header

Собствено Търсене

Сряда, 24 Април 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Свободна зона

Какво ни очаква през новата седмица- 9 - 15 април 2018

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 45628 пътиОВЕН
Овните проявяват активната си житейска позиция като отстояват своето място под слънцето или завоюват по-авторитетна позиция. Съпътстващата им цел е стабилно финансово положение. Най-често чрез придобиване на имущество и получаване на стабилен доход. В понеделник, сряда и петък всичко, свързано с повишаване на благосъстоянието, се получава по-позитивно, отколкото, да речем във вторник. В неделя най-важно от всичко е вашето собствено мнение, умението да обясните на своето обкръжение своите собствени интереси, независимо от всичко. През тази седмица, особено в неделя, вие лесно ще вземете своите думи обратно, ще премислите и ще се откажете от обещанията, дадени прибързано преди седмица-две. И това е правилно. Да се бърза сега с решението (извършването) на нещо окончателно няма никакъв смисъл. До 24 април всичко може рязко да се промени. При това, по ваша инициатива. За рождениците текущите тенденции могат да се превърнат в стратегически.
ТЕЛЕЦ
Вашата покровителка Венера, даваща, както са вярвали древните "малкото щастие", се намира във вашия знак. Тук нейната сила е най-голяма и се проявява в материални, видими форми. Следователно, от 1 до 24 април вие можете да разчитате на "всичко хубаво" или най-малкото на отсъствието на нещо "лошо". Откъде може да дойде това хубаво и в какво да се прояви, става пределно ясно в петък. Има смисъл през цялата седмица да забелязвате всички приятни и полезни дреболии, които украсяват тези дни. Особено знакови ще бъдат събитията в петък. Всичко, което идва при вас, задръжте и го умножавайте. От 12 до 21 април ви предстоят повишени разходи. Ако обаче някой ги плати или постъпващите доходи превишават тези разходи, ето това ще бъде перспективен канал за подобряване на вашия живот в недалечно бъдеще. По-благополучни от другите и въвлечени в позитивни събития са родените през първата десетдневка на май.
БЛИЗНАЦИ
Главната тенденция в случващото се е в това, че вие сте попаднали във "времева примка", която ви кара да се въртите около нещо, което се е случило през първата половина на март и ще ви позволи да се придвижите напред едва след като свърши април. Най-силно въвлечени в този кръговрат (или бягане в кръг) са родените в края на май и през първата седмица на юни. Въпреки това, всичко носи в себе си и полза - дори забавянето и необходимостта нещо да се поправи. Вероятно ще има връщане на някои хора и събития. В някои случаи е полезен дори отказът от своите думи и планове. Така че, не правете кой-знае колко далечни планове. През април е по-добре да се живее и постъпва според обстоятелствата. Така е по-правилно и разочарованията са по-малко. Нещо повече - от 12 до 24 април внезапни събития ще внесат нови условия. След това, най-вероятно вашите стратегически планове и намерения ще се променят. Не е ли по- добре да изчакате?
РАК
За родените през втората десетдневка на юли с голяма доза вероятност в следващите две седмици внезапно ще се променят важни социални обстоятелства. За добро или за лошо няма да гадаем. Ще кажем само, че онези, които искат да променят нещо съзнателно, ще трябва да се отворят за новите обстоятелства и смело да ги използват. Това може да бъде промяна на статуса - семеен или професионален - женитба, развод, уволнение, назначение, започване на собствен бизнес. Възможна е дори промяна на гражданството. Животът винаги е богат на варианти. Най-мъдрото е да посрещаме с готовност промените. Да гледаме бъдещето в очите. За тази цел, до 16 април е добре да се приключат някои ангажименти, които стоят на пътя към желаната цел. Най-благоприятен ден за вас е петък. Събитията в този ден ще ви подскажат много неща, ще ви обяснят и отворят перспектива. Ако нищо важно не се случва, просто се наслаждавайте на хубавото, което го има всеки ден.
ЛЪВ
През целия април юлските Лъвове живеят в кръговрата на формиралия се поток от събития. Може да се каже - тъпчат на едно място. Командировка (пътуване) се отлага, но не се отменя. Възникналите през март битови или служебни ангажименти все още висят над вас. В по-лошия случай, възможно е да се върнат и да ви разтревожат признаците на хронично заболяване. Всичко това обаче едва ли ще промени съществено хода на събитията. Виж, родените през втората десетдневка на август, от 12 до 24 април е възможно внезапно "да се отправят в неизвестното". Дали това ще бъде далечно пътешествие в непознати места, или нови открития с познавателен характер, или пък изненади от далечни роднини, на които вие ще трябва бързо да реагирате? Бъдете нащрек и готови във всяка една минута да се откъснете от мястото си и да тръгнете нанякъде. Непредсказуемите априлски събития ще ви открият нещо абсолютно ново и интересно.
ДЕВА
В живота на Девите, родени в края на август, през целия април е много силен интересът към документи и договори с финансов характер. Това могат да бъдат и застраховки, и финансови потоци, с които вие боравите по силата на професията си. Каквото е да е, процесът, който вие сте разчитали да осъществите бързо и напористо, се бави през целия април. И едва през май всичко това остава зад вас, освобождава ви и отваря пред вас нови пътища. А засега, се налага да проявявате търпение и присъщата ви способност да ровите и стигате до същността на нещата. От 12 до 21 април се случват събития, съществено променящи текущите обстоятелства и текущите условия. Това може да внесе в живота ви и форс-мажорни ситуации. Едва след това ще е възможно да промените тактиката за постигане на целта или да отмените самата цел - в този вариант, в който тя сега стои пред вас. Така че не бързайте за никъде и просто позволете на нещата да се случат.
ВЕЗНИ
Както и досега основните събития се случват в дома ви, в семейството. И това ще продължи с месеци. Следователно, ще трябва да се отнасяте към случващото се много по-отговорно. Особено, ако това са утежняващи ситуацията обстоятелства. Установеният сега ход на събитията внезапно се променя, при това не по ваша воля, от 12 до 21 април. Появяват се неочаквани обстоятелства. Това съвпада с появата на приятни финансови предложения или изгодни партньори. При това, хората около вас са същите. Какви хора са и какво може да очаквате от тях, ще научите в събота и неделя. Не бързайте с изводите, но задължително го имайте предвид. Събитията в петък изясняват новите възможности и обстоятелства. Това е най-благоприятният за вас ден през седмицата, особено ако търсите популярност и обществено признание.
СКОРПИОН
От 1 до 24 април вие може да разчитате на подкрепата на своите делови партньори, съпрузи и хората, добронамерени към вас. Вярно е, че от 12 до 21 април ще ви се наложи да проявите към тези хора особена щедрост, може би да им окажете помощ и покровителство. Но това ще бъде само приятно и от полза за всички. За онези, чиято цел или професионална дейност включва сключване на финансови договори, това е просто златно време. Не го пропускайте. От 12 до 24 април мястото и условията на ежедневната работа внезапно се променят. Ако е време да смените и самата месторабота - действайте! Хората на възраст и тези, които имат хронични заболявания, ще бъде добре през втората десетдневка на април да се погрижат да се предпазят от внезапни неприятни изненади. Ако се случи нещо, прибягвайте към методи за ликвидиране на острите състояния (обостряния), към които по-рано не сте прибягвали. Това би трябвало да ви помогне.
СТРЕЛЕЦ
Периодът е много благоприятен за стабилизиране на своето благосъстояние и разпределяне на наличните средства. Служителите имат всички шансове през април да се преборят за повишение на заплатата. Не губете време и полагайте усилия в тази посока. Самостоятелните предприемачи от 12 до 24 април ще почувстват смелост в себе си и желание да рискуват, ще започнат смела бизнес програма. Реално тя може да бъде успешна, но окончателно ще достигне оптимално ниво едва през следващата година. Романтично настроените хора ще предпочетат да се потопят в любовта или в друго увлечение (хоби). То все пак ще изисква малко средства. Ентусиазъм и влечение към непознатото ще завладее родените през втората десетдневка на декември. Ноемврийските Стрелци през целия април са много по-разсъдливи и сега поправят неотдавна допуснатите пропуски и грешки. Можете да разчитате на приятно общуване със съученици, състуденти или с хора, с които отдавна не сте се виждали.
КОЗИРОГ
От 22 март до 14 април вие настойчиво и премерено се стремите да осъществите отдавна желаното и планираното. От 3 до 18 април това ви се получава. И не просто се получава, а е с великолепен, чувствителен резултат. През тази седмица вие очевидно се приближавате към целта от вторник до четвъртък, преследвайки материалната изгода, изразходвайки сили и средства. Освен романтичните и културни програми, актуално е да осъществите и старателно обмислена бизнес програма. Някои ще имат забележими успехи в спорта. Вариантите за "победа" са доста, при всеки се осъществява обаче онова, което той в последно време желае много силно, което цели. В резултат то ще засегне и вашето семейство. От 12 до 24 април в семейството на родените през втората десетдневка на януари ще се случи значимо събитие, засягащо всички вкъщи. То обещава в следващите месеци съществено да промени състава на семейството или местоживеенето. Мечтайте и ще придобиете!
ВОДОЛЕЙ
Във вашия дом е дошло нещо много хубаво. И това не е едномоментно - всичко, което се случва от 3 до 24 април, ще бъде от полза за семейството и ще повиши нивото на семейния комфорт лично за вас. В четвъртък тази тенденция ще се прояви с конкретно позитивно събитие. Ако сте мечтали да придобиете нещо за дома си, направете това в четвъртък. Множество важни събития през април се случват и без вашето пряко участие, някои зад гърба ви, почти тайно. Всичко, което се случва ще ви е от полза. През втората десетдневка на април във вашето обкръжение ще се появят нови лица, може би пристигнали отдалече. Онзи, който е имал намерение да си купи кола, ще може в следващите дни да осъществи своята мечта. Придобивките през тази седмица е най-добре да правите в четвъртък - най- благоприятният ден за тази цел. Събитията от тези дни често пъти протичат непланирано - живейте според ситуацията, подчинявайки се благодарно на потока от събития.
РИБИ
От 3 до 21 април успешно се реализират всички ваши планове и намерения, възникнали не спонтанно, а подготвени и пресметнати в последните месеци. В следващите дни и седмици ще ви бъде предоставена възможност да забогатеете или най-малкото съществено да поправите своите финансови дела. Абсолютно неочаквано ще откриете нов източник на доходи. При мнозина доходите ще бъдат свързани със собствената ви изобретателност, висок интелект и безстрашие пред необходимостта от промяна на курса. Уви, често пъти онова, което идва лесно и внезапно, също толкова лесно се и губи. Пазете завоюваното. През април вие не сте гарантирани изцяло от загуби. Постарайте се да направите така, че разходите да станат инвестиции, носещи полза и дългосрочна изгода. Инвестирането на средства в имущество сега е актуално и надеждно. Дори ако до края на април онова, което е свързано с документи или пътуване, се бави, не се разстройвайте. Има смисъл всичко да се провери отново, за да се избегнат грешките.
Сп. Маргарита

Публикувана на
9 Април 2018 годинаОще статии


Най-четени
По лицето на...

Как можем да разберем дали един мъж ще изневери или не. Австралийски учени установиха, че изневярата, закодирана в мъжкото лице.
Изневярата е закодирана в мъжкото лице и...

Как 4-те фази на...

[b]Биоритмите на всички живи същества са съобразени с фазите на Луната. Изключение не прави и човекът. Луната влияе на нашето поведение и емоции, въпреки че невинаги си даваме сметка за това....

Лечител изцери...

Лечителят Георги Петков е от Горна Оряховица. Излекувал е стотици хора, като всяка година пътува до силни енергийни места в нашата страна.
Яна БОЯДЖИЕВА
- Ккак и кога открихте у себе...

Публикуват...

[b]Преди малко ми се обади приятел журналист от Португалия и ми каза, че скоро ще публикуват сметките на български магистрати в чужбина Като чух сумите си мисля, че Брендо и Черепа са клошари!

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info