header

Собствено Търсене

Вторник, 23 Април 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория България

Какво предрекла Ванга на топ лечителка

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 49166 пъти


PlovdivMedia - Какво предрекла Ванга на топ лечителка

Ясновидката, астроложка и лечителка Мария Асенова се смята за откритие на леля Ванга. Асенова чисти негативната енергия, дава ключ за решението на любовни проблеми, събира двойки след изневяра. Твърди, че с енергия на най-високо ниво лекува алкохолизъм, наркомании, полова слабост.

„Бях на петнадесет години, когато леля Ванга ме откри. Бях отишла в Петрич с мои роднини, които имаха болно дете – разказва невероятната си история Мария Асенова. - Братовчед ми и майка ми останаха отвън, а ние със съпругата му влязохме при нея. Леля Ванга поиска захарта от кака и двете започнаха разговор за болното дете. През това време аз се свих в един ъгъл, доста уплашена от външния ѝ вид – с тъмни дрехи, сляпа, от очите ѝ течаха сълзи. Начинът ѝ на разговор също много ме уплаши и аз почти се вцепених. Не смеех да гъкна. Свита в ъгъла, исках този разговор да свърши колкото се може по-бързо и да си тръгнем, без да я питам нищо. След като братовчедка ми приключи разговора с нея и се накани да си тръгне, леля Ванга я попита: „Има ли още някой там?“. Аз изтръпнах и смалена, смалена се опитах да отроня едва-едва: „Ми, лельо Ванге, аз… ми нещо да ми кажеш…“. И тя започна с думите: „Какво ке ти кажам аз! Ти ке можеш повеке от мен, повеке от мен ке знаеш. Че ти сичко си знаеш!“.
Една година след като се видяла с леля Ванга, с Мария Асенова отново се случило нещо необяснимо. „Бях се прибрала в моминската си стая, която е на втория етаж на къщата ни във Велинград. Стрелките на часовника се бяха припокрили върху цифрата 12. В един миг в стаята стана черно. И на този фон изведнъж като че ли избликна от тъмата, внезапно изтече от нея ослепителна бяла светлина и пред мен в цял ръст засия Исус Христос. Положи ръката си на главата ми и каза:
„Ти ще помагаш на целия свят. Не се страхувай. Теб съм избрал, но изпитанията ти няма да са малко“. И изчезна”, спомня си Асенова.
Не след дълго се наложило отново да посети Ванга. Тя придружавала свой близък и не влязла при светицата, а останала в колата. А Ванга казала: „Да не се страхува жената, която е в колата. Тя ке ме смени“.
После дълго време не се случило нищо особено. 1992-ра преобърнала всичко за Асенова. През тази година преживяла много изпитания, загубила близки хора. Тогава започнало нейното духовно ограмотяване. „Поне веднъж седмично, точно в полунощ, Бог започваше да ми диктува. И така - до три сутринта. Пред мен стоеше тетрадката, а аз пишех. Получих над 3400 рецепти. Буквално „спуснати отгоре“. Нищо от това не може да се намери и прочете в книга, защото не е писано от земен човек, а е дадено от Него. Земна е само ръката, която го е записала”, казва тя.
Когато лекува, Мария ползва съвети на извънземния разум. „Аз работя с Бог и ангелите. Аз съм само един сателит, който предава тяхната сила. На Земята няма гадатели и лечители, всички ние, които имаме духовни способности, реално използваме техните, а не нашите вродени или придобити такива. Заслугите за някои т.нар. чудеса, които вършим, са божествени, ангелски и космически”, убедена е Асенова.ретро

Публикувана на
13 Октомври 2018 годинаОще статии


Най-четени
Апартаментгейт...

Огромно имение в Бевърли хилс е било продадено завчера за 34 640 000 долара, което е най-голямата сделка за годината с жилищен имот в града, съобщи "Варайъти".
Самоличността на...

Ало измамниците...

[b]Те са хора без образование, някои напълно неграмотни, без дори лев законен доход, предимно роми, но пък "добре интегрирани". Смайват с лукса, в който живеят. Палатите им вървят с лимузини за...

Хекимян се...

[b]Антон Хекимян кроял тайни планове да зареже тв кариерата си и да се впусне в по-сериозни начинания. Водещият на „Тази сутрин“ имал скрит апетит към политиката и си представял в близкото бъдеще,...

„Горката Валка,...

[b]От вас разбирам. Горката Валка, Боже! Бог да я прости", каза проф. Стефан Данаилов, след тъжната вест за кончината на Виолета Гиндева. Голямата актриса почина на 72 години, навръх имения си ден...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info