утре тъмни сили се опитват да ви объркат и предизвикат. Нищо отговорно да не се започва. Отложете срещи и разговори, пазете си гърба и се обградете с доверени и лоялни хора.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Рак
Предприетото в този ден със сигурност ще тръгне накриво, ще се нуждае от поправки и корекции, от допълнителни вложения на сили, средства и пари и доста ще ви затрудни. Изчакайте ходовете на околните и не реагирайте на провокации. И най-малкото усилие ще ви изнерви. Лесно се влиза в преразход на енергия, лесно се казват думи, от които после ще ви се иска да се откажете и да постъпите различно. Отложете преговори, не сключвайте нови договори, независимо че Меркурий вече тръгва в директна посока.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве5
Лъв
Днес в хороскопа ви действат едновременно разширяващи и стагниращи фактори. На едно място ще получите повече шансове и право на достъп, но на друго може да ви изтикат от хранилката и поилката. Отложете важните разговори за утре в първите часове на работното време. Днес неведоми и задкулисни сили направляват живота ни, играят си с чувствата и провокират намеси в неподходящия момент. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, особено във връзка с някои реклами. Отношенията са неравностойни.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Дева
Притаете се, по никакав начин не се афиширайте и се старайте да не привличате погледите. Родените около 1 септември са в особено неблагоприятна позиция. Не предпримайте нищо важно и отговорно, не приемайте и не правете предложения, не сключвайте нови договори и не правете излишни коментари. Очертават се компроматни игри и провокации, които ще провалят някои отношения и връзки. Внимавайте с храната, проверявайте сроковете на годност. Не се опитвайте да лъжете и манипулирате, ще ви хванат. Тежък и рисков ден.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Везни
Денят е неблагоприятен за поемане на нови ангажименти, за приемане на нови закони и разпоредби. Тълпата ще бъде провокирана. Новолунието ощетява женското начало, страдат жените и децата. Не работете в екип, не споделяйте тайни и намерения. Неблагоприятно за участия в митинги и демонстрации. Нещо тъмно и агресивно се промъква в живота на много хора и поставя връзките ни на изпитание. Препоръчва се диета. Добре сварете и опечете храната си. Запалете свещ и обиколете стаите на дома.
o Работа4
o Пари5
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Скорпион
В деня преди новолунието тъмните сили се ативизират, провокират конфликти и насочват вниманието ни към губещи и неравностойни връзки. Не се занимавайте с нищо амбициозно, не се включвайте в колегиалните битки и не предприемайте стъпки в нова посока. Всяка дейност и инициатива стартирана днес ще обслужва незнайно чии интереси и ще ви вкара в преразход на средства, чувства и пари. Вероятно е да се сключат тайни съглашателства, които да обслужват противообществени интереси и цели.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве5
Стрелец
Ден на провокации, както в мисленето, така и по отношение на връзките и здравето. Бъдете внимателни, не позволявайте да ви въвличат в скандали. Провокациите ще са на всяка крачка. Ще се възобнови стара алергия към храни и химикали. Ще ви ядоса колега с действията или бездействието си и по някакъв начин ще се изприщите от притеснение. Ходовете ви ще бъдат парирани от странични хора и фактори. Личният ви ентусиазъм за работа ще бъде яхнат и насочен в грешна посока. Намалете активноста си до минимум.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Козирог
Както и да постъпите днес ще засегнете нечии интереси и ще навредите на своите. Препоръчва се пасивност, отказ да се предприеме каквото и да било, особено под нечия диктовка. Енергията е на кота нула. Трудно ще се защитите от агресивната чернота наоколо. Нищо важно да не се предприема. В момента всичко тръгва накриво и обслужва задкулисието. Отворените днес заведения или търговски обекти ще имат двойнствена дейност или неуредена собственост. Постойте край огън, запалете лампите, нуждаем се от светлина.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Водолей
Ден на провокации и неуредици. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Отложете делови и лични срещи. Не давайте непоискани съвети, а и поисканите отложете за след два дни. Новолунието засяга болезнено женското начало. Очетават се проблеми в любовта, тенденция към фалшиви връзки и тайни, които може да се използват като компромат. Точно днес не изневерявайте. Едно запознанство в момента може да провали дългогодишна връзка. Отложете за утре сутрин отговорните срещи и разговори.
o Работа5
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве5
Риби
Днес и утре може да се очакват тежки изпитания и здравословни проблеми. Родените около 6-10 март се намират между чука и наковалнята. От една страна нарастват изискванията в работата, без да ви се осигуряват необходимите делови условия. От друга близките ви поставят пред невъзможен избор. Не взимайте важни решения. Всяка нициатива днес може да бъде яхната и употребена от хора стоящи в сянка. И не на последно място този ден засилва алергичностите, вкарва ви в капаните на лакомията, които може да ви докарат стомашен проблем.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Ч.Р.Д
Личната ви година е двойка. Излизате от период на отлив, на зависимости от странични хора и фактори и още утре сутринта може да постъпите различно, да поемете инициативата и да предприемете крачка в нова посока. До март животът ви може коренно да се промени в една щастлива и обезпечаваща посока. Вървите към нова работа връзки и семейна придобивка. Чака ви разширение и нов член в дома.
Родените днес ще бъдат хора на славата и известноста, но може да се окажат и марионетки в чужди ръце. Ако се родят на обед ще носят късмет и пари на работодателите си. Ако се родят на залез слънце ще имат работа, връзка и брак с чужденци и вероятно няма да живеят тук. Основната им битка ще е за лична самостоятелност. Направете им тестове за алергичност.
Неблагоприятен ден за зачатие. Тези души ще се срещнат с демоните още в момента на зачатието си, ще донесат болка и страдания на всички наоколо.монитор

Публикувана на
6 Декември 2018 годинаОще статии


Най-четени
Кои зодии...

[b]Как бихте определили себе си? Може би сте по-емоционални, емпатични, а как се справяте със стреса и трудностите? Зодиакалният знак, под който сме родени, до някаква степен определя личността...

Как ще я караме...

Овен
Сънищата от тази сутрин показват как да се реши даден проблем. Контролирайте негативните си действия. Мислете положително и ще уредите това, което ви тревожи. Този ден ще ви откаже от...

Кои зодии имат...

Всички сме чували, че някои хора имат зли очи, а ако ни урочасат или ни пожелаят нещо лошо, то наистина могат да ни застигнат големи беди.
Смята се, че тези хора наистина могат да...

За кои вторник е...

Овен
Ден на промени, на реставрации и детронации. Родените в първата декада да не си играят с огъня, за да не се опарят. Дадената ви свобода лесно преминава в свободия. Грешките на децата ще се...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info