header

Собствено Търсене

Вторник, 23 Април 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

За кои петък няма да е ден на майсторите

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 26901 пъти


PlovdivMedia - За кои петък няма да е ден на майсторите

Овен
За родените в първата декада този ден ще донесе късмет, напредък, постижения и шанс да се печели повече. Приемете всяка покана и предложение. И ако до момента сте строили планове и сте мечтали време да превърнете всичко това в реалност. Вътрешната ви енергия е достатъчно силна. Ще се справите с проблемите и ще излезете победители на финалната права. Ако подтиснете ентусиазма и не дадете воля на потенциала си да се излее навън и да върши работа може да се разболеете. Сега е момента да покажете истинските си възможности.
o Работа5
o Пари6
o Любов5
o Късмет6
o Здраве5
Телец
Увеличете натоварването но не и до степен да си навредите здравословно. Днес пасивността е нежелателна, но и деловата активност трябва да си има граници. Включете се в престижни участия и събития, рекламирайте се и търсете начин да привлечете погледите на всички нива. Днес се поръчват, правят и поправят бижута. Може да сътворите своя уникат и шедьовър. Реализирайте всяко хрумване и търсете идеи навсякъде около вас. Позволете си релакс тази вечер, препоръчителни са водни процедури.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Близнаци
Тежък ден за родените до 1 юни. Може да бъдете провокирани и изместени от престижна позиция. Ще се наложи да доказвате права и позиции, да защитавате пълномощията и придобивките си. Пазете си документацията, не бързайте с инициативите, за които се изисква щателна подготовка. Днес не бива да си пасивен, но и необмислената активност ще даде възможност на конкуренцията да намери слабото ви място, да ви провокира и елиминира. Натоварете се повече физически, но във всичко трябва да има мярка.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Рак
Днес не се препоръчва пасивност, нито прекалено натоварване. Намерете баланса в отношенията, настройте се и на самозащита в местата, където очаквате атака. Насочете част от потенциала си към творчество и опитайте да направите първите стъпки в нов бизнес. Хобито ви може да започне да носи приходи. Внимавайте, във въздуха витае агресия. Може да се очакват разправии и ответни действия, ако навлезете в чужда територия. Сънищата от тази нощ разкриват личния ви потенциал и са своеобразна проверка на силите ви.
o Работа5
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве4
Лъв
Ден на напредък и важни постижения за родените в първата декада. Подписаните договори и уредените сделки ще пренастройват работата ви, ще насочват личния ви потенциал в много по благодатна и успешна посока. Може да спечелите конкурс, да привлечете спонсор и да се окажете търсеният кандидат за определена работа и позиция. Не оставайте пасивни, участвайте активно при разпределяне сферите на влияние. Днес може да направите качествен скок в дейността си. Увеличете и физическото натоварване.
o Работа6
o Пари6
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Дева
Настройте се на активна самозащита. Родените в първата декада ще трябва да влязат в планирани и непланирани битки, да защитават позициите си със зъби и нокти, да отблъскват обединената атака на конкуренцията и да намерят нови начини и методи за печалби. Ще ви бъде отказан определен достъп и дълго може да чакате по опашки за документи и разрешителни. Намерете време за личното си хоби, за работа и дейност, която не само ви успокоява, но може да носи и приходи. В момент на криза ще намерите търсеното решение.
o Работа4
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Везни
Случващото се в този ден ни вади от летаргията, изисква активни действия в местата на личните ни интереси. Не може да си позволите да останете пасивни в момент, когато се разпределят пари и позиции. Очертават се сблъсъци на интереси на работното място и нелоялни опити за елиминация. Настройте се на активна самозащита или на атака. Следвайте неотклонно целите си. Днес без битка няма да има победа. Може някой друг да извоюва и за вас определени екстри, но все пак трябва да дадете и нещо от себе си.
o Работа4
o Пари5
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Скорпион
Ще се налагат нови методи на работа, ще се въвеждат нови закони и разпоредби, изискванията към в вас и дейността ви ще се повишават. В такъв момент трябва да си готов на битки за защита на права, пари и територии на влияние. Пасивността е вредна и даже разболява. Изправете се срещу страховете си, не позволявайте да ви отнемат предимство, да ви вкарват в губещи дейности и програми. Препоръчва се интензивно физическо натоварване и неотклонно движение към целта. Не се отказвайте от намеренията си.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет5
o Здраве4
Стрелец
Силен ден за родените в първата декада. Явете се на конкурси, участвайте в публични изяви, нека се говори и пише за вас. Ще ви правят безплатна реклама дори и тези, които искат да ви навредят. Този ден отпушва деловата ви и творческа активност, среща ви с подходящите хора и дава предимства на вашите искания пред тези на останалите. Регистрирайте фирми и патенти, вадете разрешителни, кандидатствайте по европейски проекти. Само, който не опита няма да успее. Днес водите битки за бъдещето си.
o Работа6
o Пари6
o Любов5
o Късмет5
o Здраве5
Козирог
Денят възражда и стимулира личната ни активност, провокира да дадем най-доброто от себе си и да предявим претенции за парче от общата баница. Печелят тези, които не се страхуват да водят битки и да провокират конкуренцията с нови дейности и начинания. Ще имате възможност да разширите пълномощията и сферата си на влияние. Може да подпишете изгоден договор и да спечелите конкурс. Включете се в съвместни дейности и заедно ще извоювате още победи. Препоръчва се интензивно физическо натоварване. Не си спестявайте усилия.
o Работа6
o Пари5
o Любов4
o Късмет5
o Здраве5
Водолей
Ден за пътувания, за огледи и пренастройка на дейността ви. Може да получите изгодни оферти и да влезете в престижна среда. Подписаните договори ще ви осигуряват дълготрайно сътрудничество. И личното ви хоби ще заработи за просперитета на семейството. Включете децата в семейния бизнес, уредете нови поръчки и кандидатствайте за странично финансиране. Не отсъствайте от местата, където се решават важни въпроси касаещи работата и бъдещето ви. Само който не опита няма да успее.
o Работа5
o Пари5
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Риби
Родените в първата декада ще срещат прегради на всяка крачка. Може да се отчаят и откажат от целите си. Днес пасивността е губеща и даже разболява. По добре е да водиш битки, дори и да не печелиш всичките, но поне да опиташ и да премериш сили с надигащата се конкуренция. В неочакван момент може да се появи спасителен вариант и подкрепа, от някой с когото в бъдеще ще вървите задно и ще си пазите гърба. Ден за работа с метали и правене на украшения. Излейте сърцето си, творете с ръцете и действайте с ума.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Ч.Р.Д
Излизате от лична година четворка, в която натоварването е било максимално, но и придобивките ви не са били малко. В момента назряват промени, които ще отворят нова посока, ще насочат силите ви към друга дейност или работа и може да ви помогнат за преместване и пътувания в чужбина. Личните ви координати се променят, семейството расте.
Родените днес, особено към обед ще бъдат известни, силни и можещи хора, които ще прославят не само семейството, но и страната. Публиката винаги ще ги харесва и ще ръкопляска на изявите им. Ще държат някаква марка, патент или фирмена дейност, които ще ги направят богати. Родените около 30 ноември са големите им покровители, спонсори и любими хора.
Заченатите днес ще бъдат преимуществено момчета. Ще са напористи и готови на битки за защита на свои, приятелски и семейни интереси. Ще ги водят страсти и активност по пътя им напред.монитор

Публикувана на
9 Ноември 2018 годинаОще статии


Най-четени
Кои зодии ще...

Това са зодиите, за които лятото ще бъде вълшебно. Ще има много емоции, много летни страсти и ще изживеят най-хубавите юни, юли и август. Ето кои са те...
Близнаци
Много...

Какво ще ви...

Овен
Предстои преобразяване, промяна в нагласата и благоприятно стечение на обстоятелствата позволяващо да постигнете важна цел и да реализирате печалби. Чакайте придобивки и покани за делови...

Кои зодии си...

[b]Има няколко зодии, които често разиграват другите, без да чувстват вина и да смятат, че това е нещо непростимо. Те показват интерес, флиртуват, държат се мило и сякаш са влюбени, но в същото...

Как ще сте с...

• Овен
Днес всяко начинание ще е успешно, особено за родените до 1 април. Активизирайте се максимално, подпишете нови договори, организирайте срещи и делови разговори, предложете брак. Сами...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info