header

Собствено Търсене

Понеделник, 24 Септември 2018    - КОНТАКТИ -    plovdivmedia@yahoo.comНовина от категория България

Защо Асен Гаргов не искал Лили Иванова на опелото си

Размер на шрифта: A+ /  нормален /  A-

Видяна: 65941 пъти


PlovdivMedia - Защо Асен Гаргов не искал Лили Иванова на опелото си

Съпругата на покония вече певец и бивш на Лили Иванова - Асен Гаргов, получи втори тежък удар след смъртта мъжа й. Коварен рак съсипа окончателно Гаргов на 7 август. През тази есен жена му Даниела загуби и баща си.
Архитектката успява да се справи с тежките изпитания и въпреки скръбта си не губи присъствие на духа. Държа се доколкото мога, бях подготвена за двете загуби, но все се надявах, че има още време преди да се случи най-фаталното, коментира пред столичен седмичник съпругата на Гаргов.
Явно Асен е решил да прибере баща ми, казва тя, след като родителят я попитал за певеца, а после й казал, че Гаргов не е починал, тъй като предната вечер го посетил.
Даниела разказва, че пенсията на певеца била 130 лева, приятели и роднини помагали за лечението му, както и тя самата, която работила на няколко места, за да му помага със средства. Двамата са разведени от 22 години, но запазили добрите си отношения.
"Той просто нямаше пари. Винаги съм работила на няколко места, за да мога да помагам и на него. Откакто се разболя, животът ми се промени. Битката с рака е най-тежката в живота ми", обяснява тя.
Болестта му се появила, след като отишъл да живее в село Габра. Даниела направила проект за укрепване на къщата му там, въпреки че била против да живее на отдалечено от София място. През 2015 г. му направили първата операция и открили, че болестта му е рак.
Интересен факт, който Даниела съобщава, е, че мъжете до нея винаги са помагали на Асен Гаргов, тъй като го чувствали като част от нея. До него обаче нямало друга жена - в тежките му моменти винаги му помагала само Даниела. Той винаги се обаждал първо на нея, когато имал нужда от помощ. Нямал никого другиго освен нея и сина си.
На въпрос за връзката на Гаргов с Лили Иванова, бившата му съпруга обяснява, че никога не се е бъркала в тези отношения, но знаела, че двамата имали проблеми, тъй като примата имала някакви претенции.
"Звънеше му да си търси някакви розови хавлии. Това за мен беше пълен абсурд. Не можех да повярвам, че е възможно изобщо да съществува такъв разговор...", диви се и до днес Даниела.
Жената, останала до последния миг до Гаргов, е категорична, че Лили Иванова е нямала място на погребението му. На погребението му присъстваха само най-близките му, с които Асен се беше обградил през последните години. Не знам по какви причини, но самият той не искаше тя да идва. При едно от интервютата й я бяха попитали защо не му помогне с нещо, а тя отговаря: Той нали си има жена, архитектка. нека тя да му бере белята!, коментира жената на Гаргов и допълва: "В тази връзка аз на свой ред казвам, че тя просто нямаше място на погребението му. Защото аз се грижех за него".
На въпрос за песните, които Гаргов забранява на Лили Иванова приживе, Даниела отсича: Лично мое мнение е, че един автор не трябва да забранява песните на толкова добра изпълнителка като Лили. Наследникът на авторските права е синът ни, той ще реши какво ще се случва оттук-нататък. Смятам, че песните на Асен Гаргов трябва да се пеят, за да останат в българската памет.
Съпругата на Гаргов не желае да говори за причината, по която двамата се развели, но издава, че братът на Гаргов, за когото се носят слухове, че е лежал в затвора, а Лили Иванова го измъкнала, станал причина за раздялата им, тъй като давал безумни съвети на певеца.
Жената разкрива и моменти от живота на семейството на Гаргов, в което се разточителствало с храната и се щракало с пръсти за сервиране и отсервиране. Синът ми също започна да се учи на техните навици, но аз му обясних, че ходя на работа. На Асен пък казах, че не съм домакиня, а работеща жена и ако не съм това, което съм, след години нямаше да мога да му помагам, казва Даниела.
Тя се удивила, че бишият й мъж нямал заделени никакви пари. Оставил на сина си офис от 50 квадрата в София и къщата в Габра, купил му и кола на старо. Димитър пък се прехвърлил от МЕИ в НБУ да учи графичен дизайн, но сега работи като разносвач на пици.
Приживе Гаргов ходил и при Ванга, която му казала, че е роден под щастлива звезда. Това го накарало да вярва, че ще пребори рака, но така и не успял. /пик

Публикувана на
20 Октомври 2017 годинаОще статии


Най-четени
Стефан...

[b]74-годишният актьор Стефан Мавродиев, макар и поотслабнал, е в добра форма, поддържа младежки дух и е зареден с енергия, видяха фотографите на „Ретро”. Любимецът на поколения зрители и звезда...

Ламбо остана...

Последният близък човек на Стефан Данаилов си отиде днес от този свят. Сестра му Росица Данаилова почина на 84-годишна възраст. Тя е родена на 26 ноември 1933 година.

Ламбо остана...

Последният близък човек на Стефан Данаилов си отиде днес от този свят. Сестра му Росица Данаилова почина на 84-годишна възраст. Тя е родена на 26 ноември 1933 година.

Бивши царски...

[b]Петиция-протест срещу "одържавяването на царските домове в България" се разпространява в интернет. Тя е организирана от национален клуб "Българска корона" и вече е подписана от 140 души,...

Издател - "Меджик фонс"ООД     КОНТАКТИ     Общи условия
 
BgTop100.com | BgChart.net | BGtop.net | 4BG.info