header

Собствено Търсене

Вторник, 18 Декември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ни вещаят звездите за тази сряда

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 24949 пъти


PlovdivMedia - Какво ни вещаят звездите за тази сряда

Овен 21 март – 20 април
Ден за движение напред към важни цели и проекти. Всяко начинание има тенденция да тръгне, да се придвижи напред от точката на зацикляне и да ви донесе предимства. Където не успявате сами, търсете подкрепата на близки и колеги. Ден за обединение на хора с еднакви интереси, амбиции и предпочитания. Чудесно е да се пътува, да се правят огледи на имоти и терени, да се търси ново място за развитие. Посейте в парника и семената на новата реколта. Всяка ваша инициатива в този ден ще ви се отплаща в бъдеще.


Р-5
П-5
Л-5
К-5
З-5


Телец 21 април – 20 май
За родените във втората декада денят е тъжък и проблемен. Соловите ви акции ще бъдат стопирани или подтиснати от тези на колектива и семейството. „Не ритайте срещу ръжена”, съобразете се с обстановката и се постарайте да действате синхронно с близките, а не против техните желания. Направете завой в личната си политика. Временно отстъпете и се съобразете с човека до вас. Още утре и той ще се съобрази с желанията ви, ще помогне да реализирате това, което днес просто не ви се дава и отдава. Бъдете търпеливи.


Р-4
П-5
Л-4
К-5
З-4


Близнаци 21 май – 21 юни
Чакат ви два от най-силните ви дни за месеца. Тенденцията на този ден е всичко да се отпуши и да тръгне като по вода. Символ е реката. Печелят обединените усилия в името на една важна за всички цел и посока. Синхронизирайте действията си с колеги, шефове и подчинени. Обединете семейните усилия, средства и възможности в посока на най-важните ви и неотложни цели. Може да се постигнат рекорди, да се получи това, което в миналото е било невъзможно. Върнете си дълговете, но не само тези във финансов план.


Р-6
П-5
Л-6
К-5
З-5


Рак 22 юни – 21 юли
Днес и утре може да постигнете много и да намерите правилната посока на развитие и действие. Препоръчват се водни процедури, а и близо до вода ще се чувствате добре. Интуитивно ще напипате нужните отговори. В този ден е добре да мислите за прекрасни неща и те може да ви се случат. Пътувайте, погледнете света и живота си от друг ъгъл и гледна точка. Сънищата ви ще се сбъднат. Най-неочакано ще намерите изход от ситуация, която отдавна не ви дава мир и покой. Повярвайте в себе си и ще ви се получи.


Р-5
П-5
Л-5
К-5
З-5


Лъв 22 юли – 22 август
Днес пътя ви криволичи като реката между двата бряга от възможности. Ще се наложи да лавирате между желанията на околните и собствените си възможности. Нищо няма да става направо и по начина, който си представяте. Водете преговори. Бъдете готови в подходящия момент да отстъпите и в още по-подходящия да настъпите и да си подгоните целите. Важните срещи и начинания отложете за утре следобед, когато може да подпишете и много изгоден договор. Днес потърсете длъжниците си и сами се издължете.


Р-5
П-5
Л-5
К-5
З-4


Дева 23 август – 22 септември
До утре на обед имате шанс да постигнете успех поне в едно важно за вас начинание. Възможно е прозрение за пътя напред и за начина да постигнете напредък в работата си. Не допускайте да ви развалят настроението. Няма значение какво е времето и как ви вървят нещата. В момента късметът е на страната на оптимистите и на тези, които не се отказват от намеренията си. Няма значение дали в миналото сте се провалили. Този ден дава възможност да се излезе с чест от всяка ситуация и отново да се тръгне напред.


Р-5
П-5
Л-5
К-5
З-5


Везни 23 септември – 22 октомври
Ден на пробив, на постижения и възможности да получите повече и то от няколко места. Символ на деня е реката, която събира водите си от много потоци и ручейчета. Получавате подкрепа и личен стимул от близки, колеги и приятели. Връщат ви дълг, а това ще помогне и сами да се издължите. От значение са и жестовете на внимание, които ще ви стимулират и подкрепят в инициативата, която започвате. Не се отказвайте от целите си, независимо че може временно до вършите нещо друго преди да започнете това, което искате.


Р-5
П-5
Л-5
К-5
З-4


Скорпион 23 октомври – 22 ноември
До утре на обед Луната ще ви гледа в пречупващ аспект. Очертават се проблеми с близка жена, с екипа и колектива, с който работите. По някакъв начин желанията и нуждите ви се разминават с тези на близките. Но в този ден преградите по пътя са лесно преодолими, стига да не се надцениш и да не подцениш противника. Съветът е да постъпите като реката и да забиколите преградата, която не можете да преодолеете по друг начин. Търсете нови пътища и варианти. Утре следобед ще имате възможност да получите каквото ви е нужно.


Р-4
П-5
Л-5
К-4
З-5


Стрелец 23 ноември – 21 декември
До утре на обед всяка цел е лесно достижима. Не се отказвайте от намеренията си, дори и временно да отстъпите от тях. Вложете цялата си енергия и талант и ще постигнете целите си. Опитайте пробив от различни страни с нужните съюници. До утре ще се справите и ще получите каквото ви е нужно. Възможно е прозрение и неочаквано вдъхновение как да се излезе от трудна ситуация. Ще ви помагат тези, на които в миналото сте помогнали и направили услуга. Печелят обединените усилия и ресурси. Връщат се дългове.


Р-5
П-6
Л-6
К-5
З-5


Козирог 22 декември – 20 януари
Ден на високите цели и стремежи, на начинанията, които ще донесат полза не само лично на вас, но и на близките и децата. Обединете сили и интереси и на работното място, ако искате да направите пробив и да постигнете целите си. Нищо няма да се постигне там, където всеки работи за себе си. Символ на деня е стихията на водата, която с общи усилия може да подкопае всяка преграда и да си проправи път към морето. Така и вие обединете сили и интереси, за да стигнете морето от възможности за нещо по-добро в живота си.


Р-5
П-4
Л-4
К-5
З-5


Водолей 21 януари – 19 февруари
Родените около 10-15 февруари ще сблъскат интересите си с тези на силни противници. Спазвайте правилата и закона. Ще ви се наложи да се съобразявате с изисквания и норми на поведение за работата, която започвате или се изисква от вас. Ще постигнете повече, ако действате в екип и имате верен съюзник зад гърба си. Конкуренцята ви готви удар и залага капани за непредпазливите. Доверете се на интуицията си и ще ги избегнете. Ако нещо ви отблъсква не го правете и не тръгвайте към него.


Р-4
П-5
Л-5
К-4
З-4


Риби 20 февруари – 20 март
Ден с много възможности и варианти. С някакво шесто чувство ще напипате верния път и ще скъсите дистанцията с тези, с които искате да живеете или работите заедно. Ден на неочаквано прозрение кое как да стане, че да ви спести излишни усилия и разходи. Не оставайте никому длъжни, върнете си дълговете и до новолунието не правете нови. Днес и утре шансовете за успехи и постижения са на ваша страна. Плувате в свои води, намирате подкрепа, спонсор или почитатели, които да ви окажат съдействие по пътя към целта.


Р-5
П-5
Л-5
К-5
З-5
монитор

Публикувана на
14 Март 2018 годинаОще статии


Най-четени
Зимен любовен...

[b]„Празниците са толкова вълшебни и изпълнени с любов и усмивки. Какво по-хубаво от топъл шоколад, хубава книга късно вечер и един любим човек, с когото да можете да споделите това. Но не всичко...

Как ще сме във...

Овен
Родените в третата декада ще имат една трудна, наситена с тежки преговори и задачи сутрин, но следобед ще се похвалят с постижения и печалби. Чудесен момент за хората занимаващи се с...

Какво ни...

Овен
Денят е белязан с активизация на Висшите сили. Вие чувствате приток на енергия и желание да реализирате нещо ново. Вашият творчески потенциал ви открива широки възможности, които...

Как жените да...

[b]Много жени ги мъчи въпросът "Кога ще се появи човекът за мен?". Не се тревожете, ще го намерите. Единственото нещо, което трябва да правите, е да си повтаряте, че това е възможно и ще се случи....

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info