header

Собствено Търсене

Неделя, 16 Юни 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Кой днес не трябва да кръшка

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 25071 пъти


PlovdivMedia - Кой днес не трябва да кръшка

Овен
Бъдете внимателни при работа в екип. Най-благоприятно за вас е да оглавите действията на този екип, на семейството си или на групата, в която се изявявате. Трудно ще се справите като редови член или такъв без право на глас. Не позволявайте на някой друг да ви налага какво да изберете, къде да отидете, как да се държите, за какво да претендирате, какво да взимате или отказвате. Нека последната дума бъде вашата при преговори и бизнес дела. Препоръчват се занимания в тесен семеен или приятелски кръг.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Телец
Ако в този ден изневерите на партньора или на собствения си метод и стил на работа и живот със сигурност ще си имате неприятности. Ако сте сънували нещо объркано и животът ви може да се обърка с действията ви от този ден. Не се препоръчват нови запознанства. Там, където се появи трети ще се получи чета с предател. Не приемайте нови членове в групата или в дейноста, която извършвате. Ден на Троянският кон, на автоголът, който сами ще си вкараме с направения прибързано избор. Ако може нищо не избирайте.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Близнаци
Ден на Адам, Ева и Змията, този третия, който е донесъл толкова беди на човечеството, но без който може би нямаше да го има това човечество. Не позволявайте да ви увещават за взимане на решения в една или в друга посока. От различни страни ще ви въздействат различни изкусители с разнообразни методи и начини на въздействие. Ако се поддадете в любовта, после ще клекнете и в бизнеса и обратното. Десет пъти премислете преди да вземете каквито и да било решения. Няма да сбъркате, ако отложите за утре тези решения.
o Работа5
o Пари4
o Любов5
o Късмет4
o Здраве5
Рак
Ден за самостоятелна творческа работа, която ще ви изкачи на върха на славата и постиженията. Парирайте всеки опит за влизане в личното ви пространство. Не позволявайте да ви увещават кое е добро или зло за вас. Противопоказно е да се работи в екип, да се споделят в широк кръг бъдещите планове и намерения. С пълна сила действа корпоративният шпионаж. На ниско ниво се опитваме да погледнем в двора и в паничката на съседа и нещо да си откраднем. Денят ще бъде щастлив или нещастен поради избора ни.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Лъв
Ден на изкушения предимно в емоционалната област. Страстите и желанието да вземете нещо повече от живота ще ви накарат да направите нежелани компромиси със съвестта, с любовта и с професионалните си отговорности. Може да ви спретнат компромат, с който да ви притискат дълго. Не допускайте непознати и непроверени хора в кухнята на личния си интерес, в дома и в професионалните си отношения. Ден на пасивност и изчакване. Очертават се промени в ситуацията. Утре вие ще диктувате правилата на играта.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Дева
Днес се краде, а не се учи занаят. Попивайте всичко, което видите и научите, без да влизате в излишни коментари и обсъждания. Утре всичко ще ви влезе в полза, ще го пречупите през своята призма на възможности и желания и ще излезете с много добро предложение на професионални и смейни съвети. Не е изключно и от вас да откраднат рецепти, знания и предписания. Не бъдете многословни. Препоръчват се тихи занимания без много афиширане и реклама. Не позволявайте да ви настройват негативно срещу близък човек.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве5
Везни
Ден на фатално привличане, на любовни увлечения и стремежи, които може да се отразят негативно на живота и работата ви в бъдеще. Старайте се да не попадате в несвойствена среда и в непознати компании. Не предоставайте за ползване права и терени, не сключвайте нов договор. Отложеното за утре ще мине по-добре и без странична намеса. Ако сте сънували нещо объркано това е знак, че нещата, които започвате ще се объркат или ще ви забъркат в конфликти. По добре нищо не избирайте вместо да направите грешен избор.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Скорпион
Този ден ви дава много, а и вие си взимате доста неща без да питате и искате разрешение. В любовта сте неотразими. Успявате да привлечете в личната си орбита дори и тези, които до момента не са ви оказвали внимание. Нечия активност, знания и ентусиазъм ще поливат градните на вашия личен интерес. Лесно ще привлечете бъдещи спонсори и ще се окажете приемлива кандидатура за нечий бизнес. Старайте се да водите преговори на четири очи. Груповите мероприятия може да забият в неочаквана и неблагоприятна посока.
o Работа6
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Стрелец
Бъдете внимателни, това е ден на обвързване, от което ще е трудно после да се откачите. Не се знае дали изборът ви ще е праивилен. Не позволявайте на трети лица да ви дават съвети и да се намесват в партньорските ви отношения. Изискването е десет пъти да премериш преди да отрежеш и да вземеш крайно решение. С действията си обвързвате и близките или насочвате съвместните ресурси в избрана от вас посока. Проверявайте всичко, не се оставайте да ви заблуждават. Каквото отложите за следващите дни ще мине много по-добре.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве5
o Козирог
За разлика от друг път днес сте подвластни на емоциите, позволявате на страсти и амбиции да ви ръководят и може да тръгнете в грешната посока. Внимавайте с алкохола и стимулантите. На преден план излизат стремежи, които до момента сте подтискали и държали под контрол. Става опасно, ако попаднете в непозната и агресивна среда или позволите на някой да се намесва в избора и в разпределението на личните ви ресурси. Отложете за следващите дни взимането на важни и животопроменящи решения.
o Работа5
o Пари5
o Любов5
o Късмет4
o Здраве4
Водолей
За родените във втората декада денят носи повече неприятности и рискове. Останете където сте, не водете преговори и не подписвайте нови договори. Противопоказна е груповата работа. Усилията на екипа, в който работите или ръководите ще се използват в името на чужди печалби и интереси. Не преговаряйте и с роднини по имотни въпроси. Може да отстъпите от позициите си и да позволите неравностойна за вас делба. Всяко предоверяване ще ви поставя в неблагоприятна и рискова ситуация. Запазете неутралитет във връзките.
o Работа4
o Пари4
o Любов4
o Късмет4
o Здраве4
Риби
С някакво шесто чувство ще откриете неискрените намерения на някого към вас и ще ги парирате в зародиш. Препоръчва се работа в тесен семен кръг и отказ от афиширане. Не споделяйте свои и чужди тайни, а ако се налага сключете само двустранни договори. Екипната работа е нож с две остриета. Каквото не успеете довършете утре рано сутринта Тази вечер в живота ви може да се появи чакан покровител. Дано късметът и щастието озарят дома ви. Сънищата от тази сутрин показват проблемите ви и дават указание за решението им.
o Работа6
o Пари6
o Любов6
o Късмет5
o Здраве5
Ч.Р.Д
Личната ви година е петица. Довършете започнатите промени и инициативи. Ако още се колебаете за едно преместване и пътуване непремено го реализирайте до края на годината. 2019 г ще ви донесе продобивка в дома или може би нов дом и и нов човек в него. Ще се радвате на любов. Проблемите ще са повече в работата ви.
Родените днес е добре да водят самостоятелна политика, да не работят в екип, защото ще дават повече, а ще получават по-малко. За тях е важно сами да ръководят живота и личния си избор. Притежават артистични дарби. Сред родените в средата на Скорпона ще открият големите си покровители и най-голямата си любов, а на всеки 12 г. в живота им ще ги посещава и големият късмет.
Заченатите днес ще бъдат продължители на рода ви и на родовата традиция в бизнеса или в изкуството. Ще се зачеват нежни деца изискващи много грижи, внимание и обич.монитор

Публикувана на
11 Октомври 2018 годинаОще статии


Най-четени
Как ще я караме...

Овен 21 март – 20 април
Не отминавайте протегнатите за помощ ръце. Ден за уединение, молитва и смирение. Не си позволявайте изблици на гняв. В неделя се заемете със себе си, полезните продукти...

На кои ще им...

• Овен
• Ден на сърцето, бъдете милостиви и грижовни. Не повишавайте тон, независимо какво се случва. Скандалите разболяват и вредят повече отколкото си мислим. Втората половина на деня е...

Кои ги очакват...

[b]Това лято някои зодиакални знаци ще получат огромни финансови постъпления. Е трябва обаче да са много бдителни и да слушат вътрешния си глас.
Финансовият успех ще споходи тези зодии,...

Как ще сме с...

Овен
Този петък бъдете готови за размесването на събитията в графика ви. Проявата на гъвкавост ще ви помогне да се справите с всички задачи и да ви остане настроение за вечерта.

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info