header

Собствено Търсене

Вторник, 16 Октомври 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.com



Новина от категория Феномени

Какво ни предричат звездите за днес

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 22387 пъти


PlovdivMedia - Какво ни предричат звездите за днес

Овен 21 март – 20 април
Този ден променя личното ви възприятие и отношенията към околните. Ще видите в нова светлина тези, за които сте имали прекалено големи или малки очаквания. Едните ще ви изненадат с неприятно напомняне, а вторите ще ви зарадват с правилния си избор. Навлизате в стабилизиращ период. На първо време не допускайте нови хора в екипа си. Вървите към прочистване и осъзнаване на необходимостите. Може да започнете деня със скандал, но ще го завършите с усмивка и приятни преживявания.
Работа-5
Пари-4
Любов-4
Късмет-5
Здраве-5

Телец 21 април – 20 май
Утрото е рисково за родените в последните дни на зодията. Внимавайте при пътувания и по възможност отлагайте всичко важно за към обед. От днес планетата на бизнес инициативата Меркурий ще ви гледа стимулиращо и обещаващо от знака на хармоничния ви Козирог. Може да започнете нова работа от понеделник и да влезете в нова среда още през уикенда. Не бързайте да предприемате крачки в нова посока. Намерете време за физическо и душевно пречиствне, направете равносметка на постигнатото до момента.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Близнаци 21 май – 21 юни
Правете всичко без бързане в днешния ден, за да избегнете конфликтите и нервните сривове. Луна и Нептун ви гледат в наблагоприятни аспекти. Пазете се от случайни контакти и не говорете много без прадварително да сте обмислили всичко. Прекарайте този ден в ограничен кръг от приятели и доверни хора. Не започвайте нова работа и не поемайте нови ангажименти. Конкуренцията ще се опита да ви подхвърли оглозган кокал. Не се съгласявайте с чуждото мнение. Важните решения оставете за неделя. Намалете натоварването.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Рак 22 юни - 21 юли
Ден на разчистване на сметки и отношения. Родените в третата декада ще запонат деня с напрежение и тенденция към скандали. Не се препоръчва лична и делова активност. Би било добре да ограничите контактите до минимум. Дайте възможност на всеки да се изказва, но не правете забележки и не давайте препоръки. Неблагоприятен ден за първа среща и първа целувка. С действията си навлизате в непозволени води, в територията на неравностойните любовни и лични връзки, които ще ви докарат и първите главоболия за годината.
Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Лъв 22 юли – 22 август
Не бързайте, не се напрягайте излишно, особено за работа, която някой друг е обещал или може да свърши. Не изземвайте функциите на подчинените и не се намесвайте в избора на близките и децата. Не приемайте с овации новите идеи, а основно се запознайте с тях преди да давате мнение. Всяко прибързано действие и изказване ще ви създава проблем, а това което сте обмислили добре ще поставя на мястото му всеки, който смята да ви опонира. Намерете време за прочистващи и релаксиращи процедури. Ограничете контактите.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5

Дева 23 август – 22 септември
Ден на противопоставяне както у дома, така и на работното място. Родените в първата декада да не приемат покани от малко познати или непознати хора за вечерта и уикенда. Очертават се неприятни изненади и стресиращи моменти. Дистанциите се увеличават. Една изневяра в момента ще ви коства повече отколкото предполагате. Движете се в позната среда и ограничете страничните контакти. Този ден е даден за пречистване и преосмисляне на нещата от живота. Останете в тесен кръг от доверни приятели, колеги и близки.
Работа-4
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-4

Везни 23 септември – 22 октомври
Денят носи трудности в контактите, както и опити за въздействие и намеса. Меркурий навлиза в знака на нехармоничния ви Козирог и заедно с още четири планети ще ви създава трудности във връзките, проблеми с парите и сделките. Трудно ще вземете изпит и ще се внедрите в нова среда. Не се и опитвайте. Важното оставете за следващата седмица. Този ден изисква смирение и ненамеса, Издигнете стените на недоверието, приемайте с подозрение и обмисляйте всичко, което ви се предлага, за да не си докарате неприятности.
Работа-4
Пари-4
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4

Скорпион 23 октомври – 22 ноември
Луната напуска вашия знак. Намалете контактите, ограничете пътуванията, особено с непознати хора към непознати места. Този ден изисква отказ от социалните контакти, пасивност и ненамеса в работата на другите. Останете в тесен кръг и с най-близките си хора. Не проявявайте излишна активност, за да не ви се стоварят на главата чужди грижи и отговорности. На спокойствие и в тишина ще ви хрумнат чудесни идеи, които ще ви донесат печалби и ползи. Вслушвайте се в гласа на интуицията. Противопоказно е да се бърза.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5

Стрелец 23 ноември – 21 декември
Луната навлиза във вашия знак. Планирайте пътувания, не отказвайте делови и лични срещи. Не се знае откъде ще изскочи вашият заек на късмета. Проучвайте всяка възможност, търсете допълнителна информация за всичко, което ви интересува и не започвайте нищо съществено преди да сте си изяснили плюсовете и минусите. Препоръчват се разговори на четири очи и срещи без посредници. Противопоказно е да се бърза. Доверете се на интуицията. Не планирайте за утре работа в екип и поемане на колективна отговорност.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Козирог 22 декември – 20 януари
В този ден е важно да се довършват обещаните проекти и задачи, да се изплащат дългове, да се приключва с работа и дейност, за която друг ви е платил или сами сте поели като личен ангажимент. Меркурий навлиза във вашия знак. Не е момента да заставате на старта на новите начинания, ако неуреденото старо ще ви дърпа назад. Не започвайте и нова любовна връзка, ако не сте приключили със старата. Всичко да се прави без бързане, за да се избегне пренапрежението. Пазете свои и чужди тайни и не посягайте на чуждото.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-5
Здраве-5

Водолей 21 януари – 19 февруари
Доверете се на интуицията и по възможност не правете никакъв избор. Ден на двата съда с жива и мъртва вода. Не се знае на какво ще налетите и в партньорските връзки. Не е ден за нови запознанства и поемане на ангажименти към непознати. Всичко, което направите импулсивно, без наобходимата преценка на ситуацията и последствията ще ви вкара в грижи и разходи. Не проявявайте никаква активност, работете в градината на личния си интерес и за утре не планирайте съвместни инициативи.
Работа-5
Пари-5
Любов-5
Късмет-4
Здраве-5

Риби 20 февруари – 20 март
Денят започва обещаващо за родените в последните дни на зодията, но към обед непредвидени обстоятества ще променят добре подредената ви програма. Ще трябва да се откажете от нещо приятно за уикенда. Навлизате в рисков период. Ще се наложи да приключите бързо с поствените задачи и отговорности, за да може да отделите време и за себе си. Не рискувайте с нова връзка и запознанство точно в момента, когато сте лесно раними и подвластни на чувствата. Интуитивно ще напипате правилния път и избор.
Работа-5
Пари-5
Любов-4
Късмет-4
Здраве-4
Монитор

Публикувана на
12 Януари 2018 година



Още статии


Най-четени




Защо кръшкат...

[b]Когато става въпрос за изневяра, по-голямата част от хората не я оправдават. Има случаи, в които дори не разбираме, че той е кръшнал, в други вземаме крайни мерки за раздяла. И астролозите имат...

Кой как ще е...

Овен
Важното свършете по най-бързия начин или отложете за утре следобед. Ще се действа от позиция на силата, ще се притискат длъжниците. Може да попаднете под кръстосания огън на семейните и...

Какво ни очаква...

Овен
През първия ден от новата седмица се въздържайте от прибързани действия и решения. Това е важно, за да може в следващите дни да се радвате на заслужени успехи. С пълна пара може да...

Как ще започнем...

Овен
Родените в първата декада ще бъдат притиснати от нелоялна конкуренция и ще се държат комплексарски. Не влизайте в спорове и не правете забележки. Денят е неблагоприятен за вадене на зъб,...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 




BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info