header

Собствено Търсене

Сряда, 15 Август 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

За кои петък ще е тежък ден

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - За кои петък ще е тежък ден

Овен
Денят преди затъмнението на Слънцето в знака на Лъва се управлява от тъмните сили. Пряко не сте застрашени, но неприятности може да дойдат от проблемите на близките ви хора, на колегите и тези, с които имате работа за вършене и сметки за уреждане. Не предприемайте нищо съществено, не се обвързвайте с непознати, а и проблемите на познатите дръжте далече от личното си пространство. Неприятностите в момента са повече за силните на деня и за тези, които отговарят за семейството, групата или държавите като цяло.
Телец
Днес проблемите са повече за родените в първата декада. Очертават се намеси и опити да ви се въздейства от страна на тези, от които зависите. И от ваша страна ще има неприятни изпълнения, които може да се отразят негативно на семейните и делови връзки. Не предприемайте нищо отговорно, движете се по линията на най-малкото съпротивление и отлагайте за понеделник важните инициативи. Предстоящото новолуние със слънчево затъмнение ще засегне неприятно хората на шефски позиции. Намалете натиска и очакванията.
Близнаци
Този ден ще сложи край на фалшивите връзки, на фалша в отношенията и професионалните ви връзки. Животът ще ни постави своите ултиматуми, с които трябва да се съобразим. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли и мелодии, не позволявайте да ви оказват натиск и не вдигайте телефона на натрапниците. Колкото по-малко контакти имате, толкова по-добре. Бъдете максимално отговорни, не обещавайте нищо, което не зависи само от вас. Поетите днес ангажименти може да ви отровят живота в бъдеще.
Рак
Предприетото днес ще се движи в неконтролируема посока, ще ви донесе проблеми, непредвидени разходи и неприятности. Останете където сте, не започвайте нищо важно и отговорно и не водете преговори независимо кой и как ви притиска с искания. Направете общо прочистване на организма, разчистете и терена на личните връзки. Сега е момента да се разделите с всичко, което ви вреди. Сложете край на отношения, които ви ограбват. Съдбата ще ви покаже фалшивото и вредното. Намерете сили да се отървете от него.
Лъв
Ден с тежки предупредителни знаци особено за родените в тези дни. Утре към обед е точното новолуние в Лъв придружено със слънчево затъмнение. Енергията е на кота нула. Не се препоръчват планирани раждания до утре вечер. Не се месете в кармата на децата си. Това, което само си дойде, значи така е избрало. В момента може да бъдете обект на активни мероприятия от страна на тъмните сили и на хора с подмолно и негативно отношение към вас. Каквато и работа да стартирате днес ще зацикли. Пазете си трона и здравето.
Дева
И за вас това ще е най-тежкият ден в сатурновата ви дупка. Случващото се днес ще ви покаже и подскаже, кое и какво може да излезе от контрол, да ви донесе болки и разочарования. Тъмните сили се активизират и подкопават интересите, връзките и здравето на хора на високи позиции, които в момента може да се нуждаят от вашите услуги. До утре спазвайте диета, ограничете вредни връзки и тези, които са ви неприятни. Ако в главата ви се върти натрапчива мелодия или мисъл кажете молитва, за да я пропъдите. Окадете дома.
Везни
Предстоят елиминации, които може и да ви отворят пътя, но по болезнен и проблемен за някого начин. Не вредете, не предприемайте действия в ущърб на нечии интереси, за да не увредите и своите. По никакъв начин не се обвързвайте с обещания и нови дейности, особено с хора, които и друг път са ви подвеждали. Започнатото днес ще обслужва интересите на тъмните сили и на хора стоящи зад кадър. Всички ще бъдем излъгани. Не носете изделия от кости и рога. И най-добрите намерения ще тръгнат накриво и няма да бъдат разбрани.
Скорпион
Родените в първата декада може да станат обект на атаки от страна на конкуренцията. Бъдете особено внимателни и спрямо близките. Не оставайте нищо и никого без контрол. Дистанцирайте се от хора, които знаете, че ви вредят. Тенденцията е да приемаме наркотика като необходимото лекарство. Ден на опасни и разболяващи връзки, на инициативи, които ще ви ограбят и поставят в нежелани зависимости от хора, които в последствие може да носите на гърба си. Не сключвайте нови договори, не се женете, не планирайте секцио.
Стрелец
Бъдете внимателни, днес мечката играе у съседа, но може да дойде и при вас. Не предприемайте нищо важно, не започвайте нова работа, стойте настрана от всичко вредно и разболяващо. Този ден ще ви откаже поне от едно вредно за вас присъствие или от вреден и разболяващ навик. Време е за диета на всички нива. Прочистете тялото и душата, спазвайте диета в храненето и връзките. Печелят тези, които слагат край, а не тези, които тръгват от стартова позиция. Утре до обед никой няма да ви се меси, но и никой няма да ви защитава.
Козирог
Денят ще е тежък за хората, които стоят и гледат от високо, които не искат и да чуят за проблемите на плебеите. Но в този ден съдбата ще направи някои корекции, с които ще ви даде възможност да получите може би още в понеделник това, което заслужавате и което ви е било отнето неправомерно. Не предприемайте нищо съществено. Оставете нещата просто да се случват и бъдете сигурни, че случайността ще работи за личните ви интереси. Утре ще имате възможност да подадете някому ръка или да разрушите мостовете.
o Водолей
Родените в опозиция на днешния ден около 1-10 февруари ще срещнат тежко противопоставяне и атака от страна на конкуренцията. Слънце, Луна и Меркурий ви гледат в опозиция от знака на Лъва. Предстои слънчево затъмнение утре към обед. В тези дни може да се лишите от важно покровителство или да изпаднете от голямата игра, ако направите грешен ход. Не участвайте в преговори и събрания. Дайте си сметка кого трябва да защитавате, за да ви е защитен гърба. Бъдете лоялни към шефовете си. Не си сменяйте работата.
o Риби
Тежък ден за лъвовете в живота ви, не само като зодия, но и като шефска позиция. Подкрепете тези, от които зависите, ако искате и вашата позиция да е стабилна. Ще си проличи с кого връзката ви е стабилна и кого само търпите като присъствие. Край с един маскарад. Този ден ще помогне да премахнем фалшивите връзки, да се измъкнем от неравностойни положения и игри. Тези, които са ви помагали сега имат нужда от подкрепа. Дайте си сметка докъде може да стигнете. Не обещавайте нищо и не предприемайте нови инициативи.монитор
o

Видяна: 14396 пъти


Публикувана на
10 Август 2018 година

Още статии


Топ новини
За кого вторник...

Овен
Ден на фатално привличане, на срещи и запознанства, които може да ви разведат или оженят. Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Везните. Не сърдете Темида с неравностойни и...

Как ще я караме...

Овен
Новата седмица е чудесно време за ново начало във всички сфери на живота. Докато останалите почиват - вие действайте. Точно тези занимания са глътката въздух, от която имате нужда. В...

Как ще сме с...

Овен
Не може да си позволите пасивност в този ден, а и в следващите. Марс отново се връща в Козирог и ще ви гледа в пречупваща позиция до 10 септември. Ако не действате активно, настъпателно и...

Как бягаме от...

Овен

Трябва им физическа дейност, за да се разсеят от драмите. Обичат да плуват, да играят баскетбол или футбол. Изобщо - колкото повече спортуват, толкова по-заредени се чувстват и...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info