header

Собствено Търсене

Сряда, 15 Август 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Как ще започнем новата седмица

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

PlovdivMedia - Как ще започнем новата седмица

Овен
Чуден както за работа, така и за любов. Едното ще ви заведе при другото. Вероятно е да ви направят услуги и да ви поканят на срещи, на които ще се запознаете с важни за бъдещето ви хора. Отваряйте си очите, отворете и душата си за тези, които привлекат погледа и накарат сърцето ви да трепне. Бъдете верни на принципите си и на дълга, който имате. Сключените договори ще са дълготрайни и печеливши и за двете страни. Но най-хубавото е, че колкото и да изядете няма да напълнеете, така че забравете за диетите.
Телец
Родените около 1 май днес ще имат чудесни моменти на успех и постижения, на срещи с любовта или с внуците и децата, които дълго не са виждали. Преодолявате всяко препятствие и разстояние и изживявате приятни мигове. Не се колебайте да влезе в битки за защита на приятелски и семейни интереси. Ще спечелите дело и конкурс, ще уредите децата в престижно училище и себе си на печелившо работно място. Случващото се ще стане база за бъдещи успехи. Ако плачете на сън или яве, това е знак за пречистване.
Близнаци
Ще платите висока цена, ако днес отстъпите от принципите си и не защитите приятелския или роднински интерес. Родените в първата декада изневеряват не само на партньора в работата и в живота, но и на собствения си стил и начин на живот. Ще се ядосвате за пропуските и моментната слабост, за отстъплението и грешния подход, но трудно ще промените нещата. Ще се наложи да се извинявате или да отговаряте на ултиматуми. Не крийте емоциите си, ще ви разберат и ще ви простят. Хапнете си неволя, днес не се пълнее.
Рак
Чудесен ден за срещи и делови разговори, за уточняващи любовни срещи и запознанства, които ще ви помогнат в работата и ученето, а може и да ви оженят. Пътувайте, търсете нови възможности и контакти, преговаряйте директно с производители и не сдържайте емоциите си. Изкажете възхищението си от нечий труд и неудовлетворението си от нечие безхаберие. Този ден уточнява позиции и мнения и ви свързва с подходящите хора. Съберете се на масата за преговори, колкото и да изядете няма да напълнеете. Всичко се превръща в енергия.
Лъв
Ден за делови и приятелски срещи, за сключване на нови договори, за публични и политически изяви и за прояви на благотворителност кой както го разбира. Лесно се привличат съмишленици и съюзници. Може да се влезе в нова среда и да се получат законови облекчения. Водете принципна политика и защитавайте общите интереси. Ако някой и нещо ви привлича непремено се свържете и вижте с какво може да си бъдете полезни. До утре на обед колкото и да изядете няма да напълнеете. Позволете си повече лукс, пътувайте.
Дева
Родените в първата декада може да изживеят вълнуващи моменти, да срещнат любовта и хора, които ще им носят полза в бъдеще. Луна и Венера са в съвпад със Слънцето ви. Ще ви покровителства любовта, ще се окажете ценни съветници за един и още по ценни партньори за друг. Връзките по месторабота преливат от любов към деловитост и обратното. Пътувайте, берете билки, включете се в спонсорска и опознавателна програма и стиковайте действията си с нови партньори. Оставете време и за хубаво похапване, забравете за диетите.
Везни 
Очертава се и за вас успешен, артистичен и любовен понеделник. Както ви тръгне днес, така ще върви цялата седмица. Тенденцията е да имате успешни творчески и делови срещи, на които да направите връзка и с бъдещата любов или с човека, с когото ще работите съвместно или ще живеете заедно. Сключете нови договори, организирайте делови обеди и вечери. Днес всяко предложение и всяка хапка прекрасно се усвояват в организма ни и ни зареждат с енергия. Действайте активно, активизирайте и близките с материална подкрепа.
Скорпион
Ден за лични и делови контакти. Очертава се възможност да съчетаете успешно работата с удоволствията. Някой е на крачка от изгодна сделка, друг на крачка от любовта или вече крачи с нея. Всичко предприето ще донесе късмет и бляскави успехи в бъдеще. Стремете се активно към целта и ако нещо ви привлича тръгнете към него. Единственият ден в месеца, в който храната изцяло се изгаря и се превръща в енергия. Ръководете се от инстинктите, дайте воля на импулсите си за работа или връзка.
Стрелец
Този ден ще изисква взимане на тежки решения, раздели с досегашния ви начин на живот и старт на нещо ново, което ще определя бъдещето. Очертават се раздели и в любовта. Нищо няма да ви се даде без бой. Ще си проличи на кого може да разчитате и на кого не. Един от дните, в които всеки трябва да отстоява принципи, убеждения и личните си идеали. В противен случай всяко действие се обезсмисля и носи само загуба на време. Не се съмнявайте, че ще победите, ако наистина вярвате, че сте прави и вървите в правилната посока.
Козирог
Днес и утре ще постигнете максимални успехи, ще се радвате на съдействие и подкрепа в битката която водите и в местата, където отивате. Кандидатствайте за нова служебна позиция, подайте документи за работа или учене в престижно заведение. Ще се конкурирате успешно дори и със силни и влиятелни хора. Ден и за среща с любовта, за размяна на погледи, които ще подпалят не едно наранено сърце. Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект. Време за обяснения в любов и предложения за съвместна работа и живот.
Водолей
За вас се очертава работа, но и вероятност за интимна връзка поместоработа, която ще ви изпълни с надежда и оптимизъм. Съчетавате страстите с отговорностите и дано не объркате нещата. Днес всяка цел е достижима, стига да знаеш докъде да стигнеш и къде да спреш. Не нарушавайте принципите си и дадените обещания. Ден за пътувания и творчески командировки, за среща с хора, които чувствате близки и с които и работата и отношенията ще потръгнат. Не се страхувайте да покажете чувствата си.
Риби
Днес и утре Луна и Венера ви гледат в опозиция. Работата може да върви, но в посока на любовта и чувствата е вероятно да имате проблеми, да се случват събития, които ще ви скарат, раздалечат или разделят от тези, които обичате и желаете. Наблегнете на работата, подайте документи за чужбина, мислете повече за повишаване на квалификацията и за заемане на престижна позиция. Истинската любов е оставена на заден план. Не са изключени изневери. Радостта идва от храната. Колкото и да изядете няма да напълнеете.монитор

Видяна: 9760 пъти


Публикувана на
16 Юли 2018 година

Още статии


Топ новини
За кого вторник...

Овен
Ден на фатално привличане, на срещи и запознанства, които може да ви разведат или оженят. Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Везните. Не сърдете Темида с неравностойни и...

Как ще я караме...

Овен
Новата седмица е чудесно време за ново начало във всички сфери на живота. Докато останалите почиват - вие действайте. Точно тези занимания са глътката въздух, от която имате нужда. В...

Как ще сме с...

Овен
Не може да си позволите пасивност в този ден, а и в следващите. Марс отново се връща в Козирог и ще ви гледа в пречупваща позиция до 10 септември. Ако не действате активно, настъпателно и...

Как бягаме от...

Овен

Трябва им физическа дейност, за да се разсеят от драмите. Обичат да плуват, да играят баскетбол или футбол. Изобщо - колкото повече спортуват, толкова по-заредени се чувстват и...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info