header

Собствено Търсене

Вторник, 22 Януари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Свободна зона

Какво ни очаква през новата седмица-28 април – 4 май

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 32086 пътиОвен 21 март – 20 април
Съботният ден дава нова постановка и поставя нови изисквания пред вас. Някой е на път да смени дом и населено място. Неизказаните думи ще се изкажат и дано отношенията ви се нормализират и навлезат в по-спокойна фаза. От неделя поне един дразнител ще изчезне. Добре е да се предприемат колективни инициативи, да се работи в екип, да се състезавате в група и да не играете толкова мечтаната и желана от Овена роля на водач. Очертават се конфликти. Пълнолунието превъзбужда. Намалете изискванията към себе си и другите и в понеделник не искайте много от живота. Апетитите са огромни, очертават се тежки битки за надмощие. Ако искате да постигнете баланс и хармония в отношенията отложете важните разговори за 1-и. В този празничен ден ще действа балансирана и умерена политика, на масата ще се водят и делови разговори и може да се постигне жаланото споразумение с роднини и близки. Добре е да се движите в спонсорска среда. 2-3-и са силните ви дни за периода. 2-и носи добри новини или поне отприщва енегия за промяна. Поне в една посока ситуацията ще се изчисти, ще получите покана и предложение, за които ще почерпите. 3-и е ден на равносметка. Маските падат, усещате кой с какво може да ви помогне или навреди. На 4-и не се обвързвайте с никого за нищо. Лесно ще бъдете оплетени в мрежи от лъжи. Не се женете, не правете и не приемайте предложения.
Телец 21 април – 20 май
28-и е ден за релакс. Полезните вещества лесно се усвояват. Идете на масаж и фризьор, тествайте нов козметичен и хранителен продукт. Ще се появи проблем, който ще решите, ако не изпаднете в паника и не нервничите. Навлизаме в деня на колелото, което е било отдолу тръгва нагоре, но и обратно. 29-и изисква семейните въпроси да се решават съвместно. Не взимайте еднолични решения, не се пазарете и не купувайте нищо без участието на партньорите, децата или другите засегнати в ситуацията. Свикайте семейния съвет. Предстоят два тежки дни. Още в неделя вечерта ще се появи проблем, който ще засегне повече родените до 1 май. Но на 30-и агресията и натиска ще са от всички страни. Запазете неутралитет, не искайте много от живота, не делете имоти и наследства и не си търсете правата. Дори и на инат другите ще ви правят спънки. Ден на сладки изкушения и в любовта, за които после дълго ще се плаща. Не изневерявайте. На 1-и проблемите ще са повече за родените след 10 май. Препоръчват се физически упражнения водещи към хармония, а не такива, които утежняват сърцето и кръста. Каквото предприемете на 2-и ще ви донес късмет и ползи. На 3-и всичко се вижда изкривено през призмата на чувствата. В петък ще изловите тези, които се опитват да ви лъжат и мамят. Внимавайте, очертават се опити за заблуда на противника.
Близнаци 21 май - 21 юни
28-и ще промени една непрегната за вас ситуация и ще ви помогне да решите проблема. Отнесете се спокойно към всичко, което се случва и ще излезете от всяка криза. Денят е магичен, ще ви помогне да се отървете от поне една тежест висяща на плещите ви от дълго време. В неделя всичко предприето ще тръгне по правилата. Участвайте в публични изяви, търсете начин да привлечете погледите и да оберете овациите. Такъв шанс за победа дълго няма да се повтори. Сега е момента да привлечете съподвижници и спонсори. В живота ви ще се появи неочакван благодетел. Не оставайте сами. В деня преди пълнолунието меланхолията се засилва. На 30-и не очаквайте компромиси. Ще ви захепе кой както може. Късно вечерта обстановката ще се нормализира и ще получите изгодно предложение. На 1-и е и първият ден от третата фаза на Луната, който изисква примирие. И светилата се опитват да запазят статуквото на пълнолунието. Добре е да запазите неутралитет, да делите поравно ползи и отговорности и да не отивате в крайности. На 2-и всеки старт ще е успешен, ще се случват събития, за които ще почерпите. Може да сключите нов договор, който да ви обвърже задълго, но парите и условията на труд ще си заслужават. На 3-и ще срещате ледени сърца, никой няма да ви разбира. Предприетото на 4-и после ще се преправя. Стойте мирни.
Рак 22 юни – 21 юли
В събота всичко ще ви дотежи. Ще се случват събития, които ще ви изпълват с тревога и неудовлетворение. Този ден има магическа сила. До вечерта поне един проблем ще се реши, а с него ще започнат да се разплитат и останалите. В следващите три дни Луната ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Скорпиона. Ще се разберете по спорни имотни въпроси. Тази неделя е добре да се съберете с родата и да обмислите нещата. С лекота ще привлечете нови съюзници и сътрудници. Пълнолунието на 30-и превъзбужда и изостря апетитете на всички нива. Някой тръгва към изневери, друг разбира за такива, а трети се съюзява с конкуренцията на шефа си. На 1-и ще действате много по-умерено и балансирано, ще разделите неделимото, ще намерите начин да постъпите разумно и в най-трудната ситуация. Денят се свързва с човешката душа, със задушевните разговори, които ще ви помогнат да разберете и другата гледна точка. Предприетото на 2-и ще носи късмет и за двете страни. Чакайте вести отдалече или от съвсем близо, но те ще уредят по-далечните ви амбиции. Ще получите нужните ви документи и разрешителни. 3-и поставя границите, показва на кого може да се разчита и на кого не и дава заслужените награди. Каквото отложите за петък ще ви постави в подчинение и ще ви свърже с хора, които ще ви използват.
Лъв 22 юли - 22 август
На 28-и съдбата завърта своето колело и което е било отдолу ще изплува и ще си подреди живота, а което е доминирало ще се окаже в подтиснато положение. Кръвта се обновява, мислите текат гладко, проблемите се решават до вечерта. Този ден ще ви помогне да се освободите от минали проблеми, но може да ви натовари с нови. В неделя предстоящото пълнолуние в знака на Скорпиона ще донесе проблеми във връзките. В хороскопа ви ще действа кармичен кръст на планетни сили. Ще се поставят парливи въпроси на масата за преговори, ще ви притискат с претенции за имотни и наследствени делби, ще трябва да взимате страна между тези, които обичате еднакво. От 29-и до 1-и ще изживеете низ от предателства и проблеми. В неделя стартирайте нова програма, която едновременно да ви защитава и дава сила. Обединете интересите си с някого. 30-и ще ви донесе изпитания, конфикти с роднини, партньори и колеги. В този ден всеки си гони целта и няма да отстъпи. Апетитите взимат връх над разума. Очаквайте удари в гръб. Сексът в този ден разболява и вреди. 1-и е тежък повече за родените след 11 август. На 2-и ще свършите много добра работа, а на 3-и чакайте награди за миналото старание или невнимание. На 4-и не се обвързвайте с никого за нищо. Попадете в заложен капан.
Дева 23 август – 22 септември
В събота се заемете със себе си, посетете център за разкрасяване, особено ако ви предстят важни срещи и събития в следващите дни. Кръвта и пелзените вещества прекрасно циркулират в тялото. Прочистете се, започнете диета до пълнолунието. В неделя е време за приятелски и роднински срещи, за публични и артистични изяви, за привличане на нови клиенти и навлизане в нова среда. Рекламирайте се по всички възможни начини. В понеделник очаквайте агресия, натиск и колегиални предателства. Не смесвайте работата с удоволствията, ако не искате и работата ви да пострада, и любовта да си тръгне. Ще ви стоварят общите ангажименти, а друг ще обере парите и наградите. 1-и е ден на хармонията и разбирателството. На никаква цена не си нарушавайте спокойствието и не бързайте да се доказвате. Опитайте да разберете хората до вас и да им влезете в положението. На 2-и ще влезете в битки за права и възможности. Подайте документи за нова работа, кандидатствайте по спонсорски програми. Някой ще получи долгоочаквана вест, която може тотално да промени живота му. Всичко стартирано ще ви вдига нивото. 3-и ще ви покаже на кого може да разчитате и на кого не. Ден на кривите сметки и нелоялната конкуренция. Каквото загубите трудно ще си върнете. В петък внимавайте с контактите в мрежата. Лесно може да бъдете зарибени и употребени. Не е време за изповеди.
Везни 23 септември – 22 октомври
В събота преживявате личностна и емоционална трансформация. Може да изоставите едно за сметка на друго. Навлизате в нов период от живота си. Символ на деня е пръстена и колелото. Активноста ви нараства, в живота ви се появява нов човек и нов вариант. Предприетото в неделя ще донесе радост за дома и късмет във връзките. Предстои пълнолуние, което ще напълни сърцето, а дано и банковата ви сметка. В понеделник се активизира голямата ви амбиция, желанията взимат връх над разумната преценка. Може да загърбите приятел в стремежа си да постигнете максималното в работата и бизнеса. Скандалите са лош знак, не позволявайте да ви изкушават и провокират. 1-и поставя всеки на мястото му, омиротворява сърцата и ни прави по-добри. Денят се свързва с човешата душа, с общите ни мечти и стремежи. Всичко предприето на 2-и ще ви донесе късмет, ползи и пари. Ще се случват събития, за които може и два пъти или за двама да почерпите. Ще се уреди проблем, който ви мъчи отдавна. На 3-и не подражавайте на никого и не следвайте пасивно чуждите съвети. Ден на огледалото. Всеки се оглежда в неговото и вижда каквото му се иска да види. Дано успеете да забележите кой ви предава и кой ви подлива вода. 4-и е ден на стагнации и комплекси. Всяко влизане в мрежата ще ви носи проблеми и опасни връзки. Бъдете внимателни.
Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Една магична събота, в която може да завъртите сами колелото на съдбата, да оправите връзки и отношения, да създадете нови, да направите признание или предложение и да започнете да живеете по нов начин. Ще получите стимул за действие и поне в една посока животът ви ще се отпуши. В неделя Луната навлиза във вашия знак. Планирайте пътувания, участия в обществени и политически събития и важни творчески изяви. 1-2-и са най-благоприятните дни за сключване на брак в този месец. Очертават се срещи с покровители и спонсори. Добре е в неделя да каните гости и да гостувате, да се срещате с хора от вашата среда и от вашата кръвна група. Тръбачът-съдба свири сбор, събира ни и ни организира за взаимно изгодни действия и инициативи. Нека 30-и мине в изчакване и опипване на почвата. В този ден крясъците ще ви разболят. Може да направите грешен ход. Нищо не избирайте, не позволявайте да ви предизвикат или подтикват към нежелани действия. Сексът разболява. На 1-и стремежът нека е към хармония във връзките. Не се карайте с никого, после трудно ще се сдобрите. 2-и ви дава повече възможности и предложение, което не бива да се отказва. Ще има за какво да почерпите. В четвъртък предстои преобразяване. Ще видите някого по съвсем различен начин и дано това е истинското му лице. В петък бъркате, оплитат ви лъжи и интриги.
Стрелец 23 ноември – 21 декември
Независимо как са вървели нещата при вас в съботния ден ситуацията ще се преобърне. Може да се очакват възкачвания и детронации, опити да се полети и желание да се бутне някой в пропаста. Ще получите нова информация. Възползвайте се навреме. В този ден е заложена блага магия, шансове да се хванем сами за косите и да се изтеглим от блатото. В неделя привлечете съюзници, създайте свой екип, съберете под знамената на личната си активност близките и децата и определете общата цел. В понеделник всеки тръгва с голямата кошница и не е склонен на компромиси. И както е казал поетът „ ние всички сме в калта, но някои от нас гледат към звездите”. Не спирайте да мечтаете, от 1-и ще се отворят три дни на възможности и печеливши варианти. Опитайте на 1-и да стопите дистанциите с близки и приятели. Денят се свързва с човешката душа и с желанието за общо добруване. 2-и ще ви даде възможност, която не идва всеки ден. Чакайте обаждане и покана даващи шанс да започнете нова работа и да влезе в печеливш бизнес. Някой ще уреди и документи за чужбина. Действайте изпреварващо и на 3-и, когато ще оберете плодовете на усилията си до момента. Край с един маскарад в живота ви. Давате си сметка за предимства и грешки. В петък губят комплексарите и тези, които се предоверяват.
Козирог 22 декември – 20 януари
Не се занимавайте с отговорна и тежка работа. Съботният ден е даден за релакс, за посещение в център за красота и рехабилитация. Полезните вещества, а и мисли чудесно се усвояват. Ще се наложи да усвоите и някои уроци на предоверяването. В неделя съберете тези, с които смятате да направите екип, да вървите и живеете заедно. Този ден определя общите посоки, общите цели и задачи. Ако имате близък с проблем, обърнете му повече внимание и не го оставайте сам. Понеделнишки може да тръгне със скандали и конфликти, ако не сте удовлетворили нечии искания. От нещо дребно може да пламнат семейни войни. Компромисите трудно се постигат. Но на 1-и лесно се постига консенсус, обстановката се омиротворява и проблемите се решават. Денят изисква спокойствие и мир, дано си ги извоювате. 2-и ще ви даде поне две възможности, но за съжаление по едно и също време. 3-и разделя приятелите от тези, които само се преструват на такива. Не се колебайте да прекратите вредни връзки. 3-и е денят на паяка. Ако се чувствате от тази порода може да хванете в мрежата си някоя и друга заблудена муха. Няма равностойност във връзките. Родените в първата декада трудно ще надвият комплексите си. Не вярвайте безрезервно. Не давайте шанс да ви използват. Внимавайте с документи и лични данни. Проверявайте всичко.
Водолей 21 януари – 19 февруари
Позволете си релакс, оздравителни и разтоварващи процедури в съботния ден. Чудесно е да промените прическа и визия. Всяка промяна ще помогне да вземете решението, което от доста време отлагате. Тествайте нов козметичен или лечебен продукт. Доставете си радост, но внимавайте да не помрачите радоста на друг. В неделя лесно се подаваме на меланхолия и печал. Бъдете близо до тези, които обичате. Не оставайте сами в труден момент не само за тях, но и за вас. Нуждаете се от разбиране и любов. Влезте в нова група по интереси и хоби, това също е част от програмата за излизане от кризата. Ще ви е много трудно на 30-и, когато змеят на желанията ще кара околните да ви подтискат или забравят, да ви ощетяват и нараняват дори и без да го искат. Битката за нещо по-добро ни ожесточава и озлобява. Но на 1-и в отношенията настъпва хармония. Скандалите са противопоказни и разболяват. Търсете пътя на примирието. На 2-и може да ви предложат изгодна сделка, възможност за нова работа и шанс да изкарате нещо допълнително. Действайте активно в посока на личния си интерес. Уредете пътувания и срещи на място. Ще има за какво да почерпите в този ден. В четвъртък се получава по заслуги. Чакайте награда за положените в миналото усилия. В петък ограничете връзките в мрежата, не се обвързвайте и не подписвайте нови договори.
Риби 20 февруари – 20 март
В събота обърнете повече внимание на себе си, на външния си вид, на визията и прическата. Използвайте повече полезни продукти. Кръвта се обновява. Тенденцията е да започнат промени. На сън ще видите истинските си проблеми и начините да ги решите. Подсъзнанието ви дава верни съвети. Съдбата завърта своето колело и дава шанс на подтиснатите да изплуват. Неделният ден ще ви донесе приятелски срещи, възможност да се съберете в група по интереси, да привлечете нови клиенти и съподвижници. Съберете и семейния съвет, решете важните въпроси. В понеделник се активизира вътрешният змей на желанията. Трудно ще контролирате емоциите. Краткотрайното блаженство и моментните удоволствия ще траят кратко, но после дълго ще се плащат. Помислете дали си струва риска. Трудно ще устоите на нечие обаяние. Не си позволявайте странични любовни връзки. На 1-и предстои пречистване. Мръсотията лесно излиза, спазвайте диета. Пътувайте. Не убивайте птици и мечти. На 2-и с действията си помагате на нечие издигане и просперитет. Едва ли ще ви върнат жеста. Дано помислите и за себе си. Бъдете настойчиви, търсете си правата. Случилото се на 3-и ще ви помогне да разграничите приятелите от враговете. Не си затваряйте очите за предателствата. На 4-и не взимайте важни решения, заложени са капани за наивници.
монитор

Публикувана на
28 Април 2018 годинаОще статии


Най-четени
Какво хоби да...

[b]Група по интереси. Така се казва на хора, които се събират на едно място, обединени от едни и същи предпочитания. Едни обичат да рисуват, други да спортуват, трети обожават да ходят на разходки...

Кои храни при...

[b]Храната, която консумираме е основният ни източник на хранителни вещества и енергия. Ако я използваме правилно ще ни помогне не само да поддържаме добра фигура, но и да облекчим някои...

Убитата млада...

[b]Продължава разследването на вчерашното жестоко убийство на млада жена в бл. 28 столичния квартал "Банишора". Извършител на тежкото престъпление е приятелят ѝ - 23 годишният Васил. Влюбени и...

Как баба от...

[b]Католическата общност в Раковски отсега тръпне в очакване на визитата на папа Франциск, който ще посети града на 6 май. Въпреки че все още няма подробности около програмата, новината за...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info