header

Собствено Търсене

Събота, 17 Ноември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория България

Какво предрекла Ванга на топ лечителка

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 32391 пъти


PlovdivMedia - Какво предрекла Ванга на топ лечителка

Ясновидката, астроложка и лечителка Мария Асенова се смята за откритие на леля Ванга. Асенова чисти негативната енергия, дава ключ за решението на любовни проблеми, събира двойки след изневяра. Твърди, че с енергия на най-високо ниво лекува алкохолизъм, наркомании, полова слабост.

„Бях на петнадесет години, когато леля Ванга ме откри. Бях отишла в Петрич с мои роднини, които имаха болно дете – разказва невероятната си история Мария Асенова. - Братовчед ми и майка ми останаха отвън, а ние със съпругата му влязохме при нея. Леля Ванга поиска захарта от кака и двете започнаха разговор за болното дете. През това време аз се свих в един ъгъл, доста уплашена от външния ѝ вид – с тъмни дрехи, сляпа, от очите ѝ течаха сълзи. Начинът ѝ на разговор също много ме уплаши и аз почти се вцепених. Не смеех да гъкна. Свита в ъгъла, исках този разговор да свърши колкото се може по-бързо и да си тръгнем, без да я питам нищо. След като братовчедка ми приключи разговора с нея и се накани да си тръгне, леля Ванга я попита: „Има ли още някой там?“. Аз изтръпнах и смалена, смалена се опитах да отроня едва-едва: „Ми, лельо Ванге, аз… ми нещо да ми кажеш…“. И тя започна с думите: „Какво ке ти кажам аз! Ти ке можеш повеке от мен, повеке от мен ке знаеш. Че ти сичко си знаеш!“.
Една година след като се видяла с леля Ванга, с Мария Асенова отново се случило нещо необяснимо. „Бях се прибрала в моминската си стая, която е на втория етаж на къщата ни във Велинград. Стрелките на часовника се бяха припокрили върху цифрата 12. В един миг в стаята стана черно. И на този фон изведнъж като че ли избликна от тъмата, внезапно изтече от нея ослепителна бяла светлина и пред мен в цял ръст засия Исус Христос. Положи ръката си на главата ми и каза:
„Ти ще помагаш на целия свят. Не се страхувай. Теб съм избрал, но изпитанията ти няма да са малко“. И изчезна”, спомня си Асенова.
Не след дълго се наложило отново да посети Ванга. Тя придружавала свой близък и не влязла при светицата, а останала в колата. А Ванга казала: „Да не се страхува жената, която е в колата. Тя ке ме смени“.
После дълго време не се случило нищо особено. 1992-ра преобърнала всичко за Асенова. През тази година преживяла много изпитания, загубила близки хора. Тогава започнало нейното духовно ограмотяване. „Поне веднъж седмично, точно в полунощ, Бог започваше да ми диктува. И така - до три сутринта. Пред мен стоеше тетрадката, а аз пишех. Получих над 3400 рецепти. Буквално „спуснати отгоре“. Нищо от това не може да се намери и прочете в книга, защото не е писано от земен човек, а е дадено от Него. Земна е само ръката, която го е записала”, казва тя.
Когато лекува, Мария ползва съвети на извънземния разум. „Аз работя с Бог и ангелите. Аз съм само един сателит, който предава тяхната сила. На Земята няма гадатели и лечители, всички ние, които имаме духовни способности, реално използваме техните, а не нашите вродени или придобити такива. Заслугите за някои т.нар. чудеса, които вършим, са божествени, ангелски и космически”, убедена е Асенова.ретро

Публикувана на
13 Октомври 2018 годинаОще статии


Най-четени
Атентаторът на...

[b]Октай Енимехмедов, който през 2013 г. насочи газов пистолет срещу Ахмед Доган, се е насочил към изкуството след 3-годишната присъда, която изтърпя.
Бургазлията наскоро се дипломирал като...

Победно хоро се...

Хоро на „Орлов мост” се изви след оставката на Валери Симеонов. „Щастливи сме! Показахме, че когато има гражданско общество и има постоянство, нещата могат да се случат.

касиер

[b]Бившият главен касиер на "Алфа банк" Петко Митевски, който открадна 21 млн. лева от финансовата институция и на 16 май 2017 г. беше осъден на 15 години затвор, се намира в Доминикана и дори си...

Корнелия...

[b]Има ли общо между скока на цените на горивата и протестите, зад които БСП застана, за да свали властта? На този въпрос първо трябва да отговори лидерката на столетницата Корнелия Нинова,...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info