header

Собствено Търсене

Неделя, 20 Януари 2019    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория Феномени

Какво ни предричат звездите за днес

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 27023 пъти


PlovdivMedia - Какво ни предричат звездите за днес

Овен 21 март – 20 април
Този ден променя личното ви възприятие и отношенията към околните. Ще видите в нова светлина тези, за които сте имали прекалено големи или малки очаквания. Едните ще ви изненадат с неприятно напомняне, а вторите ще ви зарадват с правилния си избор. Навлизате в стабилизиращ период. На първо време не допускайте нови хора в екипа си. Вървите към прочистване и осъзнаване на необходимостите. Може да започнете деня със скандал, но ще го завършите с усмивка и приятни преживявания.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-5
Здраве-5

Телец 21 април – 20 май
Утрото е рисково за родените в последните дни на зодията. Внимавайте при пътувания и по възможност отлагайте всичко важно за към обед. От днес планетата на бизнес инициативата Меркурий ще ви гледа стимулиращо и обещаващо от знака на хармоничния ви Козирог. Може да започнете нова работа от понеделник и да влезете в нова среда още през уикенда. Не бързайте да предприемате крачки в нова посока. Намерете време за физическо и душевно пречиствне, направете равносметка на постигнатото до момента.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Близнаци 21 май – 21 юни
Правете всичко без бързане в днешния ден, за да избегнете конфликтите и нервните сривове. Луна и Нептун ви гледат в наблагоприятни аспекти. Пазете се от случайни контакти и не говорете много без прадварително да сте обмислили всичко. Прекарайте този ден в ограничен кръг от приятели и доверни хора. Не започвайте нова работа и не поемайте нови ангажименти. Конкуренцията ще се опита да ви подхвърли оглозган кокал. Не се съгласявайте с чуждото мнение. Важните решения оставете за неделя. Намалете натоварването.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Рак 22 юни - 21 юли
Ден на разчистване на сметки и отношения. Родените в третата декада ще запонат деня с напрежение и тенденция към скандали. Не се препоръчва лична и делова активност. Би било добре да ограничите контактите до минимум. Дайте възможност на всеки да се изказва, но не правете забележки и не давайте препоръки. Неблагоприятен ден за първа среща и първа целувка. С действията си навлизате в непозволени води, в територията на неравностойните любовни и лични връзки, които ще ви докарат и първите главоболия за годината.
Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август
Не бързайте, не се напрягайте излишно, особено за работа, която някой друг е обещал или може да свърши. Не изземвайте функциите на подчинените и не се намесвайте в избора на близките и децата. Не приемайте с овации новите идеи, а основно се запознайте с тях преди да давате мнение. Всяко прибързано действие и изказване ще ви създава проблем, а това което сте обмислили добре ще поставя на мястото му всеки, който смята да ви опонира. Намерете време за прочистващи и релаксиращи процедури. Ограничете контактите.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември
Ден на противопоставяне както у дома, така и на работното място. Родените в първата декада да не приемат покани от малко познати или непознати хора за вечерта и уикенда. Очертават се неприятни изненади и стресиращи моменти. Дистанциите се увеличават. Една изневяра в момента ще ви коства повече отколкото предполагате. Движете се в позната среда и ограничете страничните контакти. Този ден е даден за пречистване и преосмисляне на нещата от живота. Останете в тесен кръг от доверни приятели, колеги и близки.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври
Денят носи трудности в контактите, както и опити за въздействие и намеса. Меркурий навлиза в знака на нехармоничния ви Козирог и заедно с още четири планети ще ви създава трудности във връзките, проблеми с парите и сделките. Трудно ще вземете изпит и ще се внедрите в нова среда. Не се и опитвайте. Важното оставете за следващата седмица. Този ден изисква смирение и ненамеса, Издигнете стените на недоверието, приемайте с подозрение и обмисляйте всичко, което ви се предлага, за да не си докарате неприятности.
Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Луната напуска вашия знак. Намалете контактите, ограничете пътуванията, особено с непознати хора към непознати места. Този ден изисква отказ от социалните контакти, пасивност и ненамеса в работата на другите. Останете в тесен кръг и с най-близките си хора. Не проявявайте излишна активност, за да не ви се стоварят на главата чужди грижи и отговорности. На спокойствие и в тишина ще ви хрумнат чудесни идеи, които ще ви донесат печалби и ползи. Вслушвайте се в гласа на интуицията. Противопоказно е да се бърза.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Луната навлиза във вашия знак. Планирайте пътувания, не отказвайте делови и лични срещи. Не се знае откъде ще изскочи вашият заек на късмета. Проучвайте всяка възможност, търсете допълнителна информация за всичко, което ви интересува и не започвайте нищо съществено преди да сте си изяснили плюсовете и минусите. Препоръчват се разговори на четири очи и срещи без посредници. Противопоказно е да се бърза. Доверете се на интуицията. Не планирайте за утре работа в екип и поемане на колективна отговорност.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Козирог 22 декември – 20 януари
В този ден е важно да се довършват обещаните проекти и задачи, да се изплащат дългове, да се приключва с работа и дейност, за която друг ви е платил или сами сте поели като личен ангажимент. Меркурий навлиза във вашия знак. Не е момента да заставате на старта на новите начинания, ако неуреденото старо ще ви дърпа назад. Не започвайте и нова любовна връзка, ако не сте приключили със старата. Всичко да се прави без бързане, за да се избегне пренапрежението. Пазете свои и чужди тайни и не посягайте на чуждото.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Водолей 21 януари – 19 февруари
Доверете се на интуицията и по възможност не правете никакъв избор. Ден на двата съда с жива и мъртва вода. Не се знае на какво ще налетите и в партньорските връзки. Не е ден за нови запознанства и поемане на ангажименти към непознати. Всичко, което направите импулсивно, без наобходимата преценка на ситуацията и последствията ще ви вкара в грижи и разходи. Не проявявайте никаква активност, работете в градината на личния си интерес и за утре не планирайте съвместни инициативи.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март
Денят започва обещаващо за родените в последните дни на зодията, но към обед непредвидени обстоятества ще променят добре подредената ви програма. Ще трябва да се откажете от нещо приятно за уикенда. Навлизате в рисков период. Ще се наложи да приключите бързо с поствените задачи и отговорности, за да може да отделите време и за себе си. Не рискувайте с нова връзка и запознанство точно в момента, когато сте лесно раними и подвластни на чувствата. Интуитивно ще напипате правилния път и избор.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4
Монитор

Публикувана на
12 Януари 2018 годинаОще статии


Най-четени
Агресия за...

Овен
Ако поспите до обед ще си спестите неприятности, конфликти и разправии, както и работа, която някой ще се опита да ви прехвърли. Родените в края на зодията са в по-неблагоприятна и рискова...

Как ще я караме...

Овен 21 март – 20 април
19-и е ден за лични и приятелски срещи, но от ранния следобед до неделя следобед не се препоръчват важни начинания. Възможни са изкушения, които ще се отразят пагубно...

Какво ще ни се...

Овен
Денят е благоприятен за всякакви начинания, но за родените в първата декада ще има силно противопоставяне между родители и деца. Стойностното за едните е без стойност и значение за...

Кои се...

[b]Случвало ли ви се е да срещнете човек, с когото се разбирате перфектно още от самото начало. Сякаш сте родени един за друг и няма какво да ви раздели. Всъщност това се нарича фатално привличане...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info