header

Собствено Търсене

Понеделник, 15 Октомври 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Свободна зона

Какво ни очаква през новата седмица- 14 - 20 юли

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 16287 пътиОвен 21 март – 20 април
Насрочете за събота всичко важно за уикенда, особено мероприятия, които касаят връзки с много хора, участия в социални и обществени събития и екипни инициативи. За неделя сведете връзките само до тези в семейството, ограничете контактите и не позволявайте да ви влияят странични хора в избора, който правите.
16-и ще бъдете силен и успешен ден даващ възможност да се подпишат изгодни договори, да се влезе в нова следа, да се вземат изпити и конкурси. Действайте активно. Това е и единственият ден в този месец, в който храната се превръща изцяло в енергия и тъкани, а не се складира в мастната тъкан. Хапнете си наволя. И в любовта не се ограничавайте. Тази вечер Луна и Венера ще се целуват в нощното небе. 17-и дава възможност да осъществите връзка с партньори от чужбина или с хора, които ще ви изведат на много по-добра професионална и обществена позиция. Важното свършете на 18-и до обед. След това навлизаме в провокационен период, в който всяка ваша грешка ще се използва. В четвъртък ще се наложи да делите неделимото. Очертават се спорове около имоти и наследства. В петък до обед всичко ви се отдава с лекота, получавате дължими пари и услуги, както и възможност да блеснете на престижно място. От обед до събота на обед ограничете контактите с непознати. Петък вечер не е за запознанства и купон. Ще срещате основните си конкуренти и врагове маскирани като приятели.
Телец 21 април – 20 май
Предстои уикенд, в който ще се раздавате, ще правите услуги и жестове. Някой ще стане и рекламно лице на приятелска кампания. Помогнете на децата в бизнеса и на родителите в желанието им да се дистанцират и да ви оставят да се оправяте сами. Ако в неделя стартирате свой бизнес ще трябва с някого да делите екстрите или ще се появи някой с претенции към едно или друго. Съботната вечер не е благоприятна за запознанства. В живота ви ще се появи не само вторият, а и третият в комплект с него. Най-силните ви и успешни дни за периода са 16-17-и. Каквото насрочите за понеделник ще носи късмет, придобивки и слава, ще отваря нови пътища и възможности за резвитие тук или в чужбина. Сега е момента да осъществите перспетивни контакти. Диетите са противопоказни, позволете си това, което отдавна ви се иска не само като храна, но и като общуване и бизнес интерес. 1-и дава шанс за връзка с чуждестранни фирми. Ако в този ден заминете за чужбина или си купите билет, дълго няма да се върнете и е вероятно добре да се устроите там, дори и да не го планирате. На 18-и важното да се свърши до обед. След това навлизаме в период на конфликти и компроматна игра. Следобед на 19-и подпишете нов договор и обединете интересите си. За родените до 1 май 20-и ще донесе юридически проблеми.
Близнаци 21 май – 21 юни
Имате шанс да изживеете прекрасен уикенд. Ако планирате старт на нова инициатива или откриване на магазин, офис или друг търговски обект направете го в събота. Тази вечер късметът работи за вас и в любовта, а в неделя може да направите удобни и желани от някой друг собствените ви амбиции и интереси. Добре е да се излезе от една група и един екип и да се сформира свой, от предани и верни хора. И като се събудите в понеделник знайте, че ви чакат малки и големи предателства. Ще трябва да се срещате с хора, които са ви неприятни, но естеството на работата ще го изисква. Ще ви командват тези, които вие до момента сте командвали. Вечерта е любовна, но тенденцията е към неравностойни и обсебващи връзки. До 17-и на обед не провеждайте диети, яжте каквото ви се яде. Следобед на 17-и чакайте предложения от чужбина, от бивши и настоящи приятели или работодатели. Очертават се взаимно изгодни сделки на 18-и до обед. Този ден ви дава предимства, които в миналото не сте имали. На 19-и всеки си пати от коментарите, които прави, а вие разбирате за предателства и лъжи. Слагате на мястото им тези, които го заслужават. В петък до обед уредете среща с евентуални покровители. Ще си издействате някои екстри, ще спечелите дело и ще ви върнете стари позиции. След това до събота на обед оганичете контактите.
Рак 22 юни – 21 юли
14-и дава възможност да направите крачка напред в бизнеса. Чудесен ден за старт на нова инициатива, за отваряне на заведение или друг обект, от който в бъдеще ще дойдат приходи. Край с планирането, време е да реализирате планове и мечти. В неделя в живота ви може да се появи фатално привличане. Едно запознанство ще промени тотално живота и ще ви обвърже незнайно как и с кого. 16-и е ден за представителни срещи, за подписване на нови договори, след които добре ще се почерпите и ще хапнете. До вторник на обед диетите са противопоказни, а и няма да напълнеете независимо какво и колко ще изядете. В сряда започвате с обаждене от далече, с контакти и предложения от чужбина. Това е денят ви за пробив в нова среда, за уреждане на учене или работа извън мястото ви на живеене. Родените в първата декада ще се сблъскат с големите си конкуренти. Внимавайте какво и пред кого споделяте в четвъртък, когато натискът върху вас ще бъде огромен, ще се увеличават изискванията и шефските претенции, а и партньорът няма да ви прости неизпълнените обещания. Ще се окаже, че на 18-19-и за всичко плащате с лихвите. Станете рано в петък и до обед уредете важните си делови срещи. В живота ви може да се появи спонсор и благодетел. Вечерта бъдете сред свои.
Лъв 22 юли - 22 август
В този уикенд ще спечелите нещо за сметка на друго. 14-и е денят на леопарда. Конкуренцията е убийствна, но ако завладеете нова позиция в бъдеще ще разчитате повече на нея, отколкото на досегашната си дейност. Предстои сблъсък между силни конкуренти. Пасивността е нежелателна, ще те изтикат в глуха линия и в любовта, ако не се наложиш с искания и изисквания. Родените във втората декада ще имат шанс, който не са очаквали. Взимайте каквото ви предложи живота и не го оставайте на друг. В неделя екипната работа е противопоказна. Разчитайте само на себе си, за да избегнете проблемите. Ще си спестите и излишните разходи на пари и време. Късметът ще е с вас в понеделник, когато трябва да огреете навсякъде, където имате личен интерес. Може да сключите изгодни договори и да ви направят отстъпки. До вторник на обед си позволете повече разкош в храната, няма да напълнеете. До вечерта във вторник ще откриете истинския смисъл на една своя връзка и ще разберете нещо, което не сте разбирали преди. Не е време за недоволство и в сряда до обед, когато може да получите покани и предложения от чужбина и чуждестранни фирми. До 19-и на обед тече провокационна програма, не се занимавайте с клюки, за да не пострадате. В петък важното да се свърши сутринта. Спазвайте правилата, вероятни са сблъсъци със закона.
Дева 23 август - 22 септември
В събота вътрешната ви енергия е достатъчно силна, за да се впуснете в битки за любов и територии на влияние. Не се отказвайте, опитайте отново там, където са ви отхвърлили и ще пробиете защитата. Направете промоция и освещаване на нова дейност. В неделя може да попаднете под различни влияния. Ще ви оказват натиск. Неблагоприятно за групови излети. Ще плащате за чуждите екстри. Вечерта Луната навлиза в Дева и среща Венера. Ще преживеете очарователни любовни мигове и авантюра, която да ви ожени или разведе. В понеделник всичко ще се развива във ваш интерес. Идете на престижни мероприятия, може да получите предложение за работа и покана за важно делово участие. Колкото и да изядете до вторник на обед няма да напълнеете. Това е единственият период в този месец, в който храната се превръща изцяло в енергия. Във вторник някой лети за чужбина, а друг се връща решен да поднови дейност или вързка. Ден на големите надежди за вас и близките ви. На 18-и преодолявате всяко препятствие, но до вечерта влизате в излишни разправии. Счупеното е лош знак. Не споделяйте свои и чужди тайни. На 19-и пътувайте, оправете отношенията си, поискайте прошка и дайте такава. До вечерта нужните лекари и лекарства ще се намерят. В петък е време за среща с благодетели. Дори и да не ги търсите ще ви намерят.
Везни 23 септември – 22 октомври
В събота пасивността е нежелателна. Ще претърпите поражение, ако не си гоните интереса. Добре е за старт на нови бизнес инициативи и дейности в този уикенд. Направете промоция. Съботната вечер може да ви срещне с основни покровители и партньори. С действията си в момента подсигурявате и бъдещето на децата. В неделя попадате на всевъзможни изкушения и изкусители. Денят е неблагоприятен за обвързване. Третият ще остане вечна сянка между двамата, които в момента се вричат и обичат. Ден на фатални привличания, които ще донесат проблеми и грижи в бъдеще и ще направят много хора нещастни. Не си позволявайте двойнствени връзки. В понеделник сключете нов договор. Доверете се на импулсите и ако започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. И не забравяйте, че до вторник на обед колкото и да изядете няма да напълнеете. 18-и дава стимул и надежда за нови връзки. Ден на телепатичните контакти. Ще ви се обаждат тези, за които мислите. Време за подновяване и заздравяване на връзките. На 18-19-и Луната е във вашия знак. Пътувайте, има шанс да се устроите в чужбина ако в тези дни заминете за някъде или получите покана. Почти в края на работното време на 19-и може да очаквате делово предложение. В петък важното уредете до обед, посетете спонсорите си.
Скорпион 23 октомври - 22 ноември
В събота се налага да обслужвате чужди интереси и да работите за нечия кауза, реклама и победа. Подкрепете близък в старта на новата му бизнес инициатива. В неделя сте на прага на привличане, което може да елиминира досегашните ви връзки. Внимавайте и не взимайте прибързани решения. Има някакъв фатализъм във връзките, които ще осъществите в момента. Но пък вечерта е любовна и може да направите бебето. Луна и Венера светят заедно в нощното небе. В понеделник действайте активно и ще извлечете максимални ползи от връзките, преговорите и сключените договори. Пътувайте, уредете директни срещи с производители. Отстоявайте принципна политика и защитете нечий интерес. Така ще се сдобиете с покровител и защитник. До вторник на обед диетите са противопоказни, хапнете си наволя. 18-и е ден на усилена телепатична дейност. Тези, които мислят един за друг ще се срещнат. До сряда на обед очаквайте делово предложение и отговор на ваше запитване от чужбина. До петък имате възможност за внедряване в нова среда и уреждане на юридически дела. Вечерта на 18-и не влизайте в конфликти. Ако се скарате с някого може да е завинаги. Важното за 19-и уредете следобед. На 20-и може да подпишете изгоден договор и да спечелите конкурс. До обед печелите и свободата си, докато следобед опасно може да се обвържете.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Чудесен уикенд, в който трябва да намерите време както за почивка, така и за работа. В събота следобед е добре да се рекламира, отвори и освети новото ви заведение и бизнесът, който се каните да започнете. Помогнете и на децата да стартират своя инициатива и проект. В неделя връзките са неравностойни, тенденцията е към обсебване. В живота на много двойки може да се появи третият, който ще влоши и провали нещата. Ден на библейската тройка под ябълковото дърво. За родените до 1 декември 16-и започва с възможност за любовна среща и неочакван сблъсък на реалности, възможности и спомени. Внимавайте, Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект. Не изневерявайте. В този ден няма забрани за вас само по отношение на храната. Яжте наволя, няма да напълнеете. Във вторник до обед получавате предложение, което е добре да приемете, ако не нарушава принципите ви. Следобед чакайте вест, която може да промени бъдещето ви. Някой вече купува билет за чужбина. На 18-и излизате от неудобно положение, получавате и повишение. 19-и започва с конфликт, но следобед нещата се оправят, намира се лек за всяка болка. В петък е Иленден, разрешава се риба. За някой от вас ще има повече разрешения и повече възможности до обед. Следобед не прекалявайте със стимулантите и алкохола. Преместете се на ново място.
Козирог 22 декември - 20 януари
До 18-и на обед тенденцията при вас е да печелите, да получавате екстри и да си уреждате продобивки. В събота слагате край на изчаквателната политика. Енергията ви търси поле за изява, пасивността наврежда и разболява. Чудесен момент за освещаване и стартиране на новия ви магазин или офис. Предприетото в понеделник ще донесе късмет и ползи повече за родените в първата декада. Това е и благоприятният ден за нови запознанства, за сключване на нови договори, за пробив в нова среда, на нова работна позиция и в нов екип. Дано в неделя не сте избързали с обещанията и обвързванията, които ще ви вържат ръцете. До 17-и на обед се откажете от диетите и не се ограничавайте сами във връзките. Доставете си радост за сетивата и си позволете да бъдете себе си. И без това животът достатъчно ни е ограничил. На 18-19-и Слънце и Луна сключват неблагоприятни аспекти с вашето Слънце, със Сатурн и Плутон от вашия знак. Рисковете ще се увелчат, за всичко ще ви трябват повече усилия, средства и пари. Може да се наложи да се откажете от перспективна работа поради липса на средства или намален капитал. Здравето е нестабилно. Не бързайте да изпадате в зависимости. В петък до обед може да получите подкрепа, да уредите нещо допълнително и да си върнете позициите. Следобед сте на прага на рисково обвързване, но пък ще ви е приятно.
Водолей 21 януари – 19 февруари
За вас се очертава тежък уикенд, в който ще се грижите за чужди интереси, ще давате максимално от себе си в името на бъдещето на деца и близки. Вероятен е и отказ от собственост или прехвърляне на бизнеса ви в ръцете на децата. Най-трудно ще ви бъде в неделя, когато сте на път да се обвържите с непоходящите хора. Това е за вас ден на фатално привличане, което направо може да ви омагьоса и постави в изключителна зависимост от някого в бъдеще. Не се препоръчват групови действия. Останете си у дома, не приемайте предложения и оферти и бягайте от случайни връзки. В понеделник ситуацията коренно ще се промени, ще направите силен и печеливш ход, ще спечелите дело, облог или повишение на работното място. Съдбата вади вашият номер в лотарията на живота. До 20-и ще направите още няколко стабилизиращи крачки, може да си уредите и работа към чуждестранна фирма и място в престижен екип. Някой урежда с имот или квартира бъдещите си спосори или партньори в работата и в живота. На 18-и вечерта си пожелайте нещо и ще го имате. В този ден се сбъдват благите пожелания. Повярвайте в късмета си и на 19-и следобед ще си извоювате още някои екстри. Но на 20-21-и личните ви покровители ще работят за чужд интерес, а и вие ще правите безплатни услуги. Не нарушавайте закона, не влизайте в зависимости.
Риби 20 февруари – 20 март
На 14-и всеки е готов за качествен скок в живота. Край с изчаквателната политика. Време е да реализирате замисли и проекти на практика. Чудесен ден за старт на нов бизнес и нова търговска дейност. Осветете подновения си магазин или новата инициатива, която се каните да започнете. В неделя към вас може да се прилепят хора, от които трудно ще се отървете и ще ги носите на гърба си. Неблагоприятен ден за сключване на брак. Вместо за един сякаш се жените за двама. Взимате и мама или някой друг, който ще се меси в отношенията ви. Родените в първата декада ще играят посредническа роля в понеделник. Погрижете се за нечий интерес и за вашия ще се погрижат до края на седмицата. Вероятни са неприятни разкрития за любовни изневери. На 16-17-и Луна и Венера ви гледат в опозиция от знака на Девата. Не се препоръчват странични връзки особено поместоработа. Не е време за командировки и отсъствия. Не се знае кой ще се намести в дома ви или на работното място. Вечерта на 17-и се доверете на интуицията и се обадете на тези, за които мислите. От 18-и до 19-и на обед се сбъдват благите пожелания. Нещо, което ви е било отнето като шанс може и да се върне. Кандидатствайте за работа и учене в чужбина. На 20-и и си урете среща със спонсор. Дори и да не търсите подкрепа, тя ще се появи.

Публикувана на
14 Юли 2018 годинаОще статии


Най-четени
Най-старата...

[b]Жена, която твърди, че е най-старата в света, разказа за жестокостите на вътрешната си депортация в рамките на Съветския съюз от тиранина Сталин по време на Втората световна война. Коку...

Как да изгоним...

[b]Всички познаваме ментата като растение, от което се прави приятен за стомаха чай. Но в езотерично отношение ментата има много приложения. Помага за установяване на връзка с предците, премахва...

Каква е диетата...

[b]Виктория Бекъм винаги е била смятана за една от най-стройните жени в шоубизнеса. За целта обаче се поддържа във форма с един от най-успешните хранителни режими, научи HotArena.

Какво ви очаква...

Овен 21 март – 20 април
Предстои чудесен уикенд. Ще имате предвидени и непредвидени срещи, разговори които ще носят делови и лични предложения и ще променят в положителна посока живота,...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info