header

Собствено Търсене

Неделя, 16 Юни 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Свободна зона

Какво ви очаква през тази седмица - 6-12 октомври

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 23424 пътиОвен 21 март - 20 април
Очертава се чудесен уикенд. Пътувайте, подновете стари връзки, търсете ново място за внедряване и си дайте втори шанс в любовта. Всичко предприето в събота ще тръгне по вода и ще отмие натрупания негативизъм. В неделя е добре да преговаряте с роднини за наследства, а някой ще се сдобие с наследник или ще го зачене на приятно място. И като се събудите в понеделник знайте, че ви чака неприятен, рисков и проблемен ден, в който нищо съществено не бива да се започва. Залива ни чернотата наоколо, а Луна, Слънце и Меркурий ви гледат в опозиция от знака на везните. Като капак може да имате и проблем с Темида. Ако възнамерявате да стартирате нов бизнес и да отворите нов търговски обект направете го на 10-11-и, когато Луна и Меркурий вече ще са в Скарпион, ще дадат възможност да се използват по нов начин стари връзки и стари наследствени помещения. Предстои процес на внедряване в нова среда. Изискванията къв вас ще се повишават, но и парите ще стават повече. Правете всичко по регламент и според изискванията. На 11-и мислете повече за личния си интерес и не допускайте нови хора в екипа и в средата си. Очертават се опити за въздействие и манипулация. Вечерта е време за среща със спонсор. В петък разговорите ви ще са успешни и ще има за какво да почерпите. В този ден не се пълнее, така че отпуснете му края и се наслаждавайте на живота както го разбирате.
Телец 21 април - 20 май
Планирайте пътувания, приятни срещи с приятели и разговори, които ще променят в положителна посока личния ви и професионален живот. Някой ще намери нова работа, а друг ще привлече отново старата си любов. И в неделя късметът ще работи за вас, ще получавате наградите си за старанията в миналото, ще се радвате на комфорт и може да получите изненадващи предложения. Денят е благоприятен за нови начинания, за огледи на имоти и терени и за покупка на жилище. В понеделник не бързайте с изявите. Чернотата на приближаващото новолуние замъглява реалностите и пречи на обективната преценка на ситуацията. От 10-и и планетата на бизнеса Меркурий ще ви гледа в опозиция от знака на Скорпиона, така че не рискувайте излишно и не приемайте предложения, които не сте проучили. На 9-и ще се събудите с верния усет за това какво е полезно или вредно за вас в ситуацията. Дано послушате вътрешния си глас, защото грешките ви на 9-10-и ще ви излязат солено, ще изискват да давате пари и да правите услуги вместо да получавате такива и да ви служат. Не влизайте в нова среда и не работете в екип. На 10-и и проблемите в любовта ще изкушават родените във втората декада. В петък поне един проблем ще се реши. Планирайте приятелски и роднински срещи. Време е за купон, а не за диети и ограничения. Радвайте се на живота.
Близнаци 21 май – 21 юни
Съботният ден ви изправя пред препятствия. Плановете ви се променят, налага се да лавирате между желанията на близките и поетите преди ангажименти. Ще ви е трудно и в неделния ден, когато ще трябва да се доказвате дори и да нямате такива намерения. Ограничете контактите и не се изказвайте неподготвени. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Огледайте имоти и терени, помислете за разширение на семейството и бизнеса си. В понеделник се прочистете от всичко вредно и ненужно. Спазвайте диета, ограничете и се избавете от фалшивите връзки. 9-и ще ви даде стимул за едно ново начало и ще освети пътя поне в една важна посока в живота ви. Добре е в този ден да се доверите не само на ума, но и на вътрешното си усещане за хора и ситуации. 10-и е благоприятен за откриване на нов бизнес, за старт на нови производства и търговски инициативи. Добре е да се направят промоции. Рекламирайте се по всички възможни начини. Вечерта е време за любов. Вероятни са зачевания. На 11-и е добре за самостоятелни инициативи. Очертават се опити за въздействие и намеса в личния ви избор. Не го допускайте, не споделяйте много и не работете в екип. Вечерта в живота ви може да се появи чакан благодетел. Обадете се на евентуални спонсори. В петък важното свършете по най-бързия начин и за вечерта планирайте хубав купон.
Рак 22 юни - 21 юли
За вас се очертава чудесен уикенд с приятни пътувания, занимания и посещения, но следващите два дни може да се окажат трудни и критични за връзки, дейности, отношения и здраве. Направете си добре сметката и не планирайте важни инициативи за 8-9-и. В събота всяка цел е лесно постижима. Символ на деня е реката от възможности, която криволичи по пътя към морето на големите ви очаквания и надежди. Ще постигнете целта, а в неделя може да попаднете на ценно и благоприятно място, да намерите нов дом за себе си или за децата и да си осигурите нова база за развитие. На 8-и енергията ви е на много ниско ниво. Трудно ще се защитите от агресивните атаки на конкуренцията, така че бъдете внимателни и не провокирайте никого. Не взимайте важни решения, особено под нечий диктат. Родените в първата декада ще са в по-неблагоприятна позиция. Децата излизат от контрол, а и вие трудно контролирате положението. Спазвайте диета, ограничете контактите. На 9-и ще се събудите с ясното съзнание за полезното и вредното. На 10-и е време за стартиране на нов бизнес. Рекламирайте се, участвайте в конкурси, започнете нова работа. Вечерта ще е любовна. 11-и дава шанс на тези, които сами си вършат работата. Преговаряйте без посредници. До петък ще сключите изгодни договори. На 12-и не се пълнее, хапнете на воля.
Лъв 22 юли - 22 август
На 6-и с лекота ще излезете от ситуация, която не ви е давала мира и покой. Ще постигнете поне една цел, ще се оправят отношения, които са важни за вас, за личното ви щастие и професионални успехи. Този ден се свързва с водата, която винаги намира изход. В неделя ще разрешите успешно семеен спор. Може да намерите нова база за развитие, а някой ще си намери и ново жилище. Пътувайте, оглеждайте имоти, обекти и терени. В този уикенд съдбата може да ви направи голям подарък. На 8-и, в деня преди точното новолуние тъмните сили се организират и активизират, провалят и най-добрите ни намерения и замисили. Прибързаните ви действия може да ви докарат провали и да ви вкарат в преразход на сили, време и пари. 9-и е ден за размисъл и обмисляне на бъдещите действия. Интуицията няма да ви излъже, следвайте я. От 10-и Меркурий ще ви гледа в нехармонична позиция от знака на Скорпиона. Може да се наложи да се решават имотни и наследствени дела. Предстоят рокади в собствеността, може да прехвърлите имот на децата. 11-и ви среща с неравностойната любов. Вероятни са изневери, а може и да разберете за такива. Противопоказно е за екипна работа, колективът ви подвежда. 12-и е ден за победи, за успешни участия и договаряне с качествени партньори. Диетите са противопоказни, няма да напълнеете, хапнете си на воля.
Дева 23 август - 22 септември
Този уикенд ще ви донесе победи, благоприятни случайности и срещи, които ще променят живота ви в положителна посока. 6-и е ден свързан с реката от възможности и нови варианти. Пътувайте релаксирайте близо до вода. Препоръчителни са водни процедури, сауна и масаж. Всичко предприето ще ви носи успехи, радост и удовлетворение. Протегнете се, целта е на една ръка разстояние. На 7-и действа оздравяваща, облагородяваща и блага енергетика. Денят е чудесен за нови начинания и брокерски сделки. Каквото се посади в земята ще се хване и даде богата реколта догодина. Мислете и действайте в перспектива. В тези два дни изкачвате поне едно стъпало към успеха и личните постижения. Чакайте предложения и направете такива. На 8-и не сключвайте прибързани договори. Всичко предприето ще тръгне накриво и ще обслужва чужди интереси. 9-и определя новите посоки и тенденции. Ден за диагностики. Ще разберете накъде духа вятъра на промяната и в следващите дни ще направите правилен избор. На 10-и е добре да се стартира нов бизнес и ново производство. Направете промоции, вечерта е за влюбените. 11-и е ден на фатално привличане. Да не се работи в екип. На 12-и наблегнете на хубавото похапване и се почерпете след добре свършената работа. Няма да напълнеете. Уредете среща с благодетел.
Везни 23 септември – 22 октомври
Използвайте този прекрасен уикенд, защото в следващите дни проблемите ще ви засипят, ще остане малко време за вас, за близките и любими хора, за хобито и пътуванията, които искате да осъществите. В събота участвайте в конкурси и състезания, рекламирайте се, опитайте да привлечете спонсори. В неделя застанете на старта на нова лична инициатива, намерете нов дом или се пренесете на ново място за работа и живот. Не тръгвайте на 8-и под флага на големите надежди. Предстои ограбващо силите новолуние във вашия знак. Тъмни и задкулисни сили ще ви пречат да реализирате програмата си за деня и да се изявите на работното място. Неблагоприятно за планирано раждане до вторник сутринта. Каквото се развали трудно ще се оправи. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи. На 9-и ще се събудите с ясното съзнание кое е полезно и кое е вредно за вас. Денят е благоприятен за диагностики, за проверка и изпитване на качеството на продукти и услуги. На 10-и Меркурий ще напусне вашия знак и ще отиде да помага в бизнеса на Скорпиона. Използвайте този ден за отваряне на нов търговски обект и за обновяване на производства. На 11-и не работете в екип, уредете си среща с нова любов. 12-и ви носи късмет и шанс за сключване на нови договори. Тези, които се търсят ще се намерят. И най-важното, в този ден не се пълнее. Край с диетите.
Скорпион 23 октомври - 22 ноември
На 6-и ще имате късмет, ще получавате каквото ви трябва и ще постигате целите си, независимо кой и как ви пречи. Ден на реката от надежди и стремежи, за която няма прегради. Явете се на конкурси, бъдете сигурни, че ще извлечете ползи от всяка среща и проведен разговор. В неделя сте близо до място, където може да работите и живеете добре. Огледайте терени и имоти, капарирайте жилище. 8-и ще се окаже един от най-трудните ви и опасни дни в сатурновата ви дупка. Не започвайте нищо важно, не позволявайте намеси и не подклаждайте конфликти. Бумерангът на агресията се връща. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и стойте далече от лъжата и фалша в отношенията. На 9-и апетитите се изострят, но не бива да ядеш или да се захванеш с каквото падне. Бъдете избирателни, доверете се на прословутата си интуиция и тръгнете към това, което усещате, че е полезно за вас. И ако в този ден нещо ви се дояде, наблегнете на него до другото новолуние. 10-и е един от победоносните ви дни, в които е пагубно и глупаво да стоите със скръстени ръце. Луна и Меркурий навлизат във вашия знак, а тези двамата ще привлекат публика и нова клиентела към бизнеса, който започвате. Вечерта е любовна за родените около 1-и. 11-и носи опасност от изпадане под чуждо влияние. Но в петък всичко може да постигнете и уредите. Ще се появи спонсор.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
За другите уикендът ще е прекрасен, но за вас натоварването ще е голямо и отговорностите ще нараснат, за да може близките ви наистина да се чувстват добре и да прекарат приятно. Отделете време за подготовка и проучване на проектите, които ще стартирате от 10-и. Намерете време за работа в градината, каквото се посади ще се хване и даде богата реколта. Желателно е в съботния ден да си върнете дълговете. Посетете хората, на които дължите жестове на внимание и обич. В неделя не сечете дървета. Не се претоварвайте, следете кръвното. До понеделник провеждайте диета. Вероятни са стомашни неразположения. 8-и е опасен и рисков ден. Тъмни сили се опитват да завладеят ума и емоциите ни. Внимавайте с лекарства и стимуланти, нищо сериозно не предприемайте. На 9-и върви тестова програма. До края на деня е добре да вземете важно решение и на 10-и ще направите стабилизираща крачка напред към нови територии на работа и влияние. Добре е в сряда да се отворят или стартират нови обекти дейности и производства. Вечерта любовта е до вас или може да я срещнете в местата, където отивате по работа или за забавление. На 11-и не позволявайте намеси в делата си. Отложеното за петък ще ви донесе късмет, шанс за допълнителни печалби и нови договори. Срещите ви ще са ползотворни. Хапнете на воля, няма да напълнеете.
Козирог 22 декември – 20 януари
Прекрасен уикенд, в който може да постигнете максималното в ситуацията, в която се намирате и действате. Работата и удоволствията ще носят удовлетворение и ще ви свързват с качествени хора. някой ще уреди имотна сделка, друг ще оправи отношенията с роднини, а трети ще се радва на приятни срещи и посещения. В събота нищо не може да ви спре и ограничи, действайте активно. Сънищата ще ви донесат интуитивно прозрение за бъдещето и за промените, които ви предстоят. На 8-и ситуацията е коренно променена. Може да паднете от високо, ако сте прекалено активни и настойчиви на работното място. Очертават се удари в гръб и подмолни действия, за които може и да не разберете. Бъдете особено внимателни, не носете тежко и не казвайте тежки уми. Не товарете и очите и не извършвайте несвойствени дейности. На 9-и тялото ви дава предупредителни знаци, с което едва ли ще се съобразите. Ден на устата, апетитите се изострят, но точно в такъв ден трябва да сте избирателни в храната. Яжте само това, което ви се дояде. От 10-и Меркурий вече ви гледа в хармоничен аспект, така че сделките може да потръгнат и до вечерта да направите силен скок в бизнеса и работната програма. Тази вечер и любовта върви до вас. На 11-и водете само двустранни преговори. В петък разчитайте на спонсори, подпишете нов договор и хапнете здраво.
Водолей 21 януари – 19 февруари
6-и е ден за пътувания, за приятелски и делови срещи, за активни мероприятия в посока на отдавна гонена цел. Всичко е на една ръка разстояние и е достижимо. Опитайте пак в местата, където сте получили откази в миналото. Този път може да постигнете целите си. В събота преговаряйте по неследствени и имотни сделки. Ден на духовно прозрение. Контролирайте емоциите, следете кръвното. На 8-и проведете общо прочистване на организма, а и на връзките си от всичко фалшиво. Не яжте нищо алангле, запалете лампите, постойте край огън, нека е светло. В този ден тъмните сили се активизират, така че не предприемайте нищо важно. Конкурентите ви сами ще се елиминират. 9-и е ден за диагностики. Ще се събудите с усещането накъде да вървите и какво да правите в следващите дни. Доверете се на интуицията и няма да сбъркате. На 10-и ще трудно зе родените в първата декада. Някой ще се опита да ви измести от престижна позиция. Вечерта сте на път към изневери, а и може да ви изневерят, ако си позволите отсъствия. 11-и е ден на фатално привличане, на среща която може да се окаже особено вредна за семейните и приятелски отношения. Не се съгласявайте на колективна работа и отговорност. Ще влачите всички на гърба си, ще ви използват. 12-и е ден за подписване на нови договори, за преход в нова среда и на нова робота. Не е време за диети.
Риби 20 февруари – 20 март
И докато другите напредват към лични постижения и рекорди, вие ще се изпотите доста през този уикенд, ще се налага да криволичите между желания и възможности и за всичко ще ви трябват повече пари, време или подкрепа. Запазете самообладание, лавирайте внимателно между свои и чужди желания и намерения и ще постигнете целите си. Луната ви гледа в опозиция от знака на Девата. Добре е да се започне прочистваща диета до новолунието. Освободете се от вредни и губещи връзки и не влизайте в нова среда. В понеделник не се включвайте в нови екипи, не приемайте предложения и не правете такива. Тъмните сили направляват личната ни активност и се стремят да ни вкарат в заробващи връзки. Не взимайте кредити и не играйте хазартно. На 9-и интуицията ще ви даде правилната насока, ще почувствате какво е добре да направите, къде да отидете и на каква храна да наблегнете. Едно неприятно чувство ще ви подскаже къде не ви е мястото, какво да не ядете и откъде да бягате бързо. На 10-и правите силен ход, особено ако планирате отваряне на нов търговски обект и рестарт на стопирана дейност. Чакат ви три силни дни, в които ще ударите джакпота на различни нива, ще намерите точните хора и ще срещнете любовта. В четвъртък правите удобни за околните личните си интереси и амбиции. В петък подпишете нов договор. Хапнете колкото ви се яде.

Публикувана на
6 Октомври 2018 годинаОще статии


Най-четени
Нарочно правят...

[b]Автомобилните производители правят коли, които да не издържат много повече от гаранцията, за да могат да печелят, както от покупката на нови автомобили, така и от скъпите ремонтни...

Не убивайте...

[b]И тази пролет все повече нашенци сигнализираха за пъплещи в домовете им зелени буболечки, изпускащи зловонна миризма. Както и сами се досещате, става дума за бръмбара Palomena prasina,...

Бенките по...

[b]Смята се, че бенките по рождение, намиращи се на лицето, носят кармично послание и важна информация за личността ни, както и как ще протече животът ни. Така например бенка на лавата буза е...

Всеки, който е...

[b]8757,70 евро на месец – това е основната заплата на един член на Европейския парламент. Отделно от това, за всеки ден, в който представителите ни присъстват в пленарна зала или в комисиите,...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info